Så förbereder du dig

5 anledningar att gå på fler dejter

Tappat inspirationen för att dejta efter ännu en dejt som inte var vad du hoppats på? Ge inte upp! Alla dejter kommer inte vara den bästa dejten du någonsin varit på, men det finns alltid något bra i varje dejtingtillfälle.

Ge inte upp hoppet kring din dejting! Det finns många goda anledningar att dejta mer. Idag delar vi fem av dessa anledningar.

Därför ska du dejta mer

 1. Lär känna nya människor – Oavsett om det uppstår känslor eller ej på dejten lär du alltid känna en ny person. Du lär dig därmed mer om andra människor i allmänhet och inte bara om dig själv.
 2. Lär känna dig själv – Så ni klickade inte riktigt? Vad beror det på? Ta en funderare för att lära mer om dig själv och vad du söker i livet!
 3. Utsätt dig själv för nya situationer – En dejt är ett utmärkt tillfälle till att prova något nytt! Se därför till att välja en dejtingaktivitet som utsätter dig för nya situationer.
 4. Sätt känslorna på prov – Känslor bjuder ofta på spännande resor om vi låter dem, och det är bra att sätta känslorna på prov. Låt dejten bli ett tillfälle där du kan öva på att vara mer öppen för nya känslor.
 5. Desto fler dejter ju närmre den rätte – Det är sagt att den som är framgångsrik i sitt dejtande går på många dejter för att öka sannolikheten att träffa rätt. Vi kan inte konfirmera detta, men det ligger något i tanken. Dejta mer!

Varför dejtar du?

Berätta gärna!

dating


Det finns 3 reaktioner.

Lämna kommentar
  • Bruzze62a

   Håller med Skye, och anser mig också vara av den gamla sorten!
   Men har nu själv kommit till insikt om att det måste löna sig i längden att dejta fler innan man skärmar av sig för den man nu skulle trivas mest med!
   Jag har alltid hållit mig till en i taget för så är jag funtad!
   Men nu kommer jag att försöka dejta fler för att lära känna nya människor och märka om den nästa kan vara kvinnan för mig.
   Att maila på hemsidan är en sak, att mötas i verkligheten en helt annan!


Kommentera