vintage

Bästa tipsen för första kyssen!

 

Den första kyssen med en ny person är oftast väldigt speciell. Det kan vara nervöst, fumligt, pirrigt…Och alldeles, alldeles underbart! Personligen så tycker jag att en kyss säger mer än tusen ord. En första kyss utan någon kemi brukar oftast inte leda till något seriöst enligt min erfarenhet. Vissa personer är perfekta på pappret men så saknas helt enkelt den där matchningen när det kommer till kyssarna. Vad som gör en person till en bra kyssare beror på vem du frågar. Alla gillar olika. Men jag tror ändå att det finns några generella tips när det kommer till den första speciella kyssen.

 

 1. Först och främst. Tajming är A och O. Känn efter om det är läge för en kyss så att du inte överrumplar din dejt totalt. Visst, kan det vara sexigt med någon som tar intiativ, men du vill vara säker på att ditt kyss-intresse är besvarat första gången.
 2. Det kan vara bra att börja med en försiktig puss för att sedan gå vidare till själva kyssen för att kolla av läget med den andre.
 3. Mitt måtto är: hellre mindre tunga än för mycket! Ingen gillar en elvisp i munnen.
 4. Se till att ha en fräsch andedräkt. Är du osäker så kan du diskret smyga in en minttablett i munnen.
 5. Blunda gärna om det känns rätt och låt känslan styra dig.
 6. Är kyssen passionerad så kan du avancera genom att kyssa den andre lätt på halsen och försiktigt dra handen genom hens hår.

pussmun

Vad är ditt bästa kyss-tips? Och hur gillar du att bli kysst?

 

fel kyss

Ingen ultimat kyssteknik!

dating


There are 13 comments

Add yours
 1. Martin

  Första kyssen med en ny person jovisst men var är tipsen för första kyssen överhuvudtaget? 😉 fler såna här blogg inlägg!

 2. Lady

  Både kyssar och smek är som samtal, det krävs ett samspel mellan två för att det ska bli bra. Inledningen på en mycket passionerad romans för mig var att han försiktigt smekte ovansidan på min hand. Den gången hände inte mer än så, men jag minns det för att det i det ögonblicket blev klart för oss båda att det fanns kemi mellan oss.

  • Cecilia Salamon

   Bra liknelse :). Och ja, ibland kan en smekning på handen räcka för att skapa pirr och attraktion så det slår över. Det gäller att hitta den personen som får en att känna så – fullpott!

 3. turken

  Första kyssen , rör händerna ser varandras ögon pussas lätt munnen ser rakt in ögonen ser hennes ögonformen hur fin hon är pussas igen lite lätt mjuk lägger mina händerna hennes häfte midjan lite kram trycker in mig stannar där både har känsla för varandra då kan det hända mjuk tung kyss hur både känns. ……


Post a new comment

(OBS! Din E-postadress publiceras ej.)