svett 2

7 pinsamma första dejten- situationer som kan uppstå när du är väldigt nervös

1. Du är så svettig och varm av nervositet att du helst skulle vilja sitta ute i en snödriva och konversera din nya dejt, istället för på den här varma restaurangen. Är det inte 40 grader här inne?!

hot

2. Och paniken när du inser att du har fått svettfläckar stora som cd-skivor under armarna på din tröja.

panic

3. När du går på toaletten och ser dig i spegeln upptäcker du såklart att du har ett salladsblad på framtanden… Alternativt läppstift på tänderna.
LipstickTeeth

4. Du är så upptagen med att försöka framstå som avslappnad och cool att du helt glömmer bort att lyssna på vad personen mitt emot dig pratar om. När du får en fråga känner du bara ”…….öhhhhh?”

dum

5. Du råkar börja prata om er framtid ihop. Inte för att du är en galning utan bara för att allt känns så bra mellan er.

lopez

6. När notan kommer in fryser du till is eftersom du inte vet hur du ska hantera situationen. Ska du betala? Ska ni dela? Du vill ju göra rätt och visa att du är jämställd. Innan du funderar klart har dejten hunnit betala allt och du känner dig som ett pucko.

bill

7. När ni ska säga hejdå vet du inte vad som gäller?! Kyss, puss, kram eller handslag? Det slutar med att ni krockar och du råkar slå i tänderna i dejtens kind.

hug

dating


Det finns 20 reaktioner.

Lämna kommentar
  • Nyfiken

   Har någon själv gjort nummer 5 eller blivit utsatt för det? 🙂 Jag tycker att den är läskigast.

  • Camilla

   Har du råkat ut för den?
   Jag har nog inte sagt något sådant men råkat ut för att andra har. Inte i vad jag tyckt varit efter vi fått ”bra kontakt ” utan snarast för att personen inte läst av.

  • Romantisk-tjej

   Det blir man ofta redan utsatt för i de första mailen!
   Här syftar jag på alla killars barnprat. Jag tycker det är något man bestämmer sig för när man varit tillsammans ett tag. Nuförtiden får man frågan innan man ens setts. Och ofta är mitt svar avgörande om han ens vill ta en fika, det känns creepy :-/

  • Filippa

   Håller med ! I en viss ålder vill inga män ha barn och då kan man inte svara att man själv vill det för då är man ”desperat”. Några år senare har männen skilt sig och nu ändå fått barn, då vill dem plötsligen bara ha en kvinna med tidigare barn.
   ( Reflektion utefter vilken ålder mannen är i som skriver till mig. )

  • Cecilia Salamon

   Hej Camilla! Vilka av punkterna menar du att jag dömer efter kön? Har verkligen ansträngt mig för att försöka göra dessa listor så att de ska passa in på både män och kvinnor och tycker att dessa sju punkter gör det. Blir nyfiken på hur du tänker! Ha en härlig dag /Cecilia (som gjort listan)

  • HoppfullSkeptiker

   Cecilia, du missförstod nog Camillas kommentar. Hon skrev att det var trevligt med ”en artikel UTAN bekymmret att den dömer utefter kön”.

  • Camilla

   Själv gillar jag individualitet och blir rätt less på att folk förväntar sig massa skumma saker utefter mitt kön.

  • danne0884

   Sjuan är en riktig klassiker!
   Svettig har jag varit nån gång. Försöker tänka efter hur man ska dölja det, kyla ner sig utan att bli påkommen 😀

 1. Chrille

  Det kan hända mycket på en första dejt… Jag var på en där vi bestämde oss för att se film varpå hon bad mej välja film medan hon gick på toa. Så jag frågade: Var är filmerna då? Hon sa: I byrålådan där och när jag öppnade den var det inte annat än porrfilmer samt en Mr.Rabbit (dildo) brevid filmerna. Det blev en lite märklig situation…

 2. Sussi

  Nummer 5 känns väl igen har träffat flera killar som på första dejten gärna planerar en gemensam framtid men uppenbarligen svarar jag fel för det rinner ändå alltid ut i sanden.

  Tror att om man har en trevlig första dejt bör ge varandra minst en chans till många är nog nervösa och behöver lite tid få visa sitt rätta jag.

 3. Stefan

  Sussi!

  Om det rinner ut i sanden var det antingen fel snubbe eller så kanske du visar intresse för tidigt
  Jag gjorde en ganska stor miss som ung, hade med mig små silverpresenter på första dejten.

  🙂 Stefan

 4. Erik

  Känner mig nästan som en oskuld igen .. eftersom ingen av dessa ringer någon klocka hos mig.
  Men det kan ju ha att göra med avsaknaden av dejting på … oerhört länge. Kanske för att jag fullkomligen AVSKYR hela den scenen .. att hålla på att bli bedömd och under en kort tid försöka imponera och göra ett intryck.

 5. Sussi

  Jag har dejtat på nätet från och till i 5 år nu och de dejter jag varit på har nog i samtliga fall varit mer eller mindre trevliga och några har varit väldigt trevliga.

  Men uteslutande har det väl sett ut som följande:De dejter jag varit på och inte känt något intresse från min sida så hör som regel alltid killen av sig och vill ses igen.

  De dejter jag varit på och gärna velat träffas igen och haft is i magen hör han antingen av sig och tackar för sig alt frågar efter en dejt till men sen blir det oftast inte så mycket mer.

  De gånger jag hört av mig först får jag nobben direkt.

  Min Förhoppning är att komma förbi de första dejterna men har inte lyckats klura ut hur man kommer vidare.


Kommentera