flirt-

DÅ VAR DET DAGS IGEN! 

Nytt singelmingel nu på måndag!

Efter förra månadens succén är det dags för ett nytt singelmingel! Kom och häng med härliga singlar på Stockholms mysigaste bar. Ta med alla kompisarna på veckans annars tråkigaste dag.

Kolla in vårt event på Facebook för mer info, anmälan & för att se vilka som kommer!

 Kompispriser i baren
 DJ Mia Adam
 Pröva på vår populära speeddating med Speedd8.se
 Professionella matchmakern Jeanette Vinberg på plats
 Självklart är ALLT 100 % GRATIS!

Var? Regeringsgatan 77, Knut bar
När? 4 september kl. 17-21

PS! Vi vet att många har efterfrågat event även i andra städer och vi ser över möjligheterna till event både i Göteborg och Malmö inom kort. Håll ut!

dating


There are 5 comments

Add yours
 1. 50 talist

  Dags igen för ” Aktovitet-för-bara-Yngre-Åldersgrupp!! !
  Vi är faktiskt många många singlar som har skilt oss eller blivit änkor/änklingar i åldern +55 +60 +70. Och vi är aktiva på alla sätt, (faktiskt även sexuellt fast ni yngre inte har en susning om det )
  Happy Pancake ordnar aktiviteter endast för yngre och då menar jag att även 40 åringar är unga. Ni alla även du Cecilia och Christian blir en dag äldre men det tänker ni inte på förstås.
  Så sluta dissa oss kloka aktiva äldre Happypancakare!

 2. Elle_

  50-talister… men jag ser ingen åldersgräns på eventet? Är ni äldre för gamla för att komma på dem? Begär ni egna sammankomster där yngre inte får vara med? Jag förstår inte.

  • tjej79

   Kanske för de inte ser ngn vits med att träffa folk runt 18-25års åldern om de själva är 50 och uppåt.
   Nu vet jag inte heller vilka åldrar som besökte det senaste eventet..men jag bryr mig inte heller för allt hålls ändå uppe i Sthlm 😉

 3. Elle_

  På bilderna ser det ut att vara väldigt blandade åldrar? Och det kommer givetvis inga äldre om de låter bli att gå, liksom? Ingen åldersgrupp kan ju veta på förhand vilka som kommer att komma?


Post a new comment

(OBS! Din E-postadress publiceras ej.)