1

5 tecken på att du inte är redo för ett förhållande… (än!)

Att vara kär och få kärlek tillbaka är det bästa som finns. Men ibland kan det vara helt fel läge i livet för ett seriöst förhållande. Om dessa punkter stämmer in på dig ska du nog vänta ett tag innan du stadgar dig!

1. Du stalkar fortfarande ditt ex med en sådan energi att det skulle kunna vara ditt heltidsjobb.

stalking

2. Varje kväll är fredag kväll för dig. En mysig film- hemmakväll känns ungefär lika lockande som ett långt fängelsestraff.

cf0342c0-b040-0132-9a1f-0e01949ad350

3. Du har vissa tillitsproblem…

anigif_enhanced-1956-1399588948-4

4. Om tanken på att behöva ge upp dejtandet och avsluta alla dina internetdejtingkonton får dig att känna så här:

panik

5. Du tackar högre makter varje gång du tvingas lyssna på dina vänners relationsproblem för att du inte har det lika besvärligt. Du får tillräckligt med dramatik i ditt liv av senaste episoden av Orange is the new black.jesuuus

dating


Det finns 10 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Magnus

  1. Avslutat sedan länge. 2. Mysig hemmakväll = underbart, Jag lagar gärna middagen. 3. Ja, har tyvärr problem med att lita på folk. 4. Snarare tvärtom, skulle kännas skönt. 5. Har inga problem med att lyssna, och att ge råd.

 2. What_A_Man

  Vilket skitsnack. När man träffar den man vill spendera sin tid med är man beredd att göra vad som helst för att stanna hos varandra. Men här är gott om kvinns som redan före det mänskliga mötet har bestämt sig för att det inte passar med ett förhållande just nu…

  • Romantisk-tjej

   Gott om killar också kan jag säga dig, what-a-man!

   Det här låter som en lista för väldigt omogna/unga människor. Alternativt personer som helt enkelt inte är lockade av ett förhållande alls. Att lyssna på varandras problem är väl självklarheter och att äntligen stänga ner allt som har med dejting att göra skulle vara en befrielse. Tänk den dagen man slipper förnedra sig och äntligen blir älskad. Och varför skulle man sakna festandet när man är kär? Soffan är hur mysig som helst om man slipper sitta där ensam! Sedan ser man ju fram emot allt annat trevligt man kommer göra tillsammans med sin kärlek.

 3. Rasmus

  5 känns lite bekant ibland. Men inte som…
  6: Insikten om alla komfortzoner du skulle behöva släppa om dejten verkligen ledde till förälskelse får dig att vänta en dag till med att skriva ditt första ”Hej” till hon som verkar lite extra intressant. Du kommer säkert känna dig mer redo att släppa komfortzonerna i morgon.


Kommentera