radio-heart

Dejta i radio & bli bjuden på middag

Veckans singel
– med Lugna favoriter & HappyPancake

Är du singel, oblyg och pratglad? Vill du dejta i radio och ha möjlighet att träffa den stora kärleken? Nu är vi i full gång med inspelningen av Veckans singel - ett samarbete mellan HappyPancake och radiostationen Lugna favoriter. Viletar nu efter modiga singlar som vill dejta i radio och vara med i programmet. Förutom chans till kärlek bjuder vi också på en lyxig middag. 

Ansök så här:

Mejla love@happypancake.com, skriv ”Veckans singel” i ämnesraden. Beskriv kortfattat dig själv, ålder, var du bor, samt ditt telefonnummer. Bifoga en ansiktsbild. Vi kontaktar dig för mer info.

Lycka till! 


(Och så här kan det låta..!)

56ef6063ca1868764c1f4520c39581a4

dating


Det finns 48 reaktioner.

Lämna kommentar
  • Dold

   Det är fullt möjligt att MSN Nyheter har publicerat flera artiklar om detta ämne, men den artikel som publicerades för 2 dagar sedan, är ursprungligen inte skriven av en medelålders kvinna. Källa är obsid.se och där är den skriven av en man, innehåller 9 punkter och är baserad på frågor till hundratals kvinnor. Det framgår dock inte om det rör sig om medelålders eller riktiga kvinnor…

 1. HoppfullSkeptiker

  Vem i hela friden har sagt nåt om att medelålders kvinnor inte skulle vara riktiga kvinnor? Var i hela friden fick ViraStina och Olga det ifrån?

  Om ni syftar på Håkan så gissar jag att han bara menade att en medelålders kvinna kanske inte nödvändigtvis har stenkoll på vad unga kvinnor i allmänhet attraheras av hos män.

  • ViraStina

   Tja, det framgår inte i Håkans inlägg att MSN-artikeln handlade om vad just UNGA kvinnor attraheras av.

   Han skriver att det handlade om fem punkter som gör män attraktiva i kvinnors ögon. Ingen åldersangivelse. Och i de väldigt allmänna begreppen ”män” respektive ”kvinnor” räknas även medelålders in, vad jag kan begripa. Det låter dock på Håkan som att det var helt befängt att låta en medelålders kvinna yttra sig i en sådan fråga.

   Det där med risken att hamna i kompisfacket kan man förstås diskutera, för det gäller båda könen och alla åldrar. Men Håkan får gärna förtydliga varför han ansåg att det var viktigt att poängtera det där med medelålders.

  • Erik

   Man tolkar alltid rätt själv … men om andra fritt tolkar det man säger så är det fel?! =)

   (lite provocerande jag vet, men kan inte låta bli när somliga bjuder på såna öppet-mål-frisparkar)

   För min del tolkade jag det precis som det stod, en enkel tydlig definition av vem som skrivit artikeln och således vems värderingar som den styrdes av. Hade den varit skriven av en ”ung kvinna” eller ”kvinna i övre tonåren” eller varför inte ”medelålders man” eller ”äldre man” så hade jag helt klart lagt in andra värderingar utifrån denna definition.

   Varför (kanske någon undrar)?

   Jo för att jag helt enkelt inte har några illusioner om att det rent generellt finns vissa skillnader i hur olika generationer av människor värderar saker. Att jag sen inte tycker att det är en absolut sanning att det är så för alla, eller borde vara så .. är en helt annan femma. (själv identifierar jag mig inte med min kronologiska ålder … utan att påstå att jag är någon annan specifik ålder, utan enbart utifrån att det i min ålderskategori inte – återigen ”RENT GENERELLT” – är betydligt vanligare med andra prioriteringar och förväntade värderingar inom t ex karriär eller familjesituation.

   Jag ser det således som en viktig del i bakgrundsinformationen att åtminstone få en liten definition av vem som skrivit en artikel. Det kunde lika gärna stått ”en person med hög akademisk examen” eller ”en djupt religiös person” .. i stort sett något som på något vis kan ge mig en insikt om hur personen som skrivit har tänkt, utifrån en bred och generell bild av den etnoekosocioteologiska (glömde säkert någon variant) grupptillhörigheten.

   (OCH nu för alla som säger ”men…” .. JO, alla människor är individer, MEN samtidigt är vi sociala individer, med basala behov av gemenskap och samhörighet. Så säg INTE ”..men ingen är den andre lik..” eller dylika floskler, tack).

  • ViraStina

   Erik:
   Eller också tolkar man det som att min kommentar var en aning sarkastisk, med en anspelning på tidigare diskussioner, och att män inte tål det, utan måste hugga tillbaka ryggradsmässigt.

 2. Håkan

  Sen är det konstigt att männen förstår vad man menar men inte kvinnorna. Håller med dig Hasse. Dom män som tror på sån skit får leva ensamma. Förstår inte heller varför kvinnor säger en sak men vill ha det motsatta. Sen när det förs på tal vägrar kvinnorna erkänna det. Märkligt.

  • Dold

   De medelålders män som inte tror på det och skriver här, lever ju också ensamma. I stort självbedrägeri, skulle jag vilja påstå. De säger sig varken tycka om eller vilja ha kvinnor, men måste ändå åka till Köpenhamn och köpa sig lite närhet emellanåt. Och sedan berätta – i vissa fall skryta – om sina ”förträffliga” liv här på bloggen. Det är är både sorgligt och motbjudande.

  • Dold

   HASSE:

   Ja, det är uppenbart att ingen kvinna hade kunnat leva upp till dina förväntningar om att du och dina behov alltid ska stå i centrum i en relation. Om du menar att feminismen orsakat att vi kvinnor gått miste om en ”guldklimp” som du, så ber jag att få tacka feminismen…

  • Hasse

   Dold; visst är det jobbigt med män som inte står ut med er skit? Som inte bara böjer sig ner och gör allt ni ber om…

  • Dold

   Jag förstår att det är din uppfattning om hur en relation med en modern kvinna ser ut, men det beror väl på att du bara har erfarenhet av kvinnor som gör allt du vill, efter att du betalat dem.

  • ViraStina

   Lustig nog har jag skapat en utmärkt relation med en jämngammal man som helt saknar det där kvinnoföraktet. Och det var han som tog initiativet till förhållandet, dessutom, trots att jag är medelålders!

   Det är klart, det kan ju förstås ha varit under hot av militanta feminister, men det har han inte berättat för mig.

   Medan männen här jobbar hårt med att intala sig själv att det är bättre att betala för sex. Ja, jag säger då det. Ni kanske lyckas lura er själva i bästa fall, och då är det ju något vunnet åtminstone.

  • Dold

   Jag förstår inte riktigt vad dessa kvinnoföraktande män gör på en dejtingblogg? Det finns gott om andra forum där de kan vältra sig i sin misogyni tillsammans med likasinnade. Men det är klart, alla klubbar för inbördes beundran blir väl tråkiga i längden…

  • Hasse

   Dold: Jag föraktar inte kvinnor. Sen undrar ju jag varför tjejer som har relationer sitter och kommenterar här. Är ni inte lyckliga?

  • Dold

   HASSE:

   Följare av MGTOW-rörelsen är inte direkt kända för sin respekt för kvinnor, men du kanske är ett undantag?

   Om det är Virastina och Romantisk tjej du syftar på, så bidrar de med sina tidigare erfarenheter av nätdejting, på ett sätt som jag tror att många har nytta av. Virastina har ju blivit något av en terapeut här på bloggen, och jag är helt säker på att många har blivit hjälpta av hennes råd och föreslagna strategier.

   Ett ständigt ältande om kvinnors låga värde, och kommentarer som gränsar till vuxenmobbning, har jag för min del ingen större behållning av. Det gör mig bara beklämd.

  • Erik

   Dold – Det var nog den utan tvekan MEST patetiska kommentaren jag någonsin läst här på bloggen!
   HELT utan minsta belägg och helt taget ur luften vill du påstå att de män som skriver här SAMTLIGA (eller ens någon) skulle vara torskar – sexköpare!?!

   Det är t o m mer intelligensbefriat och ogenomtänkt än herr Trumps uttalanden om sina mexikaner och illegala invandrare. Och den höll ändå en historiskt låg nivå för att komma från en så hög ”politiker”.

   Alla har rätt till en åsikt, det är självklart, men din är inte ens grundad i någon form av sanning eller bevisbar fakta, utan ren och skär patetisk mytomani.

  • Dold

   ERIK:

   Nej, så skrev jag verkligen inte. Jag skrev; ”De medelålders män som inte tror på det och skriver här…” Jag syftade på ett fåtal män, som i flera trådar upplyst om hur mycket bättre det är att köpa sex i Köpenhamn, än att befatta sig med jämnåriga kvinnor här hemma. En av dessa män – Hasse – svarar på Håkans kommentar högre upp i tråden.

   Har man följt den här bloggen, så ser man att jag har torrt på fötterna. Kommer man direkt in i den här tråden, blir det inte lika tydligt, och det ska jag tänka på nästa gång jag kommenterar.

   Flera svar har dessutom plockats bort ur just denna diskussion, och gjort den en aning rumphuggen.

  • ViraStina

   Dold:
   Ja, det har försvunnit kommentarer härifrån, och även i andra trådar. Jag begriper inte hur modereringen sker här, den verkar inte ha något med innehållet att göra i alla fall.

  • Dold

   VIRASTINA:

   Nej, det som plockats bort, var ju inte särskilt extremt varken till ton eller innehåll, jämfört med en del annat som skrivs här. OT hamnar vi ju mest hela tiden, så det kan ju inte vara det heller. 🙂

  • Filosofiska

   Detta påstående att kvinnor säger en sak men vill ha det motsatta, kan likväl stämma in på ´vissa män och jag tror det handlar om att vi inte förstår varandras språk, eftersom vi är olika och tänker olika om en del saker. Venus och Mars 🙂

 3. ViraStina

  Du kan vara helt lugn Hasse, jag har inte för avsikt att utsätta dig för någon terapi.

  Men det är rätt fjantigt av dig att raljera över andras behov att prata ut. Jag skulle kunna sätta en hel del passande terapietiketter på det behovet att håna.

  Men det är nog bättre att du funderar över det själv. 🙂

  • ViraStina

   Hm, vilken utveckling? Måendet?

   I så fall kan jag hålla med dig. Många verkar må ruskigt dåligt.

   Men jag tycker däremot inte att ältande/amatörterapi/prata ut-behov osv är dåligt i sig. Det är bara ett sätt att ta sig an befintliga problem. Vissa behöver älta ett tag. Andra samlar ihop sig och går vidare.

   Somliga av de som ältar, fastnar i grubbel. Det är förstås inte så konstruktivt. Men vissa av de som försöker samla ihop sig, trycker istället bara ner reaktionerna för lagring på obestämd framtid. Och det är heller ingen succémetod.

   Jag är pragmatisk. Det som funkar är bra. Det som inte funkar för en själv, hoppar man över. Det passar kanske någon annan istället.

 4. PECKA

  Hasse jag instämmer med Dold jag skäms som Man, hur du och ett antal vuxna offer

  har mage att bortse från vilket lidande dessa arma tjejer i många fall har i sin bakgrund och nuvarande helvete jag har för mig att du skrev att du hade en 7 årig dotter
  önskar du henne samma liv
  faan du har ju ingen anständighet och så tycker du att är manlig när du köper en tjej som inte har ngt val utan måste stå ut med dig om du var en riktig karl så skulle du ta avstånd från dylig hantering och inte stödja den med dina pengar och handling du är ju självklart ett offer oxo som inte har förmågan att kunna träffa en kvinna på normalt sätt

  • Hasse

   Hur vet du att dessa tjejer lider? Har du pratat med allihop? De jag har träffat har det som ett yrke och gillar det.

 5. Elle

  Hasse: Kolla forskningen. Det är en försvinnande liten andel av de prostituerade som mår bra och tycker om sitt yrke. Däremot ligger det i deras intresse att få torskarna att tro det. Och i torskarnas inteesse att svälja den illusionen med hull och hår. Tro mig, de vill inte ha sex med dig. Ville de det skulle de göra det gratis. Fråga nästa gång om de kan tänka sig att låta dig bjuda på lite sex? Om du har rätt borde de ju inte ha något som helst emot det.
  Hur känns det att veta att du byter pengar mot att tränga in i någon någon som inte tänder på dig alls? Spännande? Hur känns det isåfall att veta att du tänder på att göra någon illa för att hon är tillräckligt desperat för att ta emot pengar för det?

  • Hasse

   ”Tro mig, de vill inte ha sex med dig.”
   – Nej är det sant. Oj, vad lurad jag känner mig nu.

   ”Hur känns det att veta att du byter pengar mot att tränga in i någon någon som inte tänder på dig alls?”

   – Nu känns det jättefel och jag skäms så. Jag ska genast sluta upp med detta. Tack Elle för att du tog dig tid att upplysa mig.

 6. Elle

  OK, det är värre än jag trodde. Du har noll empati och tycker helt enkelt att allt är i sin ordning så länge du kan utnyttja folk och deras kroppar så mycket som du har råd till. Inte konstigt att du är singel…

 7. Mr T

  Det va ett jäkla tjat om medelålders kvinnor ,, har ni ingen respekt alls ,, man pratar inte om en kvinnas ålder ,, det är en tjej spelar ingen roll vad ålder är , det är ändå en tjej ,,,

  Tack för ordet ,,,
  Mr T


Kommentera