Börja med att hitta dig själv – Gästinlägg

Bild2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det där med relationer kan vara svårt. Vi blir alltid glada när våra medlemmar vill dela med sig av sina bästa tips i dejting-djungeln! Läs veckans gästinlägg:

Börja med att hitta dig själv – Gästinlägg

Singlarna duggar tätt i Stockholm. Många verkar hålla sig med låtsasförhållanden och har glömt bort vad riktig kärlek är. Ytligheten är ett faktum. I dejtingvärlden och i samhället visar många upp sig med en mask på och då menar jag inte bara en sminkspacklad sådan. Man är rädd för att andra ske se ens verkliga jag. Ett jag som man kanske inte ens är medveten om. Var inte rädd för att vara annorlunda. Din idiosynkrasi kan vara just det som någon annan kommer att älska. Blickar man tillbaka på människans historia upptäcker man att följa normen ofta leder människor i konstiga riktningar. Var ärlig och trevlig mot andra. Var mot andra som du vill att andra ska vara mot dig. Vill du att den du skriver till ska svara på dina meddelanden så svara gärna på andras.

När du hittat dig själv är det dags att hitta en partner. Leta efter någon som matchar dig på flera plan. Kommunikativt, sexuellt och känslomässigt. Låt sedan det ytliga krydda tillvaron, utan att styra. Fysiska attribut som jag attraheras av är en stor byst och vindögdhet. Motsatsen är tatueringar och piercingar. Hur många tror att jag skulle bli lycklig med en partner som bara uppfyllde dessa fysiska attribut, men i övrigt är en dålig match? Se bortom ålder och hårfärg. Samma sak gäller personligheten. En del tycker om att framstå som mystiska och spännande då det attraherar vissa. Jag blir mest ointresserad när jag hamnar på en intetsägande profil och privata foton som jag inte kan se. Det leder oss återigen till det viktiga med att hitta sig själv först innan man går ut på jakt. När man insett vilken typ man vill attrahera kan man snabbt lära sig vad den typen föredrar och då behöver man bara vara sig själv. Tänk aldrig att du inte duger till en viss person eller tvärtom att du är för bra för en annan person.

Lika barn leka inte alltid bäst. Ställ dig själv frågan om du kommer att kunna stå ut att leva med någon som är som du i ett år. Svarar du nej behöver du någon som kompletterar dig. Orsaken är att du inom dig har motsättningar som drar dig i olika riktningar. Din känslomässiga sida kanske vill ha lugn och ro, medan ditt intellekt är ute efter nya utmaningar att sätta tänderna i. Med den som kompletterar dig bildar du ett bra team. Du får det känslomässiga lugnet, men även problemlösning till ditt intellekt. Du kanske är bra på att spara pengar och din partner bra på att spendera dem. Det leder till att ni möts halvvägs. Din partner får dig att vilja spendera pengar och uppleva äventyr och du får din partner att bli mer försiktig med sina utgifter så slipper vi se er i Lyxfällan. Har man läst projektledning eller en liknande utbildning/kurs får man lära sig att en bra grupp består av medlemmar med olika egenskaper. Se till att ni har rollerna klara för er och att ni är överens om målet och hur ni ska komma dit.

Har du sedan tur kommer du med den här personen förutom att vara på samma våglängd även få uppleva en kärlek som är transformerande och förnyande. Det händer inte så ofta, men när det händer är det underbart. När du väl träffar rätt se då till att inte sumpa det. Var ärlig och trogen. Låt inte din rädsla styra dig, men ta samtidigt inga ogenomtänkta risker. Att hänga i ett rep på en klättervägg inomhus är exempelvis mindre farligt än att ha oskyddat sex med en främling.

I värsta fall får du göra som Cajsa Stina Åkerström och fråga stjärnorna. Kör hårt!

/Singelkille

dating


Det finns 1 reaktion.

Lämna kommentar
  1. new-hope1

    Vad gör vi som aldrig får nåt meddelande att svara på? Eller inga svar på våra meddelanden vi skickar? Tro mig, Man har provat alla varianter på profiltexten utan framgång. Haft blandade bilder på sig själv mm.

    Dejtingsajter är inget för mig…


Kommentera