Happy couple having date and eating ice cream

8 frågor du aldrig ska ställa på en första dejt!

Det är dags för första dejten och du bubblar av frågor. Du vill ju veta allt om din nya dejt! Men vissa frågor gör du bäst i att vänta med om du vill att det ska bli en dejt nr 2. 

VILL DU GIFTA DIG?

Du kanske bara ställer frågan för att du är nyfiken men risken är stor att dejten uppfattar det som att du bara väntar på att få vandra ned för altargången. Lägg alla tankar på äktenskap åt sidan i alla fall ett par dejter framåt tills ni lärt känna varandra…

TYCKER DU ATT JAG SER BRA UT?

Det är lätt hänt att man blir extremt självmedveten på en första dejt och knappt kan koncentrera sig på den andra eftersom man tänker på hur håret ligger eller om man har valt rätt kläder. Då kan det vara skönt att fiska lite bekräftelse från dejten i fråga – men här måste du stoppa dig själv! Det uppfattas sannolikt som både osäkert och ytligt.

VAD TYCKER DU OM MIG?

Här gäller samma sak som punkten ovan. Självklart är du nyfiken på hur personen uppfattar dig och om du är som hen tänkte sig att du skulle vara (om ni träffats via nätet). Men du kommer att få reda på detta tids nog. Ha is i magen och spara denna fråga till framtiden.

HUR MÅNGA HAR DU LEGAT MED?

För det första – vill du verkligen veta? För det andra- varför är det viktigt för dig att veta det? Vad säger det egentligen om en person? Så länge ni inte är 15 år och leker ”sanning eller konsekvens” så är denna fråga ganska omogen. Speciellt på en första dejt!

NÄR VILL DU HA BARN?

Detta är ungefär samma som punkt nr 1. Du kanske bara är nyfiken av dig, men risken finns att din dejt blir skrämd. Dessutom är frågan om barn ett ganska känsligt ämne, som förvisso är viktigt att prata om, men kanske inte på en allra första dejt.

VARFÖR TOG DET SLUT MED DITT EX?

Om ni inleder en relation kan den här typen av information vara jobbig att ha i bakhuvudet. Kanske var det exet som var den som dumpade och krossade din nuvarande dejts hjärta. Vill du verkligen höra det? En annan risk är att ni snöar in på att prata om gamla misslyckade relationer som väcker tråkiga minnen och känslor. Detta är ju ER kväll – eller hur?

VAD TYCKER DU OM SEX PÅ FÖRSTA DEJTEN?

Du kommer antagligen få reda på det om du vill veta… ! Är du ute efter tillfälligt sex eller en relation? Om det är det första alternativet så gör du bäst i att lugna ner dig med sexsnacket.

VAD RÖSTAR DU PÅ?

Att snacka politik på en första dejt kan skapa verklig dålig stämning! Visst är det bra att kolla av i stort vad personen har för värderingar, men det finns smidigare sätt att få reda på det.

dating


Det finns 124 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Tjej79

  Jag vill ju inte ens gå på en första dejt med någon som vill ha barn. Det är slöseri med tid för bådas del enligt mig. Men, om man ställer den frågan i tidigt skede så, blir det sabbat 😂 så, hur gör man då? Går på en massa menlösa dejter?! Innan man drar upp hur man vill leva sitt liv ihop med någon och förhoppningsvis finna en som resonerar samma i vissa frågor? Varför blir det så ”tabu” att ställa vissa frågor?’ Det borde ju inte vara några problem. Då får man iaf fort reda på om personen är någon man vill träffa eller ej. Men, så resonerar jag. Långt ifrån alla gör det samma.

  • tjej79

   5 dagar tog det för att granska detta inlägg. Läser ni några meningar/dag och sedan har ni möte ihop och funderar kring om inlägget ska få vara med eller ej, hahah

 2. Peter

  Vad är det för amatörmässiga råd att jag inte ska fråga om ditt och datt? De råden kommer från någon som inte har lärt sig konsten att skaffa pojkvän.

  Jag ska inte behöva sitta och fråga ut tjejen! Prova att ha en träff utifrån en dagordning vilka punkter man ska pricka av för att vilja leva med någon. Hon ska kunna föra ett helt normalt samtal av sig själv.

  Trots att här sitter tre killar inloggade för varje tjej lär sig aldrig tjejerna konsten att skaffa pojkvän.

 3. Hasse

  He he minns en dejt förra sommaren. Hon pratade bara som sig själv. Hon frågade om jag ville ha fler barn; ”nä jag är klar med den biten” sa jag. ”Åh det ska vi nog ändra på” sa hon. Totalt självupptagen och desperat. Hon är fortfarande singel…

  • Peter

   Jag hade en liknande för några veckor sedan. Hon pratade bara om sitt jobb. Det blev att jag fick ställa frågor för att försöka rätta upp skutan. Men nope. Totalt avtändande beteende.

 4. Maud

  Jag förstår inte att jag fortfarande gör misstaget att läsa kommentarerna, trots att jag ju vet att jag möts av samma eviga kommentarsmaffia och den eviga repliken ”här sitter tre killar inloggade för varje tjej”.

  • Nadine

   Visst är det beroende framkallande Maud ? När man har lite tid över är man här,,,,😜en liten skvätt av docku såpa med bittra killar kan väl inte skada,,,,( när man ändå bara sitter på hållplatsen,,,,)bättre än att tända en cigg,,,o nu har man lunch o väntar på kollegan,,,vips så går man in här o ser vad som hänt !😂

  • Peter

   Om du nu är en klyftig tjej så tar du åt dig av tipsen vi killar ger. Sen greppar du en av de tre killar som sitter inloggade för varje tjej och övar upp din förmåga att skaffa pojkvän. Då behöver du inte sitta på hp mer.

 5. george

  Dock… En fråga ska altid ställas.

  Har du en tjock mamma? För har hon en tjock mamma så blir hon det garanterat också… Sen får det här tolkas hur som helst. De finns ju dom som gillar att göda kvinnor så att dom aldrig kan gå ur sängen…

  • Hasse

   George: En vän sa till mig att titta på svärmor, för står du inte ut med henne så dumpa direkt. Det är så sant om det är sagt. Mitt ex (barnens mor) är precis om sin morsa = hemsk på alla tänkbara sätt. Jag borde ha lyssnat. 🙁

  • Markus

   Kan instämma. Stod inte ut med mitt ex morsa.. Och under dom 2 åren vi va tillsammans så såg man hur lika dom va..

  • Hasse

   Markus: en annan grej som man ska vara vaken på är när flickvännen säger ”min mor är min bästa vän”… jäklar det är ett varningstecken som heter duga!

 6. KARL- INGE

  PETER
  du är ingen kille du är en fjolla sitter och rapar samma trams vareviga dag vilket säger att du inte har ngt jag ,,
  en fjantar hit en fjantar dit och en fjantar ner i diket ,, det stämmer bra på trion HASSE ,, PETER,, GEORGE
  Sitt inte och låtsas att det är ngn som dejtat er inte ens om det var 100 brudar på varje kille så skulle ni få ngn dejt håll er till Lene och andra systrar till henne.

 7. KARL- INGE

  HASSE

  Klart ditt ex är hemsk på alla sätt det finns inga normala som tittar åt såna mähän som ni.

  Ni är ju ett stort skämt alla tre och ni är så dumma i skallen att ni sitter på bloggen och visar och berättar om era ständiga tillkortakommande pga att ni dysfunktionella , bipolära vrak
  har ni ansökt om frigång till AW

  • Hasse

   KI: Ordet ”normal” är ingen du ska ägna dig tid åt. Det märks att psykvården går på knä. Ring din läkare för dosen stämmer inte. 🙂

 8. KARL- INGE

  HASSE

  Jag ägnar ingen tid till det hade du läst och förstått vad jag skrev så gällde det dig ,!!!
  jag ska inte skriva och säga vad det tyder på ditt beteende men du kanske ska undvika den där ölen i alla fall och inte blanda medicin och alkohol .

 9. Michaela

  Men grabbar, gubbar, män.. Vad är det med er? Är ni så bittra att ni bara kan sitta och klaga? Och det där tramset med att ”ta och skaffa sig en pojkvän”. Tror ni på allvar att alla killar där ute är bra killar? Bra män?
  Precis som ni förmodligen också har stött på knepiga kvinnor.
  Ni skriver själva om hur kvinnor ska se ut, uppföra sig, och hur de ska vara som personer. Ni har ju krav? Önskemål?
  Ni tror inte att vi kvinnor också har det?
  Och nu menar jag inte att alla sitter med en lista på 50 punkter som ska checkas av, men ingen av oss vill väl ”ta första person” för att ”slippa ensamheten”?

  • Peter

   Det är skillnad på att försöka visa sig som flickvänsmaterial och att det ömsesidiga klicket uteblir och att bara vara en kropp som ska visas upp. Jag har träffat några som har försökt och det finns inget ont att säga om dem. De är föresten inte med här längre. Jag har också träffat jättemånga som inte har försökt. De är med här fortfarande. Lika väl som det finns nollor bland killar hittar man nollor bland tjejerna.

  • Michaela

   Peter,

   Jag förstår självfallet att du träffat ”nitlotter”, det kan vi nog alla säga att vi har då vi fortfarande är med här på HP.
   Men min poäng är att vi alla måste väl sluta klaga på varandra? Vi är ju här av samma anledning, men vi har alla olika referenser vi går efter.

   Jag brukar få frågan ”hur kommer det sig att en tjej som dig är singel fortfarande?” om vi vänder på frågan, Peter, hur kommer det sig att du fortfarande är singel? Du har ju gått på dejter? Varför dög inte dom?
   Sådant som du kan tycka är sämre med kvinnor kan även vi tycka mindre om med män. Det går liksom åt båda hållen. Och åter igen, ingen vill väl dejta någon bara för att? Man vill väl ändå ha det där lilla extra?

  • Dold

   MICHAELA:

   Ja, det är verkligen anmärkningsvärt hur mycket tid som läggs ned på att klaga på kvinnor. Och det av män som så gott som dagligen påminner oss om hur mycket bättre deras liv är utan kvinnor. Det är inte utan att man undrar varför de inte bara fortsätter leva sina fulländade liv och slutar slösa energi på detta ältande.

   Vi kvinnor blir ju annars ofta anklagade för att älta gamla kontroverser och bagateller, men här har vi fått en egen liten akademi av män som är fast i det förgångna. Om man inte kan släppa en upplevd orättvisa som ligger flera år tillbaka i tiden eller att ens ex inte levde upp till ens förväntningar, då har man en hel del att bearbeta. Kanske är det därför det nuvarande dejtandet inte går något vidare? Man är helt enkelt inte klar med det gamla. Och om man inte förstår varför alla kvinnor inte faller för ens fötter på första dejten, då bör man uppsöka en psykolog och få hjälp med att korrigera sin självbild.

   Det verkar finnas en överrepresentation av narcissister här på bloggen, som det skulle vara intressant att diskutera med, men de flesta motfrågor de får förblir obesvarade och istället kommer det en släng bitterhet till, om en tavla de blev ”tvingade” att sätta upp för 7 år sedan, eller en kvinna som pratade om sig själv i stället för att tiga och glittra med ögonen inför det underverk hon fått äran att gå på dejt med…

  • Michaela

   Dold,

   Ja, jag tycker väl allmänt att det läggs alldeles för stort engagemang på att klaga över ditten och datten. Jag förstår poängen i att jämföra erfarenheter och stories om hur olika dejter varit, men det har gått så långt att man nu bara klagar på det motsatta könet.

   Ja här på bloggen har jag sett samma personer sitta och älta samt kommer med samma argument hela tiden, jag kan tycka att det bör finnas fler sätt att uttrycka sig på. Det är ofta frågorna dom får blir obesvarade, eller så missar dom hela poängen.

   Jag trodde att bloggen var till för att dela stories och prata om just det som inlägget handlade om, inte att sitta och klanka ner på varandra..

  • Dold

   MICHAELA:

   Ja, bloggen hade kunnat vara väldigt givande, om det funnits ett intresse av att utbyta erfarenheter och få nya intryck och uppslag till lösningar; bryta mönster eller lära sig känna igen och hantera de människor som man hamnar i osunda relationer med. Att utvecklas, helt enkelt, inte fastna i det förflutna.

  • Peter

   Michael. Nu gjorde du vad hp amatörmässigt råder deltagare från att göra. Fråga om något väsentligt. De frågor man behöver ställa till tjejer som kan konsten att skaffa pojkvän är på just nivå, nu hängde jag inte med helt, hur menar du?

   Här finns en och annan normal tjej som försöker och som man jagar. Det är sällan en sådan är med mer än en eller två månader sedan finns inte behovet av hp längre. Sedan finns här väldigt många tjejer som är så osäkra på sig själv och försöker anpassa sig till vad de tror förväntas. Jag har träffat hur många sådana som heter och det är alltid korta snabba träffar där det inte sägs så mycket från hennes sida. Det sista är intresserant för det kostar energi att spela teater, hålla en mask uppe. Här är väldigt gott om tjejer som bara rakt av ljuger om diverse detaljer, till exempel att hon har ett förhållande, skruvat på längd, vikt, foto som är antika. Här är gott om tjejer som söker rena sexkontakter. Inget snack om saken, men det lockar inte mig att vara någons lätt ersättningsbara batterifri dildo. En del av tjejerna har psykiska problem. Inget ont så för det är inte självvalt med ångest, depression, adhd och mera. Men de här sitter är klart överrepresenterade än i samhället i stort.

   Det var de man träffar och kommer på rätt direkt att hon är ingen match. Lite som att man har lärt sig att frasen något för den händige betyder att ett hem är fullvärdigt.

   Sedan kommer vad som är riktigt obehagligt i sammanhanget, de normala tjejerna som verkar vettiga. Oftast är de inte beredda att bry sig, man är bara reducerad till en i haremet som ska uppvakta.

   Förhållande är det få tjejer som söker. För mer detaljer så backa i trådarna som jag har skrivit.

  • Michaela

   Peter,

   Jag håller inte helt med om allt HP skriver i sina inlägg här i bloggen, jag har en mer öppen filosofi om att man kan fråga nästan vad som helst så länge man accepterar att man kanske inte alltid får svar på allt, men det varierar ju också från person till person. Du som nu verkar ha så stor koll på vad man ska fråga, underrätta mig då, vad är väsentliga frågor?

   Vad var det du inte riktigt hängde med på?

   Angående din ståndpunkt på korta träffar och tystlåtna dejter, det kan ju faktiskt vara så att hon märkte av ganska snabbt att hon inte klickade med dig? Eller att attraktionen inte fanns i verkligheten?
   Jag håller med om att det finns många som spelar och tänjer på ärligheten, tro mig när jag säger det, jag har själv råkat på ett flertal ”nitlotter”.

   Vad menar du med normala tjejer och att de inte bryr sig? Vad är det de inte bryr sig om menar du?
   Definitionen av ”normal” är också något som varierar från person till person, något som jag anser vara normalt kanske du tycker är hel knasigt? Jag har stora skillnader bara i mitt kompisgäng vilket jag tycker bevisar att alla är olika? Och att ”normal” är något alla ser olika på.

   Du skriver ”trotts att här sitter tre killar inloggade för varje tjej lär sig aldrig tjejerna konsten att skaffa pojkvän”, har du funderat något på att man gått på dejter, men att det inte fanns någon kemi? Att man dejtat en kille som sen visar sig vara någon annan och man får börja om på ruta ett? Det handlar inte alltid om att tjejerna är inkapabla att skaffa sig en pojkvän? Du verkar dra slutsatsen att det hänger på hur tjejen är?

  • Peter

   Jag förstår ditt resonemang. Menar med vad jag skrev att om jag ska ställa en fråga säger ska nivån vara att jag vill ha fler detaljer för att förstå vad henne jag träffar vill komma till. Det är inte något frågeformulär jag ska fylla i på en träff.

   Och jo, det beror på tjejen om det blir en bra träff. Sitter hon och pillar med sin telefon är det kört. Hon ska vara här och nu med mig, hon ska inte vara frånvarande. Kemi är inget som finns, det är något man skapar ihop.

   För några veckor sedan träffade jag en som jag tyckte där fanns något att jobba på. Hon ville inte fortsätta att ses. Alltså blockade jag bort henne. Då började hon höra av sig. Den leken ger jag mig inte in i för hade jag sagt ja till fler träffar skulle det varit att igen ville inte hon ses. Den stora massan av tjejer här jagar inte pojkvän, de jagar bekräftelse. Några killar till som på regelbunden basis tigger träff. Har man någon bra hos sig finns inte behovet att jaga. Som minimum sitter här tre killar inloggade för varje tjej. Med de oddsen är det ganska lätt att hitta någon som man trivs med och som visar uppskattning tillbaka, någon att skapa den där kemin med.

  • Michaela

   Peter,

   Okej, ja jag förstår vad du menar, man vill ju självklart att samtalet ska flyta på naturligt, men samtidigt är det ju också frågor som får samtal att flyta på ibland, det handlar ju också om att ha en bra social kompetens vilket alla inte besitter.

   I ditt fall kanske det bara beror på tjejen, men du kan inte dra alla över en kant. Alla är ju faktiskt inte likadana. Och om en dejt sitter i telefonen hela tiden då skulle jag dra slutsatsen att personen i fråga inte är speciellt intresserad.
   Kemi är något man skapar, jo okej, visst, men samtidigt så finns det fall där den ena känner av kemin och känner att allt är jätte bra, medan den andra inte alls känner samma sak, det beror ju på att vi människor uppfattar signaler på olika sätt och ibland kan feltolka dom.

   Okej. Trist att det blev så.
   Det är mycket möjligt att man jagar bekräftelse, men jag tror att det kan gälla båda könen och inte enbart tjejer/kvinnor. Men jag förstår vad du menar.

   Jag förstår hur du tänker, att det borde vara lätt att träffa den där ”diamanten” för oss tjejer då det finns fler killar än tjejer här, men det är skillnad på kvantitet och kvalitet. Även fast det kanske är fler killar än tjejer innebär det inte att de besitter det man söker, och det behöver inte alltid bero på utseende/ personlighet, det kan handla om att man bor för långt ifrån varandra eller har för olika värderingar, eller kanske vill alldeles för olika saker i livet.

  • ViraStina

   Michaela:
   Samt att en majoritet av männen på dejtingsidor inte vill ha en fast relation. De flesta vill ha kvinnlig bekräftelse, någon att sexchatta med, en KK eller ett ONS.

   Man kan vända på Peters eviga mantra, och säga att det går tio seriösa tjejer på varje seriös man på HP. De killar som letar någon att dela livet med, försvinner direkt från dejtingsidorna. De är högvilt bland tjejer som letar efter något varaktigt.

  • Michaela

   Virastina,

   Ja absolut, det är väldigt många som bara är ute efter att få bilder/skicka bilder och sexchatta. Själv fick jag ett otroligt charmigt meddelande igår som löd ”Hej sexiga spermatunna”.. Jag vet inte ens vad man ska säga om det, det är så vidrigt.

   Ja Peter verkar ha fastnat lite i sina argument och verkar heller inte tänka på att allt inte hänger på tjejen. Men det är väl alltid lättare att lägga all skuld på någon annan.

  • ViraStina

   Michaela:

   Himla smickrande. Du måste ha känt dig väldigt utvald? 😀

   När jag började med nätdejting var jag visserligen beredd på att man skulle få meddelanden av den där sorten. Men jag var däremot inte förberedd på snedfördelningen. Jag inbillade mig att typ vart tionde meddelande skulle vara äckligt eller oförskämt.

   In my dreams. Den stora majoriteten av mail var visserligen inte äckliga, utan bara menlösa. ”Tjena, läget?”. Och sedan ingen replik, trots att jag snällt svarade på den intetsägande frågan. Det är dock inget problem. Det kan man ju ta.

   Men nästa stora grupp (en tredjedel kanske) var sexförfrågningar av de mest fantasifulla slag. Som ditt exempel ungefär.

   Och detta tycker alltså killarna att vi ska vara GLADA för. För vi får ju i alla fall mail, medan deras inboxar är tomma!

   Men enligt mig är det som att säga att man ska vara glad om någon drämmer till en ute på stan, för då har man i alla fall fått kontakt med någon.

  • Michaela

   Virastina,

   Ohja, jag kände mig väldigt smickrad, haha !

   Jag förstår, jag var också inställd på att få ett antal meddelanden som är sådär äckliga, men som du säger, det var en större mängd än vad jag trott.

   Ja jag håller med, jag har en likadan upplevelse om att många mail bara har en standardfras, men som du säger här med, det kan man ju ta. Det är väl mest bara brist på något mer intressant att skriva om. Jag har dock också fått riktigt bra mail där sändaren verkligen lyckats fånga mitt intresse, vissa har den där talangen med ord !

   HAHAHA jag gillar din jämförelse ! Jag förstår va du menar, och det kanske är så att killarna är lite avis på att vi inte är lika fräcka som dem? Men å andra sidan så får man ju höra att tjejer inte är intresserade av något seriöst. Vi hamnar liksom i ett slags dödläge..

  • george

   Sen undrar jag varför seriösa inte möter seriösa på dejtingsidor. Både män å kvinnor är lika bra kålsupare på att inte vara seriösa.

  • Michaela

   George,

   Vad menar du med ”kvinnans ålder”?

   Och det är självklart att det finns både män och kvinnor som är oseriösa, har inte påstått något annat.

  • Peter

   Tjejerna skriver bullshit.

   Alla hej, tjena, läget med mera kommer från att tjejer så sällan skriver en presentation och för den delen svarar på meddelanden.

   I och med det är så snett mellan könen skulle det bara vara tjejerna som tog initiativet till kontakt. Då skulle de se till att jobba om den väl blev etablerad.

  • Michaela

   Peter,

   Vad är du anser vara bullshit?

   Och jag förstår såklart att det är svårt att skriva något mer utformat om det inte finns någon presentation.

   Jag tycker bara att det är tråkigt att du är så otroligt negativ gentemot alla tjejer/kvinnor. Det verkar (enligt min uppfattning) som att du tror att vi får allt serverat och inte uppskattar något alls, medan ni killar/män sliter som djur.

  • ViraStina

   Förutom att det kvittar totalt om vi tjejer tar kontakt.

   Peter tycks inte fatta att det inte spelar någon som helst roll. Det blir inte fler seriösa killar för det.

   Min presentation var nästan onödigt utförlig och seriös, för jag inbillade mig att det skulle skrämma bort de oseriösa. Behöver jag säga att det inte funkade?

   Info till Peter: Det KRYLLAR av oseriösa killar på dejtingsidorna. På två år hittade jag egentligen bara två stycken (när de uppenbara sexdårarna och knäppgökarna var bortsållade) som uppfyllde mina grundläggande krav :

   1. Kunna hålla igång en mailkonversation så att man får ett hum om varandra.
   2. Vilja ses på riktigt.

   De flesta faller redan på punkt 1. De slutar helt enkelt skriva direkt, trots att de fick svar på sitt ”Tjena, läget”.

   Av de som klarar den första punkten, sorteras 95% bort på punkt 2. De är duktiga på att uttrycka sig i skrift och maila, men de har absolut inte för avsikt att ses. De förhalar det tills helsiket fryser ihop. Detta gör att man blir desto mer besviken, eftersom de verkar så engagerade i skrift.

   De två seriösa killarna som jag skrev med och dessutom träffade på riktigt vid några tillfällen, är båda idag i fasta relationer. En slump? Nope.

 10. KARL- INGE

  PETER

  Det var som vanligt fullständigt obegripligt michmach försöker du vara flickvänsmatreal

  du har träffat några som försökt och jättemånga som inte har försökt och dom är med här det finns nollade tjejer o killar

  Smart uttänkt ahhh mmmm eller

  • Hasse

   KI: En kremerad igelkott har bättre framtidsutsikter än vad du har. 63 år. 63! Stackars. Vilket meningslöst liv.

 11. KARL- INGE

  HAAAHHAAA VAA kan du tala ! skrattar du piggnade till lite tidigare än vanligt LER

  vad du har fått 63 år ifrån skrattar vad har du adderat ihop har du räknat med hundålder skrattar och dividerat med antalet siffror som du kan räkna till efter 3 kommer 4 dvs 1,2, 3, 4
  det kan nog dina kompisar och du fnula på i dag

  • Hasse

   KI: Försök inte. Jag hann kolla in din ”00cosy” och då var du 61 år. Det är väl två år sen. Du är minst 63. Nu ska jag ut och göra lördag. En del har ett liv. Puss

 12. KARL- INGE

  HAAHAHAA

  Ja herre min skapare den där COSY hänger med fortfarande i ditt sinne , LER vilken kille det måste jag tillstå , du blev helt exalterad av honom och var inne på hans sida säger du skrattar haahahaha

  Då förstår jag ditt intresse för GEORGE OCH PETER Det är bra lyssna nu på din ledsagare och gör precis som han säger åt dig att göra så du inte kommer vilse

 13. INGENALLS

  Jag trodde tydligen fel i att HP var en datingsite.. tydligen är det en gnällsite.. 🙁
  Börjar undra lite over hur det är på träffarna som anordnas av HP.. ?? slåss ni där eller vadå ??
  Jaja.. det är iallafall kul och läsa om inget annat 🙂
  Ha en bra helg allihopa!!

 14. KARL- INGE

  ART

  Tackar det var en ära att få struten mkt bättre än att få på truten !

  en mkt känd ulf A blå politiker Var ute och festade med polarna utan bastkjol den här gången

  dom söp till hela natten och nämde ulf var tvär full och behövde gå på Herrmuggen polarna hängde med in och skojade med ulf, så dom band ett rosa snöre i form av en Rossett om snoppen på honom ,
  Sen satte dom ulf i en Taxi och gav chauffören Uffes hemadress väl hemkommen somnade Ulf direkt ,, framåt förmiddagen vaknade han upp för av nöden tvungen gå och pinka

  Ha tar fram snoppen och ska kissa och får syn på den rosa rossetten som är knuten runt snoppen !!
  Då utbrister han jag vet inte var du varit!! och jag vet inte vad du gjort!! men det var ngt jäkligt bra !! för du har vunnit första pris !!

 15. KARL- INGE

  HASSE HAHAHAHA Nej betalat för sex det har jag varken velat eller behövt

  Jag förstår att det finns ett uppdämt behov hos människor med få eller inga möjligheter att kunna få ett par timmar sex som är sjuka på olika vis och enda sättet är att pröjsa

 16. Kristina

  Ok! Min bestämda uppfattning vad gällande två stridstuppar 🙂
  Om jag blev tvungen att välja en !
  Väljer jag tuppen som sköter sitt ..
  Framför tuppen som hela tiden måste prata och berätta om sina kvinnor och deras njutningar som han är säker på att han gett och fortfarande ger……..

 17. John G

  Och så har jag återigen fått det bekräftat.
  Ärlighet är bara någonting människor SÄGER att de är intresserade av. Men när det väl kommer till kritan så är det de säger ingenting annat än en gigantisk hög med gediget stinkande skitsnack.

  Därför att i stället för att vara ärliga och prata om vad som helst, skall vi i stället begränsa oss och inte prata om vissa saker på en första dejt.

  Och det gör vi för att motparten kanske har en benägenhet att dra förhastade slutsatser.
  Och inte nog med det, utan när motparten har dragit sin förhastade slutsats så är den personen också så trångsynt och intolerant att han/hon inte ens ställer en fråga om det.

  Utan helt och hållet baserat på sin egen förhastade slutsats, som kanske inte har någon som helst grund i verkligheten, fattar den personen ett livsavgörande beslut…

  Tjaaa… Kanske är det bra om det inte blir en andra dejt?
  För jag har i alla fall inget intresse av att fortsätta umgås med små, inskränkta, ynkliga människor.

  • Hasse

   JohnG: ”Ärlighet är bara någonting människor SÄGER att de är intresserade av”. Mitt i prick. Ungefär som fruntimmer som SÄGER att de vill ha en känslig, öm och go man, men går hem med Tuffe Tommy och hans tatueringar.

  • Nadine

   Tattureingar säger Inget om man är ‘tuff’ Eller inte,,,,Kanske i din ålder men inte i min,,,( under 30 ) Finns knappt någon utan tattureringar !! Och Jag ljuger aldrig om det Jag vill ha,,Jag vill knappast ha en sluskig kille o ingen som är tyst o ointressant ! Jag är själv aktiv o tar utmaningar så vill ha samma typ av kille,,, såna är ofta ödmjuka har jag märkt !!! Jag vet inte riktigt vad du menar med ‘tuffa’ heller ???

  • george

   Hasse

   Det är synd om Karl Inge.

   Veterinären får inte skriva ut den medicin som Karl Inge behöver. Så han har det tufft nu…

  • Nadine

   Nä hasse / George, Jag har ingen sluskig kille nånsin men bara för Ditt ex valde en sluskig kille behöver inte Jag det oxå ! Det finns Andra I den här världen,,,

  • ViraStina

   Hasse:
   En liten fråga om detta att säga en sak men göra något annat.

   Fundera lite över vilka egenskaper du önskar dig hos en kvinna. Vad tycker du vore optimalt om du fick välja fritt? Kanske efterlyser du just ärlighet? Eller logik? Det har du skrivit förut att kvinnor saknar. En enkel, dramafri personlighet kanske? Eller någon som inte är utseendefixerad? Ja, inte vet jag. Jag utgår bara från vad du har skrivit här.

   Tänk sedan tillbaka på de kvinnor som du har gillat/fallit för/attraherats av/blivit kär i under livet. Hur var de? Vilka egenskaper hade de? Uppfyllde de dina önskemål?

   Om inte – varför blev du då attraherad av dem?

  • Hasse

   Virastina: Snälla, du tror väl inte att jag orkar vara seriös här hahaha för fasen… men tack ändå för att du undrade.

  • ViraStina

   Hasse:

   Nej, egentligen tror jag väl inte det…

   Men tror du möjligtvis att det kan ligga någonting i att män faktiskt också påstår att de önskar sig vissa egenskaper, men sedan faller för något helt annat? Och att när de träffar en kvinna som uppfyller den där kravlistan, ändå inte blir intresserade..? Trots att hon var så logisk och förnuftig och icke prinsessig?

   Eller har alla män i din omgivning alltid helt rationellt sökt sig till de mest förnuftiga och präktiga kvinnorna, som de teoretiskt sett borde passa bäst ihop med, och sedan hållit sig till den mallen?

   Det tror inte jag. Jag tror att du känner en och annan man som stick i stäv mot sitt förnuft har fallit för diverse kvinnor, som han redan från början borde ha insett att det inte skulle fungera med. Jag tror att du kan räkna upp både en och två som gått helt på den känslomässiga linjen, trots att de sedan beklagar sig över bristerna hos just den kvinnotypen.

   Jag tror till och med att du har gjort samma sak själv. Förmodligen flertalet gånger.

   Vet du vad jag tror? Att det är ett högst mänskligt beteende.

  • george

   Toffelhjälten Karl Inge har talat eller är det Nadine?

   Hade du varit en hund Karl Inge/ Nadine så hade du varit avlivad för länge sen.

 18. KARL- INGE

  NADINE

  Jag önskar att jag var i kompatibel ålder med dig i bland för du verkar var en underbar tjej

  varm och smart säkert kanonsnygg och mkt sexig grabbarna GEORGE OCH HASSE PETER

  är så avundsjuka och knäckta för dom skulle så gärna varit den där sk slusken

  • Nadine

   Inte bara Jag som sett att du har flera alias här hasse,,,du av reagerar dig på tjrjer o mobbar vissa du stör dig på med olika alias,,,för du vill inte stå ensam. många går på dig men inte jag,,,har varit med i IT svängen för länge,,,ser sånt direkt Finns typiska känne tecken,,sen använder du Alltid ‘psyk fall kortet’ för att ställa dig i bättre dager o provocerar tex k-i,,, för att Du själv inte fått tjrjer ( Avundsjuk )du njuter av art göra ner Andra på din bekostnad,,, sorry att Jag avslöjar dig,,,men någon måste väl se sanningen någon gång ? Att Du tror att Jag är karl-inge säger en del oxå,,,fast vi två är i olika åldrar o av olika kön. Du är flera alias o därför tror du art andra lägger lika stor energy på att göra samma sak,,karl inge hade olika alias en kort period men Det gjorde Han ingen hemlighet av,,,men du fortsätter med Dina alias I Det dolda,,,sen mörkar du genom att säga att karl-inge är psyksjuk för att Han hade olika alias för över ett år sen,,o du fortsätter med Dina hela tiden !!! Kristina,Art,George, Jag ,,,Dina fantasies o hobbies,,,,

  • Hasse

   KI: Om det fanns minsta tvekan har du genom detta inlägg nu avslöjat dig för samtliga här. 63 år. 63 år alltså. Du har så många diagnoser att alfabetet inte räcker till. Se så. Gå nu ut med dina personligheter och räkna grenar i skogsdungen bakom ladan. Puss på dig.

 19. KARL- INGE

  HASSE
  Skrattar räkna grenar ,, jag har sålt gården och marken därtill ,,

  stats bo i Stockholm 25 år innan flytt till annan ort ,,

  Oavsett hur lång tid på jorden jag levat, vilket du har adderat fel LER STORT

  så är min Ålder Hur jag känner mig och Hur jag lever mitt liv THATS IT

  Sen kan jag bara instämma med NADINES KLOKA OCH RÄTTVISA beskrivning av dig

  • Nadine

   Du ljuger så du tror dig själv,,,😆😂😂nu hittar du på att vi har samma IP address oxå,,,in your dreams ! Själv sitter du med VPN o tror du sitter säker ? Är så mkt annat som avslöjar dig ! Var inte fånig hasse ! Har sett alla bildlösa profiler, Dom som låtsas Vara tjejer bara för att Luras , inte vågar visa vilka dom är,,,, vad vinner du egentligen på att lura folk ? Lev ett normalt känslo liv istället för att leva låtsas liv o köpa sex,,,

 20. KARL- INGE

  HASSE

  Nu kom den lilla pojken fram igen den lilla lilla osäkra lilla HANS

  SOM INTE DRAR SIG FÖR ATT LJUGA OM IP ADR

  lilla hans mammas lille pojke så rädd och osäker som drömmer om att han var Karl Alfred

  inte lilla runda slätstrukna osäkra hans som måste ljuga för att hävda sig lillponken i lingonserien

 21. KARL- INGE

  HASSE

  Jag konstaterar att du har kompatibla vänner svarar enstavigt upprepar samma tantra sida upp och sida ner du med zzzzzzzz och hej . PETER tre tjejer på varje kille och GEORGE som blir våldtagen av medelålders kvinnor med hängpattar.

  SERIÖST visst är ni lite förståndshandikappade .. och därför så ska du inte bli arg på dom NADINE utan skratta lite och beklaga dom stackars olyckliga pojkarna

 22. KARL- INGE

  NADINE

  oavsett om han var mobbad och en mamma som inte förstod vad som var fel med honom

  eller om hon skämdes för honom
  så är det normala att man släpper barmstrauma och blir en vuxen man inte fortsatt en liten rädd pojke utan självkänsla och självförtroende

 23. John G

  Alltså, för mig är det här helt obegripligt.
  Det är skälet till varför jag inte längre har något som helst förtroende för vad tjejer säger.
  Eftersom det är så fruktansvärt motsägelsefullt.

  ”VAD TYCKER DU OM SEX PÅ FÖRSTA DEJTEN?”

  ”Du kommer antagligen få reda på det om du vill veta… ! Är du ute efter tillfälligt sex eller en relation? Om det är det första alternativet så gör du bäst i att lugna ner dig med sexsnacket.”

  Jag som vill uppleva okomplicerat, kravlöst, tillfälligt sex skall alltså inte ärligt och uppriktigt tala om det för tjejen, så hon kan fatta ett beslut baserat på fakta?

  Utan i stället skall jag hålla käften, övertyga henne om att jag är intresserad av en långvarig relation, och sedan lura henne till att ligga med mig genom att få henne övertygad om att jag är intresserad av mer??? Eller???

  Och det tipset får vi män av ”relationsexperten” Cecilia, samtidigt som kvinnor till vardags fördömer män som lurar kvinnor att ha sex under falska förespeglingar.

  Men det är kanske inte så förvånande?
  För jag menar, inte bara är hon kvinna, hon är feminist också…


Kommentera