14112017_amigos_cerveza

AW för singlar i Malmö & Sthlm!

Vad passar bättre än att inviga våren med lite kärlekspirr? Äntligen är våra härliga singel- AW`s tillbaka! Kom själv eller ta med dig alla singelkompisar! 

MALMÖ 

När: 25/4
Tid: 18.00-22.00
Plats: Hipp Kalendegatan 12

STHLM

När: 26/4
Tid: 18.00-22.00
Plats: Humlegårdsgatan 23

 

Allt detta ingår under kvällen: 

 • Aktiviteten lock and keys där männen får en nyckel och kvinnorna ett lås. Det blir en överraskning till de första tre paren som hittar sin match. Perfekt icebreaker!
 • Barber & Coffee ger styling och tips till alla män som vill uppdatera vårstilen (Malmö).
 • Make-up artisterna från Makeupstudion stylar & ger skönhetstips till de som önskar (Malmö).
 • Makeupartisterna från Mariart stylar & ger skönhetstips åt de som önskar. (Sthlm)
 • Cecilia Salamon, HappyPancakes dejtingexpert och författare till nya boken FUCKBOY – praktisk handbok i konsten att dejta – är på plats för mingel och dejtintips. Köp boken till reducerat pris! (Sthlm)
 • Professionella matchmakern Jeanette Vinberg är beredda att svara på alla era frågor om dejting (Sthlm och Malmö)
 • DJ-Mia Adam spelar hela kvällen.

Pris: 100 kr inträde per person
Betalning sker via Swish till: 1233568623 eller BG: 5795-6112
Ange förnamn och Malmö, samt hur många ni är.
Exempel Lisa Karlsson Malmö +2
Kan även betalas på plats, ej kontant

dating


Det finns 15 reaktioner.

Lämna kommentar
  • Markus

   Jo men hon ser bra ut också så hon behöver inte oroa sej direkt.

   Är jag den ende här som reagerar på att den enda aktivitet som är riktad till oss män handlar om ”stil”

   Samt Lock & Key är en smart ide som kan gå helt åt helvete xD

  • george

   Det var därför det var brist på yngre killar förra gången. Dom trodde det bara var tanter där. Men jag blev glatt överraskad. Det hade faktiskt varor yngre töser där och efterlyst yngre killar. Synd man själv e en gammal gubbe.

  • george

   Annars har du rätt Peter. När jag var yngre o mer aktiv i singelföreningar, singelloppet, vandring för singlar mm. Så var fördelningen alltid gamla tanter yngre män. Det var ytterst ytterst sällan man såg en tjej i min ålder på den tiden. Det var inte så kul. Dejta mormor var inte så kul.

   Dom yngre töserna fick nog uppmärksamhet utan att vara med i föreningar o dyl. Därav deras bortavaro.

  • Peter

   Det är lika illa att tjejerna ska få stylingtips om make upp. En beteendeterapuet som berättar för dem att de är mer än en kropp, liksom killen de träffar också är mer än en kropp och accessoarer i form av statusprylar. Det är vad de ska sälja in sig med. Låter sig också beskrivas med orden att kunna konsten att skaffa pojkvän. I förlängningen även kunna behålla honom. Det kan inte hp brudarna. Överlag är tjejerna med på hp för att få ligga. Och här sitter tre killar inloggade för varje tjej, en liten minoritet av killarna kör töm och glöm med tjejerna vilket de glatt nöjer sig med för de har aldrig lärt sig konsten att skaffa pojkvän.

  • Peter

   En annan grej, Cecilia ser bra ut… Jag håller med. Här är gott om tjejer som ser bra ut. Ända till de visar sig i verkliga livet. En duktig fotograf kan välja rätt perspektiv och ljussätta på rätt vis. Den som är duktig på Photoshop kan verkligen bättra på sanningen. I kombination kan de uträtta mästerverk med den mest mediokra människan.

   För det första är det att ägna sig åt falsk marknadsföring som leder till besvikelse. För det andra är det inte ett foto man ska leva med, det är vad som finns på insidan. Det är mycket bättre tjejerna jobbar med det än att byta profilbild titt som tätt.

 1. De Du

  Rätt komiskt angående boken.

  Ytterligare en offerkampanj och nya saker som brukar vara missvisande om de är en fuck boy eller en fuck girl, har märkt det är lika vanligt på båda håll på alla gratis tjänster. (inte undra på många förblir singlar när de ska följa ytterligare en PUA litteratur men ägnat för det kvinnliga könet att få omkull män, har märkt att trenden har vänt och fler kvinnor blir desperata att de vänder sig till PUA industrin och för männen har det svalnat en del)

  • HappyPancake

   Hej hej! Detta är i samarbete med singel-eventföretaget HappyKnut som vi tidigare haft aw:s tillsammans med. Om det är stor uppslutning på eventet kommer vi att dela in speeddatingen i åldersgrupper, men fokuset är att mingla och lära känna nya människor – och det är en härlig åldersmix som bara berikar eventet. Alla är välkomna!

 2. Diferente

  Har överlevt ett singelevent i annan regi och – aldrig mer. När man efter några minuter sett att det inte finns något intressant vill man dra, men det är lite oartigt, så ja, jag stod ut en timme i ett trist sällskap (aptrist) och sedan drog. Puh. No more. Nätet har sina fördelar, trodde jag inte jag skulle skriva. Ska annars inte skriva en uppsats men det finns mer synpunkter på det hela med singelevent. Jaja, jag ska inte säga att det inte har sina fördelar, men men.

  Vet HP förresten att verifiera att det ”här sitter tre killar inloggade för varje tjej” så vänligen gör det, jag är intresserad.

 3. Erika

  Hum, jag väcker intresset enbart till ordentligt äldre gubbar 😕
  Skulle jag skriva till nån jag gillar i rätt ålder ignorerar dem mig ….
  Jag tvekar att det finns 3 killar för en tjej. Plus jag bor ej i Malmö eller Sthlm 🙀, kan det va de som är fel? 🤔


Kommentera