7687678

6 personlighetstyper att se upp med!

Det finns ett gäng personlighetstyper i dejtingvärlden som du bör dra öronen åt dig om du stöter på. Låt mig presentera dessa sex typer:

 

JAG HAR SÅ FULLT UPP
Jag har så fullt upp- har alltid stora grejer på gång och hens favoritsysselsättning är att prata om sin karriär och fullspäckade kalender. Accepterar du att alltid komma i andra hand och att dela uppmärksamheten med hens mobil varje gång ni ses, så har du chans att få stanna kvar i skuggan. Förvänta dig dock inte att hen kommer att stötta dig den dagen du verkligen behöver en trygg famn att luta dig mot.


JAG VILL INTE FÖRSTÖRA VÄNSKAPEN
Ni är vänner som ibland strular på fyllan. När du frågar om hens känslor för dig säger hen att hen inte vill förstöra vänskapen. Jag är ledsen att göra dig besviken, men om någon verkligen gillar dig så struntar den personen blankt i om någon vänskap blir förstörd. Detta svar är bara en ursäkt för att slippa säga att hen inte är intresserad av något seriöst.


JAG ÄR SÅ ÄVENTYRLIG
Jär har vi en riktig klassiker! Den solblekta surfarkillen eller tjejen med hajtand runt halsen och fotlänk runt vristen som alltid planerar nästa backpacker- tripp i Asien. Hen är spännande, rolig och härlig att vila ögon på, men låt dig inte luras! Jag är så äventyrlig- hatar allt som har med ansvar och tråkig vardag att göra, och där ingår också fasta relationer.


JAG HAR PROBLEM
Det är inte alltid lätt att vara pojk- eller flickvännen som vill finnas där för Jag har problem. Den svåra barndomen och mörkret som ingen förstår sig på, gör att hen anser sig ha rätt att bete sig som ett svin mot dig och alla andra när hen har en dålig dag. Jag har problem – har ursäkter för allt och spelar martyr så fort du försöker ta upp detta. Kanske har du fått för dig att du ska hjälpa Jag har problem- att bli lycklig eftersom ”hen innerst inne är en bra person”? Ett ord: nej!


ALLTID FULLAST PÅ FESTEN
Lika charmig och rolig som hen är nykter, lika odräglig och patetisk blir Alltid fullast på festen- på fyllan. Varje gång ni ska festa ihop vakar du oroligt över hen och försöker räkna ut hur många öl han hen fått i sig. Det finns ingenting förlåtande i att behöva torka spyor från en vuxen person, så länge denna inte är magsjuk. Ställ som ultimatum att hen korkar igen för evigt, eller gå vidare. Det finns ingen medelväg.


UNDERBART ÄR KORT
Underbart är kort- får dig att känna dig speciell och utvald under en kväll, och försvinner sedan från jordens yta. Det är lätt att bli medryckt i Underbart är korts – romantiska filmmanus. Hen vill hålla hand, titta dig djupt i ögonen, kyssa dig passionerat sedan hålla om dig hårt hela natten. Men som sagt, underbart är kort. Njut så länge det varar, men slösa inga tårar när hen försvinner dagen efter.


Vilka andra personlighetstyper har du stött på? 🙂
Läs mer: Dumpa med stil!

dating


Det finns 48 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Diferente

  Ursäkta HP, måste skriva det nånstans: HP måste hindra folk utan foto från att kunna snoka och flukta i andras profiler. Det är få legitima fall som gör så, de flesta är inte ”seriösa”. En annan konkurrerande men i övrigt värdelös dejtingsida har denna funktion, man kan inte gå in i andras profiler utan att ha ett foto på sig öppet. Men här kan man vara utan foto men inte utan att bära en skylt med sin ålder på runt den i övrigt osynliga halsen. Please.

  • Peter

   Hur ska du veta om fotot du önskar är på människan du pratar med? Tjejerna brukar bättra på sanningen med sina bilder.

  • CRAZY8000

   Vad får dig att tro att åldern stämmer på profilerna?
   (Väldigt många tjejer sätter en lägre ålder när de är över en viss ålder och en högre när de är under en viss ålder)

   Sedan att du ens bryr dig är rätt komiskt.
   Vissa vill helt enkelt inte skylta med bild ut av många anledningar, den största är hur missvisande bilder kan vara och en annan är den extrema ytligheten som många drar på sig på sådana tjänster, sedan har du även fördomar.

   (De som verkligen är seriösa efter ett seriöst förhållande har överseende/tålamod och frågar efter vad de vill veta)

  • Diferente

   Ok, men ändå rätt störigt när t.ex. en tjej börjar skriva och förväntar sig en massa chatt utan att visa bild och när man skriver att jag nog ”vill se/veta vem jag talar med” (så skriver många tjejer i sina pres ju) så svarar hon kanske att ”jaha du är en sån” och slutar skriva. Jag förstår bara inte sättet. Men visst har nätdejtingen breddat min erfarenhet av människors psyke.

  • Peter

   Fråga hellre om hon vill träffas och säger hon nej eller bara spelar svår så blockera väck skiten.

  • Andrea

   Fast det hindrar ju inte problemet i sig.
   Genom att hindra folk utan foto att se folk med foto så minskas ju fördelarna anonyma har. Det minskar ju lite % av oseriösa folk som bara vill kolla runt.

   Å jo, ingen bild alls så är man inte seriös i majoritet. Kärlek kräver fysisk attraktion i någon form. Förutom de få asexuella men jag tvivlar på att majoriteten av de utan bild är det.

   Ingen bild i majoritet innebär att personen inte är singel & söker otrohetsaffärer utan att någon känner igen den på bild.

   Eller att personen känner sig fysiskt oattraktiv och inbillar sig att bara någon skriver med dem så kommer de inte bry sig om utsidan så de har ingen bild. Vilket i majoritet inte stämmer, är utsidan viktig så är den & de som inte hade brytt sig hade inte valt bort den personen även om bild varit där.

   Eller, så är de ny medlem som väntar på att få bilder godkända.

   Kort sagt, det handlar inte bara om vem som får se bilder utan för att hjälpa till att rensa undan folk.

   Jag själv hade varit tacksam om man hade kunnat automatiskt blockera alla av åldern man Inte söker ifrån att kunna se ens profil men det kommer väl aldrig att ske.

   Går ju att ställa in inboxen på mötesplatsen & HP med tror jag så att du inte ser mejl från dem om du inte vill.

  • Andrea

   Har du själv foto på din dejtingprofil?
   Kan du förstå att det upplevs som fuffens att inte ha någon alls, att i majoritet de som inte har foto är oseriösa?
   Att hindra dessa från att se folk med foton gör det ju mindre intressant att hänga här öht.

  • Elle_

   Nej, jag hade inget öppet foto på slutet och jag skrev med flera som inte hade det heller. Det finns många fler anledningar till att inte ha foto än de du räknade upp. Jag var inte oseriös och att ni inbillar er en massa saker om de som inte har det har ju inget med verkligheten att göra. Som sagt, dölj era foton om ni vill ha kontroll över dem. Det löser problemet. Ni väljer själva hur ni gör med era bilder, det gör alla andra också.

  • Diferente

   Detta med kofta och bara armar har inget med saken att skaffa. Jag har ingen anledning att tramsa och dölja bilder, det försvårar för alla här. Men jag vill helt enkelt bara veta vem som tittat på min profil. Men det är klart, en del som tittar blockar genast och då ser man iaf inte. Vet då jag en gång såg att ett besök tittade in och när jag klickade på besökare så var det ingen där. Men det kan man lösa som på andra dejtingsidor där besök finns noterat oavsett och inte kan döljas. Det vore bäst för alla användare, kanske en idé för HP?

  • Dold

   ANDREA och DIFERENTE:

   HP är en annonsfinansierad gratissida. Det innebär att en tom profil utan bild, presentation och fakta, har precis samma värde som en fullständig profil med bild. HP har definitivt inget intresse av att ”rensa undan folk” – tvärtom. Om HP skulle införa de begränsande funktioner som idag finns på betalsidor, så måste de själva börja ta betalt och jag undrar om ni som klagar på sidan verkligen vill det? Det måste ju finnas någon anledning till att ni inte dejtar på exempelvis Mötesplatsen i stället?

   Jag tycker det är lite naivt att tro, att en profilbild garanterar seriositet. Jag har sett profilbilder på allt från Kristian Luuk till Al Pacino, och jag tvivlar på att de dejtar här. Profilbilder som helt uppenbart är tagna för 10-15 år sedan, är inte heller ovanliga. Eller fantastiskt fint formulerade presentationer av personer som sedan inte kan få till en enkel mening. De har alltså fått hjälp att skriva sin presentation. eller kopierat någon annans. Men profilbild har de ju…

   Eftersom jag själv inte har någon profilbild, blir jag betraktad som oseriös av de flesta med bild. Det är förstås tråkigt, men eftersom vi lever i en trångsynt värld, så får jag acceptera att det är så folk tänker. Jag har ju själv valt att inte ha någon profilbild, och kan när som helst välja att göra annorlunda. Det valet har ju även ni; det är inget tvång att vara medlem på HP. Jag skulle tro att HP erbjuder det största utbudet av alla dejtingsidor, och då får man ta det onda med det goda, tycker jag.

  • Andrea

   Javisst, det är möjligt. Alla har rätt till en åsikt. Å bild är ingen garanti såklart men det är inte säkrare kort. Plus att, som sagt, få personer Ärligt inte bryr sig om utseende och bild ger ett snabbt ja/nej om man är ev intresserad om annat profilen även lockar.

   Själv har jag då inte sett någon kändisbild någon gång, konstigt att det gick igenom men är väl automatiserat i emot att leta andra faktorer för att inte godkänna bilden.

   Jag undrar, varför har du själv ingen bild?
   Har du tidigare haft och sedan slutat av någon anledning eller valt från början att inte ha?
   Och skriver du själv till profiler utan bild?
   Hur har din respons för övrigt varit i mejl osv?

   Alltså, är åsikten skev här ang att det typ alltid upplevs negativt utan bild din upplevelse med? Att det kanske t.o.m är hopplöst utrangerade bild.
   Eller har du mött de som faktiskt uppskattar att de inte vet ditt utseende vid första intryck, mejl osv?:)
   Jag är nyfiken.

  • Andrea

   Å Btw. Det är inte Trångsynt.

   Personen som vill ha bild värderar ju tydligen något som du inte lägger lika mkt vikt vid: utseende. Fysisk attraktion först, sedan kommer inre för att avgöra intresse.

   Å om du själv inte bryr dig ett dugg om det så har du ju rätt strategi för någonstans i Sverige på Hp sitter väl din jämlike som inte heller har någon bild och inte heller kollar på profiler med bilder.

  • Dold

   ANDREA:

   Det kan finnas många anledningar till att en person inte har någon profilbild, och att utgå ifrån att den är oseriös, tycker jag är trångsynt. Men du behöver naturligtvis inte hålla med mig.

   Jag är inte ointresserad av en mans utseende, och om han har bilder i sitt album – precis som jag själv har – så är det inget problem att han inte har en profilbild. Men en bild räcker inte för mig; jag är mer intresserad av hur han framstår som person. Vad skriver han? Deltar han i konversationen eller är det upp till mig att föra den framåt? Och så vidare. Ändå är det inte förrän man ses, som man kan bilda sig en riktig uppfattning om en person, och då kan man bli både positivt och negativt överraskad.

  • Elle_

   Jag håller med Dold. Alla gör som de vill och det blir ju jättekonstigt om jag ska lägga mig i andra dejtares val. Som sagt: jag hade bara bilder i albumet och jag skrev till och med flera män som gjorde likadant, och t o m med en och annan som inte hade någon alls. Det är en preferens som alla andra. Vi kan ju inte rå för att ni har valt annorlunda och har en öppen profilbild. Ta ansvar för era val precis som alla andra gör, helt enkelt. Ni får förstås blocka eller undvika de som ni föreställer er måste vara oseriösa – det är ju upp till er – men att börja diktera hur de ska presentera sig är bara orimligt.

  • Dold

   I större delen av mitt liv, har jag varit stark motståndare till att man talar om för andra hur de ska leva sina liv. Samtidigt tycker jag att det är en väldigt intressant företeelse, och jag är nyfiken på vad den beror på.

   Vi har ju i oss en primitiv rädsla för det okända, för det som eventuellt kan hota oss som grupp, men är det verkligen den rädslan som får människor att exempelvis vilja att de som har ett förhållande ska lämna bloggen? Eller att man Ska ha profilbild? Eller känna extrem avsky för feta, gamla, fula(?) kvinnor?

   Vilken funktion fyller försöken att kontrollera andra, på områden som inte rimligtvis kan ha någon betydelse i det stora hela? Generellt sett ogillar vi kaos och söker trygghet, men finns det verkligen någon som skakas i sina grundvalar av att Virastina skriver här, eller att det finns feta kvinnor? Läggs det inte väldigt mycket energi på oväsentligheter, och alldeles för lite energi på positiva tankar och välvillighet?

  • Andrea

   Upp på höga hästar ni och ignorera att det faktiskt finns ett problem med vilka som i majoritet sitter på bildtomma profiler.
   Helt bildtomma, ni verkar hakat upp er på att just profilbilden saknas.

   Ett problem som andra dejtingsajter redan bemött.

 2. Peter

  Nu har Cecilia skjutit bom igen. Hon glömmer alla de underbara killar här sitter. Och det är tre killar inloggade för varje tjej. Hur fan kan man lyckas omge sig med bara misslyckanden med de oddsen?

  Var har Christian tagit vägen förresten?

  • Nadine

   Är det så konstigt att Chris har tjej ? Vad vill du han ska göra !? Låtsas gå på date bara för att skriva här ? Han har väl andra intressanta uppdrag,,,

  • Dold

   PETER:

   Det står ingenstans att listan är självupplevd, eller att den handlar om män.

   Roligt att du varierar din ramsa lite. Är det nu tre underbara män per kvinnligt avskräde på HP?

 3. ViraStina

  Åtskilliga av dessa typer är egentligen en och samma typ som Jag Vill Inte Förstöra Vänskapen. De flesta undanflykter som levereras, handlar helt enkelt om bristande intresse.

  Jag har så fullt upp – inte tillräckligt intresserad.
  Underbart är kort – inte tillräckligt intresserad.
  Jag är så äventyrlig – inte tillräckligt intresserad.

  Det spelar ingen roll hur upptagna eller kortsiktiga eller äventyrliga folk har varit tidigare. När de faller pladask för någon, brukar de plötsligt ändra beteende fortare än kvickt.

  Som dejtare kan man därför lugnt tolka varje fantasifull bortförklaring som bristande intresse och gå vidare i tillvaron till någon som inte behöver hitta på undanflykter.

  • Elle_

   VIRASTINA: Ja, jag håller med. Kanske vet hen inte ens själv att det är intresset som brister – det bara känns naturligast att prioritera så. Eller så ljuger hen för att skona ens känslor. Eller för att hen är för feg att vara ärlig. Men den bakomliggande orsaken är dock i stort sett varje gång att hen inte är tillräckligt intresserad. Eftersom ingen har någon skyldighet att falla för en är det bara att bita i det sura, tugga i sig och vända blad.

  • ViraStina

   Elle:
   Sant. Jag tror att det är få som agerar undflyende av elakhet. Det är nog en kombination av låg självinsikt och en sorts hänsyn.

   Och för all del – ibland kan det kanske vara bättre att säga ”Jag är så upptagen just nu” än ”Sorry, men jag är inte tillräckligt intresserad.”

   Men när den ena personen klamrar sig fast vid hoppet att det bara är tillfälligt, och att den upptagna snart ska börja engagera sig på allvar, är det förstås olyckligt. Själv trodde jag länge att alla män som man försöker skaka liv i på dejtingsidor, beter sig så här. Att kutymen är att de säger att de visst vill träffas, att de visst letar något seriöst, men…. Bara inte exakt nu.

   Det tog ett tag innan jag begrep att de faktiskt inte ljög om sitt syfte. De ville nog faktiskt träffa någon. Men eftersom de inte klickade riktigt med mig, utan hellre hade mig på lut medan de letade vidare, var de alltid väldigt upptagna just den veckan, just den helgen.

   Hade de verkligen velat ses, skulle de ha tagit sig tid hyfsat fort. Jag tror att mycket frustration skulle sparas om fler vågade sortera lite hårdare i ett tidigt skede baserat på engagemanget, istället för att klänga sig fast vid idén om hur perfekt någon skulle vara om han bara hade tid att ses någon gång.

  • Elle_

   VIRASTINA: Javisst. Jag lärde mig det relativt tidigt i livet och hör mig ofta försöka förklara det för förvirrade dejtare omkring mig… kan vara svårt ibland eftersom den sanningen inte är så lättsmält alla gånger. ”Är hen intresserad kommer hen att anstränga sig lite/prioritera om för din skull!” Jag har själv klippt flera sådana börjor, är ganska känslig och så fort jag känner mig det minsta klängig backar jag.

   Jag har lärt mig den hårda vägen att det inte är något för mig att hålla mig fast vid någon som mest tycker att jag får väl duga när inget annat lockar mer. 🙂 Det är inte det att jag förväntar mig eller ens tycker att jag liksom inte är värd något mindre än någon som verkligen är intresserad på riktigt, det är bara det att jag hellre är ensam än ängslig och längtig. 😀

  • ViraStina

   Instämmer. Det finns ofta en stor vilja hos den väntande att tro på uppskjutarens alla bortförklaringar.

   Jag har ju berättat här tidigare om tillfredsställelsen i att få nobba en Upptagen-typ. Tyvärr bestämde jag mig för den strategin för sent, bara någon vecka innan jag hoppade av nätdejtingen.

   Men då hade jag alltså ytterligare två presumtiva evighets-brevvänner på gång. Båda tog kontakt med mig först. Båda skrev flitigt. Men ingen hade tid att ses just nu, för det var ju så körigt både på jobbet och på fritiden…

   ”Jaha, vad tråkigt, jag letar någon som har tid och lust att ses. Ha det bra, lycka till!” blev mitt svar.

   Och om jag hade kommit på det ett år tidigare, hade jag kanske inte varit en av alla dem som klagar över den hopplösa nätdejtingen. Då hade jag kanske inte slösat månader på personer som eventuellt skulle hitta tid att ses lite senare, när allting lugnat ner sig. Om jag hade haft förmågan att bortse från någons potential och istället gått efter verkligheten, hade jag besparat mig själv mycket frustration.

   Man ska dock vara beredd på att de upptagna plötsligt hittar tid väldigt snabbt, när de inser att det plötsligt är DE som blir bortvalda. 🙂

  • ERIK

   1. lägger till två typer som egentligen beskriver tjej.

   1 — ”jag har alltid rätt”… du känner den enligt massor av bortförklaringar, aldrig uppfattar i tid att det är inte okej vad hon gör. Hon tycker om att vinna alltid, men hatar dig i hemlighet när hon förlorar argument pga hon vill alltid få sista ordet…

   2. — ”överpeppad princessa” — dessa som sitter här med udda krav och har tanke att allt ska falla till hennes händer. Samt sitter här vidare även om är i relation — i förväntan för bigger-better-deal. Sådana finns massor av här.

   3. ”Veteraner” — vid konstig anledning sitter de här alltid, flera år, nästan varenda dag loggar online (Även om är i relation).

   Javisst, jag ska se upp alla dessa 6 personlighetstyper, plus dessa ovannämnda, sega, samt dessa turister med ”visa bild, men du först” attityd.

   Då…kan någon säga hur ”hög” procent i HP tjejer ens går igenom så fin-fin filter då?
   Mindre än 1% ? gissar jag och de går snabbt för att värdefulla tjejer sitter inte här flera år, utan går bort väldigt snabbt och har inte tid att sitta här om har relation.

  • ERIK

   @VIRASTINA, @ELLE

   sådana beteende och ”fantasifulla förklaringar” (– lögn egentligen) är sådant som just du tjejer beter mot killarna ju! Men då tänker du inte att du blir sårade när någon beter MOT DIG det samma sätt.

   Hurså att efter massor av dejter kan jag räkna upp bara 2..3 tjejer vilka kan göra klar slut?

   Konstig nog eller inte — det finns HUR MÅNGA INTERNETSIDOR/TIDNINGARTIKLAR SOM HELST vilka just lär sådant ljugande. Dessa ”ger tips” till tjejer att hur ska hon dumpa oärliga sätt.

  • Elle_

   Erik: Jag förstår inte dina osammanhängande inlägg så jag kan tyvärr inte bemöta dem? Det jag tror att jag ev kan skönja är att du tycker att kvinnor är värdelösa på en massa olika sätt? Vilken tur att alla män är så fantastiskt mycket bättre då. Grattis.

 4. Nadine

  Jag håller med,,,oxå !! haha det var en surprise att dom skulle tycka samma ! Not.😜 Elle o Vira som håller ihop vårt o torrt🐎🐎😁 par hästarna de e så gulligt,, snart blir väl dold synlig oxå😂 En grej som folk inte tänkte på med dom olika date typerna är att man själv kan va en av dom figurerna du skrev här,, det alltid lättare att se andras brister så,,,, att ‘vrida o vända’ på daten o hitta fel kan va att man inte orkar eller vill ha ett förhållande el att man är rädd för att bli lämnad,,,fast omedvetet. Man säger ‘jsg hittar aldrig den jag vill ha’ fast då handlar det ibland om det jag skrev,,,Peter verkar hålla på så ?? Han går på date men är aldrig nöjd,,,3 tjejer på varje kille var det ja,,,😎🤣

  • ERIK

   det var tvärtom. ”3 killar inloggad till varje tjej”.
   Kan vara aldrig nöjd om finns inget att hitta då…

   vira och elle. Nu märker jag att de filar här varje blogartikel, medan virastina ”är i lycklig relation” (oavsett då, ingen skillnad). Varför? uppmärksamhetsbrist? eller någon troll?

  • ViraStina

   Ser man på. Ännu en som anser att man inte får diskutera relationer om man är i ett förhållande. Ganska gott om sådana i år.

   Finns det fler saker där civilståndet bestämmer samtalsämnet, månntro? Det kan ju vara bra att veta, så att jag kan skriva upp det på Saker-som-inskränkta-personer-begränsas-av-listan.

  • ViraStina

   Det beror nog på att de flesta tycker det är begripligt att fjortonåringar beter sig omoget. Men inte att någon beter sig likadant i vuxen ålder som en sorts försenad hämnd.

 5. Jazmina80

  Hej!
  Jag tycker det är viktigt att man skriver med varandra via denna sidan ett tag. Och känns de ok, kan man fortsätta prata per telefon. Har råkat ut för att killen vill ses med en gång, och vill man inte det, så tappar dom intresset. Samt så verkar killar väldigt intresserade av analsex. Vill man inte det, så tappar dom intresset pga det med.

  Tråkigt kan jag tycka..

  Mvh

 6. Nadine

  Fel att en granne ex eller annan person jag känner kollar min bild utan att jag vet om det,,,,isåf ska jag kunna hindra alla utan bild att se mig oxå,,en sån funktion skulle finnas !!! Ibland kommer dom tillbaka o kollar flera ggr,,,jag föredrar bild o undrar varför man vill va hemlig ??

  • ERIK

   jaaa… det samma här. Det är ju mysig att blockera tjejer efter hon har kollat min bild närmare, men säger inget. Speciellt dessa utan bild. Eller hur?

 7. Nadine

  Bättre med jämlika villkor. Om båda har bild känns det tryggare ! Dom bildlösa borde vara i kategori man kan välja el välja bort,,,jobbigt när både tjejer o Killar kollar profilen o man har ingen aning vilka dom är,,,arbets kollega ? Ex ? Gammal kompis från när man pluggade ? Man har ingen aning ! Många av dom bild lösa som skriver är dom som är mest creepy ! Dom döljer NGT, ofta gifta eller sambo som vill ha en tredje part,, sex missbrukare,,, runkpellar o såna som hänger på Body Contact o killar med konstiga preferenser

 8. Ante

  Det finns de som kollar in utbudet av singlar i sitt geografiska område. Sedan tar de kontakt t ex ute på krogen. Jag har varit med om det flera ggr att de anfaller irl…säger jag känner igen dig på ngt sätt. En som jag hade en kortare relation med gjorde så, var anonym på dejtingsida och hade ingen profil, tog kontakt irl, en kompis råkade ut för en liknade typ denne person tog kontakt på tåget, kände igen hen från en dejtingsida, visade sig att hen var anonym där, ingen bild eller profil. Båda dessa var även svartsjuka av sig och hade kontrollbehov, det finns många människor med dolda agendor.

  • Nadine

   Har varit med om samma nästan ! En kompis var på date med kille som sågs ute på krogen. Dom började bli tsm o efter en tid sa han ‘men du som hängt datingsiter,,,bla bla,,,’hon hade aldrig berättar det,,,så hon bara: ‘va har jag det ‘??? Sen kom det fram till att han sett henne där o att han va anonym när han kollat ! Jag själv fick höra av ytlig kompis ( som är tjej ) om att hon såg mig på en date sida ! hon hintade ngt I min text,,,,ävenhon hade kollat mig för typ två år sedan,,,det var inget jag visste om ! Men hon hade bett en kille kolla min profil för hon ville se den o säkerställa om det var jag,,,den killen var en kompis som jag oxå känner !! Men han hade anonym profil o Jag visste inte att det var han !🤐😓 Hade varit okay om han eller hon sa hej men dom tyckte väl det var pinsamt så körde inkognito ist,,,men inte kul för mig att långt i efter hand få reda på det

  • Elle_

   Det finns gott om oseriösa som har en profilbild också (den behöver inte föreställa dem själva, som sagt) så det säger ju ingenting?

 9. Ante

  Javisst kan de ha falska bilder också. Det finns den varisnten som är lite obehaglig t ex ex som håller koll på en. Det har också hänt mig, ett ex som hade drag av passive aggressive person vilka är svåra att identfiera. Sådana med narcisstiska drag eller män som hatar kvinnor är ju lättare att känna igen…Här finns ju många med diverse sådana drag, jag tycker det är bra att vara aktiv på hp för att känna igen dem lättare irl och förhoppnings vis slippa gå på en nit.

  • Nadine

   Ja det finns så klart fake bilder men det är riskabelt att ta andras pga upphovsrätt ! Om det är Hollywood kändisar fattar man väl att det är fake isåf ! Kända i Sverige är faktiskt oxå på date sidor. Flera teve kändisar o andra offentliga,,,,Inget konstigt fast en del tror att kända inte lägger upp ngt på date sidor ! Jo det gör dom !! Har oxå haft problem med ex,,,har haft ett ex som spionerade på mig o kollade när jag var inloggad osv,,,inte kul,,,han hade profil utan bild. Det är enklare att ha en bildlös än att riskera ngt med ngn annans bild !😎🤡


Kommentera