Will-You-MARRY-DADDY-Cutest-Proposal-EVER

5 Youtube-klipp som ger hopp om kärleken

Vi kan alla behöva bli påminda om kärlekens storhet ibland. Här kommer ett gäng fantastiska Youtube-klipp som riktigt sprakar av kärlek, värme och humor! 

Den här klippet har några år på nacken men är lika fantastisk för det. Skulle du våga/vilja gifta dig så här?

Det här frieriet får mig att gråta. Så sött!

Rojalist eller ej – prinsessan Sofias speciella bröllopstal till prinsen gav i alla fall mig gåshud.

Här kommer ett bevis för att kärlek aldrig rostar. Så fint!

En riktigt Youtube-klassiker! Har du inte sett det här frieri-klippet så måste du göra det nu med det samma. Helt otroligt.

Vilken är din Youtube-favvo i ämnet kärlek?

dating


Det finns 8 reaktioner.

Lämna kommentar
  • ViraStina

   Kul klipp, men personligen associerar jag inte hjärtkirurg med hög inkomst i första hand, utan med hög intelligens.

   Det gör mig visserligen inte till en bättre människa, men det blir ändå lite enkelspårigt att, som titeln gör gällande, förutsätta att det just är ekonomin det handlar om.

   Vet någon förresten ett liknande klipp där män ”avslöjas” för sin ytlighet?

  • fredrik

   Hehe har varit med om liknande som i videon. Jag gick ju inte som de flesta killarna i videon. Jag sade naturligtvis inget om att tjejens bilder inte motsvarade hennes nuvarande vikt. Vikten var inte avgörande..ärlighet, ärlighet och ärlighet är.

 1. Boccaccios

  Alltså…
  Jag fattar inte hur dessa 5 korta Youtubeklipp skall kunna ge mig hopp om kärlek???

  För jag menar, kärlek är väl inte vem som hittar på det roligaste upptåget på sitt bröllop?
  Eller vem som friar på det mest spektakulära sättet?

  För mig handlar kärlek om att kunna acceptera en annan människa fullt ut.
  Och att kunna älska den människan trots individualitet.

  Och tro mig, jag är inte lätt att älska. I alla fall inte om man skall gå efter den vedertagna normalen.

  Jag avskyr Facebook och egentligen allt vad sociala media heter. Jag tittar inte mycket på tv. Och när det händer är det nästan uteslutande kunskapskanalen. Samtidigt som jag inte lyssnar på reklamradio, för mig är det P1 som gäller. Vilket gör att jag har inte en aning om vad Darins senaste hit heter. Jag vet inte vem som vann Idol, Robinson eller Bonde söker fru nu senast. Och jag bryr mig inte heller.

  Jag ljuger inte. Inte ens små oskyldiga, vita, sociala lögner. Ställer du en fråga till mig får du också vara beredd på svaret. För jag kommer aldrig att ljuga för att svaret skall passa dig.

  På 1700- talet levde det en Irländsk statsman som hette Edmund Burke.

  Han sade:
  ”Det enda som behövs för att ondskan skall segra, är att rättfärdiga människor inte agerar.”

  Och det lever jag efter. Vilket innebär att ser jag en orättvisa, mobbing, kränkningar så agerar jag. Sedan spelar sällskap eller tillfälle ingen roll, för jag tänker inte stå passiv bredvid och se på när någon blir fel behandlad. Detta gör ju då att jag ibland förstör stämningen. Och visst, det gör jag. Men orättvisan upphör ju också.

  Mitt största intresse är peak everything och miljöförstöring. Två saker som jag är övertygad om kommer leda till en kollaps av vårt samhällssystem ganska snart. Säg att vi inom 20 år blir tvungna att påbörja en återgång till en levnadsstandard motsvarande mitten av 1800- talet.

  Av 2 anledningar vägrar jag åka till Thailand på semester. Flygresan fram och tillbaka är miljöförstöring på ett enligt mig kriminellt sätt. Andra skälet är att Thailand är en väldigt brutal militärdiktatur som ägnar sig åt massmord på deras egen ursprungsbefolkning.
  Och jag vill inte att mina semesterpengar skall finansiera deras verksamhet.

  Sedan finns det fler saker som gör mig ”besvärlig?” Eftersom jag helt enkelt tänker själv i stället för att låta gruppen tänka åt mig.

  Och skall jag kunna känna hopp om kärleken, så är det för att jag träffar tjejen som är beredd att acceptera och älska mig precis som jag är. På samma sätt som jag kommer acceptera och älska henne precis som hon är.

  Så HP, vill ni ge mig hopp om kärleken så visa mig på den tjejen i stället för några korta, gulliga Youtubeklipp som visar andra människor.

  För eftersom jag inte känner dem, jag vet inte vilka de är, jag vet inte ens vad de heter, så kan inte jag känna hopp om kärleken bara för att jag ser dem dansa omkring som durracellkaniner.

 2. ViraStina

  Jag kan inte släppa detta med ekonomins betydelse. I USA lär den ju vara betydligt viktigare än här, eftersom de inte har lika utbyggt socialt skydd.

  ”Kunna försörja sin familj” har en helt annan innebörd där. Föräldrapenningen räcker bara några månader och någon förskola som den svenska, kraftigt subventionerad och med garanterad plats, är inte att tala om. Vad jag har hört från bekanta i USA, stannar man helt enkelt hemma med barnet tills skolan börjar. Oftast mamman då. Då blir det förstås nästan en förutsättning att mannen tjänar bra för att man ska kunna bilda familj under drägliga villkor.

  Här i Sverige kan man kosta på sig att tänka tvärtom, som jag. Det vill säga, helst undvika en man som tjänar väldigt mycket jämfört med mig, för annars kan det ju bli onödiga slitningar i förhållandet..!


Kommentera