Couples-love-19401900-500-331

5 tecken på att ni börjar bli seriösa

Ni har dejtat ett tag och börjat lära er mer och mer om varandra. Men hur vet du om ni är på väg mot att bli seriösa? Här är fem tydliga tecken:

  1. Ni vill spendera så mycket tid som möjligt tillsammans. När man är förälskad kan ett par dagar ifrån varandra kännas som en hel evighet och man saknar varandra så fort man är själv. Om personen vill investera och prioritera sin tid tillsammans med dig är det ett tydligt tecken på att hen tycker om dig.
  2. Ni försöker göra roliga saker ihop. Är det bara en ”Netflix och chill-relation” så kommer ingen av er att orka anstränga er speciellt mycket för att sätta guldkant på era träffar. Men är det däremot någon man gillar på riktigt vill man gärna uppleva saker tillsammans med varandra. Kanske lägger ni lite planering på att boka en ny restaurang, testa på en aktivitet eller träffa varandras umgängeskretsar. Det är härligt att få upptäcka nya sidor av varandra i nya miljöer och det gör att ni kommer varandra närmare.
  3. Ni är inte rädda för att höra av er ofta. I början är man ofta försiktigt med att inte skicka för många sms eller visa sig alltför ”på”. Men när ni kommit förbi den där första trevande tiden vågar och vill ni hålla kontakten dagligen. Ser ni något roligt tar ni en bild och skickar iväg till den andre.
  4. Ni är interna. Ni har börjat bygga upp egna interna skämt som bara ni förstår. Ni kan läsa av varandra med blicken och börja skratta åt något löjligt som ingen annan förstår. Att skapa sig ett ”gemensamt språk” är nyckeln till samhörighet och att bonda som ett par.
  5. Ni vill sova med varandra. Jämt. Närheten till varandra blir nästan som ett beroende och ni har svårt att somna utan den andra tätt intill. Det har gått från att vara rent sexuellt till att snarare handla om närhet, trygghet och mys.

    Längtar du efter någon att bli kär i? Bli medlem på HappyPancake idag.
dating