Förhållande pannkaka

6 dejtingtyper – Vilken av dem är du?

Vet du vad det är du söker i ditt dejtingliv? När du tagit reda på det kommer det bli mycket lättare att hitta rätt typ av dejter. För att hjälpa dig på vägen har vi tagit fram ett test som kommer ge dig svaret på vilken typ av dejtare du är! Nyfiken? Passa på att göra testet.

Gör testet här!

Läs mer om de 6 dejtingtyper

Blev du nöjd med ditt svar? Läs om de andra dejtingtyperna och se om du tycker någon annan dejtingtyp passar dig bättre.

DEJTING-PANNKAKA

Dejting pannkaka
Att dejta är din grej! Du tycker det är kul och du dejtar ofta. Du kan inte låta bli, social och nyfiken som du är. Det är så roligt att träffa nya människor, umgås och lära känna möjliga partners.

Typiska dejter för dig:

Med dig blir en dejt aldrig den andra lik. Caféer, barer, bowling och luftballongsfärder och spontana infall.

ROMANTISK-PANNKAKA

Romantisk pannkaka

Att kalla dig romantiker är en underdrift. Du är romantiken personifierad! Äkta kärlek ska det vara… med rosenblad, bubbel och jordgubbar doppade i choklad.

Typiska dejter för dig:

Med dig blir dejten ingen vardag. Att sätta guldkant och ett romantiskt skimmer på tillvaron är din mission så det gäller att den du dejtar är med på noterna. Tänk stråkkvartett och kandelabrar!

VÄNSKAPS-PANNKAKA

Vänskaps pannkaka

Kärlek vid första ögonkastet är inget för dig. Du faller inte pladask för första bästa. Kärlek börjar alltid med vänskap. Krogragg och dejting i all ära men du söker nya vänner att umgås med.

Typiska dejter för dig:

En dejt med dig är en trevlig stund. Du föreslår gärna att ni gör något aktivt tillsammans, som att bowla eller ta en promenad för att lära känna varandra.

FÖRHÅLLANDE-PANNKAKA

Förhållande pannkaka

Att dejta är seriöst. Du söker någon att dela livet d.v.s. en potentiell livspartner. Att ni delar värderingar och befinner er på samma plats i livet är viktigt för dig.

Typiska dejter för dig:

Dina dejter går främst ut på att ni ska lära känna varandra. Därför föreslår du att ni ses någonstans där man kan prata i lugn och ro. En stillsam restaurang eller ett glest befolkat kafé tycker du är perfekt.

FLIRTIG-PANNKAKA

Flirtig pannkaka

Med dig är det fart och fläkt. Den stora kärleken är inget du söker efter just nu. Nej, du vill leva livet och ha kul för en kväll, vecka eller i mån av tid. Du flirtar, skämtar och skrattar med din dejt men dina innersta tankar behåller du för dig själv, det får inte bli för seriöst…

Typiska dejter för dig:

Mycket skratt och fest, det är vad man kan vänta sig om man går på dejt med dig. Du slösar med komplimanger och gör allt för att din dejt ska trivas för stunden flirtig som du är.

TVIVEL-PANNKAKA

Tvivel pannaka

Att dejta eller inte dejta, det är frågan. Du är inte säker på att du kommer träffa någon överhuvudtaget på en dejting-sajt. Det vore trevligt med sällskap ibland men att bli kär kan jag bli det på HappyPancake? Du är tveksam och tvivlar… eller?

Typiska dejter för dig:

Är nätdejting verkligen din grej? Men låt inte det hindra dig. Du är inte ensam om att vara lite försiktig och tveksam vilket faktiskt kan vara en bra start.

Vilken dejting-typ blev du?

Berätta i kommentarsfältet och se om någon söker samma sak som dig!

dating


Det finns 6 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Madeleine

  Hej!

  Romantisk kvinna med ett brinnande intresse för matlagning/bakning.
  Älskar 70talet. Klär mig väldigt stilrent, dvs både i blandad 50-60-70tals stil.
  Tefantast, dricker du te?
  Med musikinfluenser från bl.a Morrissey, The Smiths, Joy Division, Alice In Chains, Muse.
  Skriver dikter och läser en hel del.

  Träffas gärna över en kopp te på stan.

  /Madeleine


Kommentera