svett 2

7 pinsamma första dejten- situationer som kan uppstå när du är väldigt nervös

1. Du är så svettig och varm av nervositet att du helst skulle vilja sitta ute i en snödriva och konversera din nya dejt, istället för på den här varma restaurangen. Är det inte 40 grader här inne?!

hot

2. Och paniken när du inser att du har fått svettfläckar stora som cd-skivor under armarna på din tröja.

panic

3. När du går på toaletten och ser dig i spegeln upptäcker du såklart att du har ett salladsblad på framtanden… Alternativt läppstift på tänderna.
LipstickTeeth

4. Du är så upptagen med att försöka framstå som avslappnad och cool att du helt glömmer bort att lyssna på vad personen mitt emot dig pratar om. När du får en fråga känner du bara ”…….öhhhhh?”

dum

5. Du råkar börja prata om er framtid ihop. Inte för att du är en galning utan bara för att allt känns så bra mellan er.

lopez

6. När notan kommer in fryser du till is eftersom du inte vet hur du ska hantera situationen. Ska du betala? Ska ni dela? Du vill ju göra rätt och visa att du är jämställd. Innan du funderar klart har dejten hunnit betala allt och du känner dig som ett pucko.

bill

7. När ni ska säga hejdå vet du inte vad som gäller?! Kyss, puss, kram eller handslag? Det slutar med att ni krockar och du råkar slå i tänderna i dejtens kind.

hug

dating


0 kommentarer

Lämna kommentar