jhhj

7 romantiska dejter – helt gratis!

Panik inför alla julklappar som ska inhandlas och inte en spänn över till din dejt? Lugn, vi hjälper dig! Här kommer 7 romantiska dejting-aktiviteter, som är helt gratis! 

Google är din bästa vän

Sök på ”öppet hus”, ”gratis konsert” ”gratis utställning” och ”gratis museum” plus den stad  du bor i. Du kommer att bli förvånad över hur mycket evenemang som sker, helt utan inträden!

Fia med puss

Fram med Alfapet, schackspelet eller Fia med knuff och plocka fram vinnarskallen. Att spela traditionella brädspel har en mysfaktor utöver det vanliga. Dessutom får ni lära känna nya sidor av varandra.

Bättra på din karma 

Föreslå att ni ska volontärarbeta ihop. Det går att göra allt ifrån att gå ut med hundar på hundhärbärgen till att servera soppa till hemlösa. Dejten kanske inte är super-romantisk i sig, men att visa att man är ett person med hjärtat på rätt ställe kommer absolut få fart på känslorna hos din dejt. Dessutom får ni ett gemensamt projekt att engagera er i.

Svettas mera

Det här är en perfekt dejt för alla som älskar att träna och inte har något emot lite svett på en dejt. Det finns gratis utomhusgym på många platser, det är bara att lokalisera ert närmaste. Kör ett hårt pass tillsammans och känn hur endorfinerna studsar i kroppen. Kanske kan det väcka andra känslor till liv också?

Bada och bubbla

Detta tips är kanske inte något för den blyge, men har ni dejtat ett tag och någon av er har ett badkar så är ett långt varmt bad ett säkert kort för en lyckad dejt. Gå all in med levande ljus och badskum. Mer romantiskt kan det väl knappast bli?

Sagostund

Hur mysigt är det inte att kura ihop sig i en soffa och lyssna på högläsning? Turas om att läs ur en favoritbok.

Utnyttja skafferiet

Att gå ut och äta på restaurang kan både bli dyrt och opersonligt. Bjud istället över din dejt på en middag som ni lagar tillsammans från det du har i skafferiet. Eller baka scones tillsammans och ät en långfrukost med tända ljus.

                                                         Vad är ditt bästa gratistips? 

dating


Det finns 1 reaktion.

Lämna kommentar

Kommentera