maxresdefault

24 saker att göra på egen hand

1. Rensa garderoben och skänk bort det du inte vill ha till välgörenhet.

2. Gå på museum eller en utställning. 

3. Gör nya spellistor på Spotify med din favoritmusik. 

4. Dra sedan ner gardinerna och dansa loss framför spegeln. 

5. Ta ett bad eller en lång skön dusch och ha ett eget litet hemmaspa.

6. Lägg ett pussel!

7.  Fram med färg och penslar. Minns du när du var liten och ritade och pysslade utan prestation? Se om du kan hitta tillbaka till den skaparglädjen igen.

8. Skriv ner allt som du skulle vilja kunna – välj en sak och börja öva på en gång.

9. Skriv ett sms till någon du tycker om men inte har hört av på länge.

10. Baka ett bröd, gör en efterrätt eller laga en maträtt du aldrig gjort förut.

11. Gör en sak på din jobbiga-att- göra-lista och var sedan stolt över dig själv. 12. Försök att stå på händer.

13. Plantera något.

14. Sälj något på blocket som du inte använder och köp något annat.

15. Återupptäck en serie du gillade för längesedan.

16. Skriv ner fem saker du vill göra innan året är slut.

17. Möblera om.

18. Läs på inför valet.

19. Skriv ned vad du är glad och tacksam över.

20. Skriv ett brev till dig själv som du får öppna om ett år.

21. Bli inspirerad på Pinterst. Oavsett om du gillar träning, heminredning, smink eller hundar – så kommer du hitta något för dig där.

22. Titta på hus på Hemnet och föreställ dig hur det skulle vara att flytta imorgon.

23. Läs den där boken som står och dammar i bokhyllan.

24. Om du hellre föredrar att lyssna på en ljudbok kan du ladda ner en ljudboksapp (ofta får du testa tjänsten gratis i början) – och sedan ta med dig boken i hörlurarna ut på en långpromenad. 

Läs också! Saker att göra när man känner sig ensam

dating


There are 115 comments

Add yours
 1. Peter

  Tramsiga tips. Greppa någon av de tre killar som sitter inloggade för varje tjej i stället och sluta vara ensam. Kräver i och för sig att konsten att skaffa pojkvän övas upp. Men träning ger färdighet.

  • Håkan

   Var ju ett jäkla tjat om förhållanden mellan killar o tjejer på dejtingsidor. Det är 50/50 utanför dörren och där lyckas lika få träffa någon.

  • Dold

   Peters “mantra” är inte ovanligt hos dem som inte klarar av att ta en titt på sig själva och sina eventuella tillkortakommanden. Det är enklare att skylla på yttre omständigheter, som att konkurrensen är för stor, eller att andra (kvinnor som inte kan konsten att skaffa en pojkvän) besitter stora fel och brister. Tanken på att misslyckandet ligger hos en själv (oförmåga att skaffa en flickvän), måste tryckas undan till varje pris eftersom den kan öppna dörren till en obehaglig – men förmodligen välbehövlig – självrannsakan.

  • george

   Håkan

   Du har rätt. Tror att det är ännu svårare i IRL.

   Trist att bli gammal. Man får inte längre njuta av fräscha fasta unga sexiga kvinnokroppar. Man får nöja sig med halvruttna avdankade och fula gamla tanter. Livet suger verkligen.😭

  • Nadine

   Du är bara omogen George,,,har aldrig haft tjej verkar det som typiskt omoget att kolla efter tjejer på samma sätt som när du var ung ! Du har inte följt med tiden,,,nu är du medelålders men kvar i din 18 års hjärna,,inte lätt 😁🤔😓🤤

  • ViraStina

   Jag tycker det är oerhört synd om mig som måste nöja mig med en 43-årig man.

   Tänk. Som ung var jag den där snälla, töntiga tjejen i bakgrunden. Jag var vuxen och hade flyttat hemifrån innan jag träffade min första kille.

   Det borde väl betyda att jag idag har ett gäng 18-åringar innestående? Som en tilldelad kvot?Annars är ju livet orättvist. Och om de 18-åriga killarna inte ställer upp på det, är det ett bevis på hur ytliga och utseendefixerade män är.

 2. KARL- INGE

  CECILIA

  Är väldigt ojämn i bland bländande ibland som om hon hämtat sina alster från ngn ungdomstidning upp till tretton helt obegripliga inlägg

  • Hasse

   Cecilia är 30 och du snart pensionär Karl-Inge. Jag är så tacksam att det inte är du som bloggar här…

 3. J.A

  Vill ju inte lägga en blöt mörk hinna över glädjeyttringarna här, men ser att en punkt saknas. Nämligen den att googla på juridik och åtgärder att vidta när man får stalkare och nättroll på halsen här eller på andra sociala medier. Hur ska man se på det hela och bete sig? Ja jag måste iaf ta reda på detta och det var inte något jag tänkt att kvällen skulle användas till. Att leta efter kärlek och försöka våga vara öppen mot folk och sen få hotfulla och kränkande mejl där emellan. Nej fy. Och det är ju inte ovanligt tyvärr eller första gången. Kanske ett ämne för bloggen att ta upp? Är det något man kanske ska tåla om man ger sig in i leken? Eller har all respekt försvunnit, är vi bara prylar i ett slit- och släng samhälle där man kan bete sig hur man vill mot sina medmänniskor… Bara undrar. Orken att hantera idioter tryter.

 4. KARL- INGE

  NADINE OCH KARL

  Det är alltid vi som är konkreta och analyserar vad det är som står i texten !!

  dom andra dumsnutarna typ ADA STIL funderar på siffror som inte finns

  • Ada

   Nu får du fan skärpa dig, Karl-Inge. Vad har du för anledning att klanka ner på mig och kalla mig dumsnut. Vad har du för problem? Rent intellektuellt verkar du inte äldre än en 10-åring. Du vill bara reta upp andra och visst lyckas du bra med det. Man borde inte alls bry sig utan bara inse att du är en patetisk stackars gammal man som inbillar dig att du är sååå eftertraktad av tjejer. Ja de mindre bildade kanske 😂

  • Dold

   ADA:

   Det är ett typiskt beteende för en mobbare. Eftersom Karl-Inge inte upptäckte detta själv och fick vara “bäst”, så gör han det till något inte bara oviktigt, utan något som bara “dumsnutar” fokuserar på.

  • KARL- INGE

   ADA DOLD

   Dold gå och göm dig !!!

   ADA Jag skulle vara mkt försiktig med att uttala mig om IQ och eventuell ålder om jag var du

   det är ju inte det mest begåvade jag läst av en femåring så ta du och tagga ner lilla gumman..
   Och att du nämner bildad säger allt efter ni inlägg och alster i dom föregående blogginläggen

   till låt mig skratta hahahahaa antagligen är du för blåst för att begripa hur dum du framställer dig själv LER

 5. Fenrisulven

  Typ alla av dessa saker är bättre om man inte vore ensam. “Möblera om” är dessutom svårare att göra på egen hand. Typ alla saker är bättre om man inte vore ensam, så efter ha funderat lite så har jag bara kommit på en sak som är enklare som singel:

  25. Köp en stor burk glass, ta på mjukisbyxor, kör igång “all by myself” på repeat, googla på “happy couples” bilder, gråt en skvätt och ta en stor sked och ät lite glass.

 6. KARL- INGE

  Dold on 14 March, 2018 at 09:05

  ADA:
  Det är ett typiskt beteende för en mobbare. Eftersom Karl-Inge inte upptäckte detta själv och fick vara “bäst”, så gör han det till något inte bara oviktigt, utan något som bara “dumsnutar” fokuserar på.

  DOLD OSYNLIG
  Skrattar dold vad var det som var viktigt att vara bäst på ,,, ? siffror som inte finns ? skrattar

  Seriöst detta inlägg måste nog höra till det absolut hjärnbefriade inläggen som har gjort på HP

  Det skulle verkligen vara skojigt att få se figurerna bakom dessa Nick

  • Dold

   KARL-INGE:

   Det faktum att du fokuserar mest på mitt nick och mig som person, i stället för att bara ifrågasätta det jag skriver, bekräftar det jag redan skrivit flera gånger; du är en mobbare med mindervärdeskomplex.

   Du känner dig underlägsen för att du inte förstår allt av det som skrivs, och för att du inte kan bemöta argumenten på ett sakligt sätt, så då väljer du att förminska skribenten bakom orden genom att kalla denna lögnare, hjärnbefriad, fördomsfull, idiot etc. Därmed blir det som skrivs också betydelselöst och då kan du fortsätta känna dig störst, bäst och vackrast i din lilla inskränkta värld.

   Det är verkligen tragiskt att en man i övre medelåldern inte har förstått, att andras kunskaper och åsikter kan vara en källa till utveckling för honom själv, och inte utgör ett hot mot hans självbild.

 7. Ante

  Jag tycker det är bra att göra roliga saker som singel. Vad man tycker är intressant och kul är ju personligt. Tycker Cecilias lista är en kul idé även om det inte allt passar mig. Tror det är bra på att lägga fokus på att inte tycka synd om sig själv. Många här i bloggen verkar lägga tid på att hata det motsatta könet eller gå till personangrepp mot personer för att man själv känner sig misslyckad och inte orkar jobba med sina egna problem. En bra idé kan ju vara att titta lite inåt och fundera på hur man blir en bättre partner innan man ger sig in i en ny relation man kan ju inte ändra på andra. Under tiden man jobbar med sig själv kan man ju ha lite kul. I alla mina aktiviteter lär jag mig något nytt om mig själv. Det är nog alltid bra för alla relationer om vi blir bättre på att kommunicera och som bekant handlar kommunikation mer än om ord.

  1. Har matlag som jag träffar regelbundet.
  2. Är med i en filmklubb.
  3. Dansar latindans.
  4. Gymmar
  5. Lär mig ett nytt språk
  6. Går en kurs i personlig utveckling

  Det är bara i danskursen som man behöver en partner. Bra tips till män som vill träffa kvinnor förresten, gå en danskurs för där går det 3 kvinnor på varje man😉.

  • george

   3 medelålders tanter som vill ha toyboys. När jag var ung var jag ute en del å dansa. I tron att hitta nån i min ålder. Men icke. Bara gamla tanter.

   Mitt råd:

   Är du en ung kille. Gå för fan inte dit. Du lär ångra dig djupt.

  • george

   Sen kan man undra var Karl inge såg dessa fräscha kvinnor. När jag var ute på dans fick man lyfta runt kylskåpen på dansgolvet. Inte nån kvinna under 100kg.
   Då var jag i Helsingborg å dansade.

 8. KARL- INGE

  ANTE

  jag instämmer om dansen och har slagit ett slag för den ett par ggr

  själv dansar jag salsa bugg foxtrot och ska börja med west coast swing grymt skojigt och det bästa sättet att få tjejer och dom är vältränade smala och fina luktar gott och vet att se snygga ut utan överdrifter. och sen är dom ju skojiga o sociala Det är sant Varje danstillfälle minst 3 kvinnor på varje man dansar man bra så får du vem du vill !!!! så är det bara.

  Själv hade jag matlagningskurser för många år sen outbildad men hade fisk special och fortsättningskurser och grabbarna i köket mm Jag har träning och öppnar ett gym ett par ggr i veckan för att det är skoj,, fyra tim vid varje tillfälle
  Även jag går en kurs,, vänner och fred över gränserna .

  Det kan förefalla galet att jag har dom här sidorna ,, men det är mitt riktiga jag jiddret med tjejmaffian är endast ett nöje för att dom är så inbilskt otrevliga och stöddiga utan att ha det minsta täckning. dom får vad dom förtjänar !!! ja även vissa killar får en släng av sleven.

  • george

   Det är fel och säga att det är fulla människor som dansar. Det finns. Men många har dansen som motion. Det är ungefär samma sak o säga till dom som åker Wasaloppet. Dom tar en rejäl grogg innan dom drar ut i spåret.

   Jag är uppvuxen med föräldrar som var med i svenska fokkdanslaget mm. Dom kunde hålla på i flera timmar och öva. Det var som att springa maraton. Ska man dansa så dansar iallafall jag nykter.

 9. george

  Mina föräldrar tävlingsdansade i modern och gammaldans samt bugg å annat. Så dansa fick jag lära mig. Det enda som denna kunskap ledde till var nobbande unga tjejer man frågat om lov till dans. Och gamla tanter med blöta trosor som blev alldeles till sig när dom såg en ung kille dansa bra.

  Så om det skulle vara nån fördel med att kunna dansa. Nä skulle inte tro det.

 10. KARL- INGE

  GEORGE

  Om det stämmer att du var ung duktig att dansa ! och ändå fick bära runt feta tanter på 100 kg

  ok då är du ett hopplöst fall !!!!!
  att äldre överviktiga klimakterier tanter jagar blåsta ungdomar stämmer säkert..
  jag ser ju på dejtingsidan snusktanterna på 50+ som söker 20-30åringar och det är många det värsta är precis som du säger att dom är slitna och skitfula och försöker att dölja det med tatto mkt smink och annat skräp. och sen säger dom lite hurtigt här finns en ungdomlig,,,

 11. KARL- INGE

  Två saker som jag finner egendomligt med HP det är just kvinnor 45 + som funnit en fristad här och jagar stötande unga män för det andra är det märkvärdigt många som är 175cm och längre här samt varannan säger att dom är tvillingar märkligt

 12. Mll

  Det jag finner mest egendomligt är att gubbstruttar som uppenbarligen inte gillar kvinnor lägger så mycket tid på en blogg för att tala om det,om och om igen.

  Kanske dags att börja knyppla eller samla frimärken istället ?
  Kan man göra i sin ensamhet så slipper ni ondgöra er över hur hemska kvinnor dag ut och dag in..

 13. Nadine

  Samma med killar,,finns många avdankade farsor som tror dom är snygga o stöter på unga tjejer så vidrigt,,knappt ngn i ens egen ålder som tar kontakt !! Har noll själv insikt !!!😂sen fattar jag inte varför alla killar med ungar hör av sig , vem vill passa ungar när man blivit ihop,,fattar inte hur dom tänker. Skaffa en ensam mamma isåf ! o så finns det gubbarna som tror man vill skaffa barn med dom,,,,fast man är 20 år yngre ,🤣för att dom kommit på att dom är gamla nu o det är ‘ bråtom’,,,då måste dom ha en som är fertil dvs mkt yngre,,, Adjö !!😖

 14. KARL- INGE

  NADINE

  Jag håller med dig det spelar ingen roll om det är en man eller kvinna det känns unket , snuskigt

  personligen så kan jag skoja o flirta med yngre inga problem . men att ta det till seriös dejting det finns inte, det finns säkert undantag från regeln som vanligt men att aktivt söka unga som är yngre än dom egna barnen kanske t o m 10 – 15 år yngre , såna människor är störda på ngt vis

  Jag frågade en sån kvinna en gång hur hon kunde skriva seriöst ,, hon var 54 sökte seriöst skrev hon sökte 18-30 . hon hade två barn som var äldre.

 15. Ante

  Finns väldigt många yngre som kontaktar äldre och tvärtom. Själv får jag både meddlande och flirtar från 15 år äldre och 15 år yngre. Ointressant för mig, 5 år plus/minus är ungefär min gräns. När det gäller vänskap har jag naturligvis inga åldersregler men när det gäller en potentiell partner så vill jag att vi ska ha värderingar och referenser gemensamt.

  • KARL- INGE

   För min egna del ca 10 år plus minus ngt år yngre än mig ,, men jag är extremt ungdomlig vältränad minus 15 år minst

   flirtar och brev får jag från hälften så gamla som mig själv regelbundet

  • Romantisk-tjej

   För mig är det inte siffran som avgör utan livsstilen. Det är inte så att jag frågar hur gammal någon är innan jag vet om jag vill träffa honom. (Och då tänker jag på att träffas irl, då man oftast inte känner till åldern ännu). Det är andra saker som avgör, som livsstilen, livserfarenhet, ödmjukhet och utseendet också såklart. En siffra ändrar inget hos mig.

   Men – det mer troligt att killen som faller mig i smaken är yngre än att han är jämnårig/äldre. 10 år neråt brukar vara någon sorts gräns. Killar som är yngre än så brukar sällan passa eftersom det blir för många olikheter; vi är för långt ifrån varandra gällande referenser/livsstil. Det blir svårt att nå varandra och känna igen sig. En annan sak som inte passar mig är att de troligtvis vill bilda familj.

   De jämnåriga/äldre har i de flesta fall levt “svensson-liv” med barn familj och släktträffar. Något jag inte varit i närheten av. Jag har oftast väldigt lite gemensamt med medelålders män (och kvinnor) fast jag själv är medelålders.

   Jag har bekanta i parrelationer som umgås med släkten varje ledighet…Oftast hos den ena partnerns föräldrar. Då inser jag hur olik jag och min pojkvän är. Vi vill vara tillsammans bara han och jag, den lilla dyrbara tid vi har när vi båda är lediga.

 16. Kristina

  Åldersskillnaden följer med högt upp i ålder kan jag berätta som befinner mig i pensionärsåldern , jag blir oxå uppvaktad av yngre män 20,30,40 och 50 åringar! (de män som är i min ålder vill som sagt ha yngre kvinnor)
  Min senaste kontakt 72 år, det tog emot.. hade lite svårt att vänja mig vid dessa vithåriga män.
  Men han väckte iallafall ett intresse hos mig till slut 🙂 Till jag en dag upptäckte att han hade ändrat sitt önskemål om ålderssök av kvinnor. 72 år söker kvinna 50 – ..
  Jag förstår inte hur man tänker? Lite mysigt en sista gång kanske, för risken är ändå ganska stor att den kvinnan hittar en lite “piggare man” om 10 år då hon är 60år, då är han över 80 och hur lätt är det att hitta en kvinna då, om man nu är intresserad att avsluta i tvåsamhet före ensamhet! Detta gäller naturligtvis även kvinnor i nämnda ålder. ?

 17. Peter

  Nu var jag iväg och träffade en till igår som inte kan konsten att skaffa pojkvän. Hon jobbar på dagis. Jag vet allt om hennes jobb och arbetsplats. De har ett kuddrum, ett lektält, de ska bygga en ny klätterställning. Jag vet vad hennes kollegor heter, vad barn heter, vilken personlighet vissa föräldrar har. Hon bakade en sockerkaka till föräldramötet.

  Jag vet inte ett skit om henne jag träffade. Även om jag sitter och ställer frågor i stil med är du något att ha så fortsatte hon babbla om sitt jävla jobb.

  Snacka om bottenskrap till tjej.

  • catwoman

   Du menar alltså på allvar att du räknar med att en tjej ska bli intresserad av dig när du sitter och säger “Är du något att ha?” till henne??? Jag har länge misstänkt att du driver med oss här på bloggen, men nu börjar jag bli allt säkrare på att du gör det…

  • tjej79

   Seriöst? Ställer du frågor som; Är du något att ha??? Vilken idiot fråga haha
   Vad pratade du om gällande dig själv? Vad lyfter du?

   Var det inte du som skrev att man lär inte känna varandra efter en dejt? Så, varför blir hon då ett bottenskrap? Baserat på att hon pratar om sitt jobb? Du verkar ha extremt höga krav själv med.

  • Mll

   Tänk positivt Peter 🙂

   Du fick ännu en gång chansen att såga en tjej.
   Kliv ur garderoben och gå över till killar istället och bjud på en smaskig solskenshistoria.
   Bjud ut George eller KI eller skaffa ett liv en hobby eller ett jobb kanske ?

  • Peter

   Och när du chattar här eller snackar på dejt,: Vad försöker du få svar på då? Just det, är du något att ha?

   Ibland undrar jag om tjejerna som skriver i bloggen har aspbergers. De hakar upp sig på detaljer i ett och sitter slaviskt och följer alla inlägg.

   Jag kan sammanfatta hp i ett par enkla meningar. Här sitter tre killar inloggade för varje tjej. Tjejer som är något att ha träffar någon direkt, vi pratar om någon timme eller så. De som är skräp blir kvar för att undersöka haremet i detalj.

  • ViraStina

   Peter:
   Du kan alltså inte ens konsten att konversera neutralt med en ny bekantskap. Undra på att du misslyckas precis hela tiden.

   Gå nån kurs i personlighetsutveckling så lär du dig hur du blir trevlig och får människor att känna förtroende för dig så att de vill prata om annat än väder och vind.

   Den här kvinnan avstod naturligtvis från det på grund av att du utstrålar ett kroniskt förakt och fientlighet. Eftersom hon arbetar i förskolan är hon van att läsa av människor och avgöra vem som är värd att öppna sig för. Du klarade inte det testet, utan hon dösnackade sig igenom det hela.

  • ViraStina

   George:
   Jag gillar visserligen MLLs inlägg, men jag är ju dessvärre upptagen!

   Undrar hur ni förklarar det. Jag misslyckades rejält på dejtingsidorna, och är alltså skräp och avskräde, enligt Peter, som anser att det inte ska ta mer än en timme för en kvinna att hitta någon. Enligt dig är jag extremt ful och/eller kräsen, som alla kvinnliga 40-plussare.

   Ändå var det en toppenkille som ville ha mig, och fortfarande vill ha mig, efter närmare tre år. Visst är det jättekonstigt? Det är nästan som att era teorier inte riktigt… stämmer?

   Eller beror det på att jag är allsmäktig? Det måste jag ta och kolla upp.

  • Peter

   Virastina, här sitter tre killar inloggade för varje tjej. Tjejerna har fått tag på någon inom den timmen om de inte dummar sig aktivt.

   Hade det varit omvänt hade jag inte behövt mer än en timme att välja ut någon av alla de som hade skrivit. Jag hade inte behövt mer än två månader att få tag på någon att stanna hos.

   Men tjejerna kan inte hantera haremet, de ska ha mer av allt utan egen ansträngning. Dagisfröken kommer att babbla om sitt jobb på nästa träff och nästa och nästa. Liksom att hon inte kommer att förstå att hon inte har lärt sig konsten att skaffa pojkvän utan skylla sina misslyckanden på att killen är ju för kort, saknar skägg och tatueringar i all oändlighet.

  • ViraStina

   Peter:
   Du tycks ju få hur många dejter som helst – som inte leder någon vart. Hur kommer det sig?

   Själv fick jag i princip inga dejter på HP eller Mötesplatsen. Bara ett stort antal manliga brevvänner som var experter på att hitta undanflykter till IRL-träffar.

   Och faktum är att jag inte är ensam om den erfarenheten som kvinna. Vi är rätt många som anser att männen ständigt letar efter en ÄNNU bättre träff, och är rädda att missa någon som är lite snyggare, lite yngre, bland alla tusentals kvinnor som de väljer och vrakar bland. De ser HP som en postorderkatalog.

   Därför dissar ni de alldagliga kvinnorna som svarar. Precis som du gör gång på gång. De är ju inte så snygga och unga som ni hade hoppats! Sedan blir ni besvikna på att de snyggaste kvinnorna ratar er.

   Men i verkligheten dög jag ju alldeles utmärkt. Där var jag inget avskräde. Mitt utseende och min ålder och min kräsenhet var inte alls något problem när det kom till kritan. Vet du hur jag tolkar det? Inte alls så nedlåtande och föraktfullt som du tolkar saker och ting.

   Jag tolkar det som att män generellt har helt normala krav och förväntningar. Precis som kvinnor. Men i nätdejtingen är det svårt att matcha, det mesta bygger på upplevelsen av ett par foton, det är svårt att tajma sina känslor och det är en ganska konstlad situation där man nästan förväntas pressa fram känslor om man kan bocka av tillräckligt många punkter på listan.

   Att tro att nätdejting är för alla, och att beteendet där säger något om hur folk är på riktigt, är naivt. Och nedslående. Det leder bara till förakt för det motsatta könet (som du har drabbats av) om man inte kan se det i ett större perspektiv.

 18. KARL- INGE

  Det lär aldrig bli ngn svårighet att hitta kvinnor,, dom står på rad oavsett ålder
  Det raggas hej vilt på PRO och andra ställen jag blev uppraggad av en lite gumma ca 85+

  då hon frågade om hon fick dansa så sa jag visst kom igen ,, hon reste på sig från bordet och på vägen fram till dansgolvet fick jag höra att jag var mkt sexig och att hon spanat in mig,,

  det kändes rätt kymigt så det blev en artig dans och sen tillbaka med henne till skambåset

 19. Ante

  För en person som gillar att dansa spelar ålder ingen roll. De bästa dansörerna kan vara unga eller gamla, det gemensamma intresset att dansa gör att man inte direkt bryr sig. Ren glädje. Hellre en bra dansör som är äldre än en dålig som är yngre. Bryr mig inte om han är 100 år om han kan dansa bra. Kul om min partner kan dansa men inget måste men han måste absolut kunna kommunicera, helt centralt är att han inte har stort ego och bryr sig om annat än sig själv. Kan inte heller ha en relation med någon som inte kan gräla utan att gå till personangrepp. Jag gillar människor som känner kärlek till sin omgivning och är omtänksamma mot andra. Man behöver inte tycka lika men respekt för varandra ska man ha. En diskussion handlar inte om konsensus utan om att vidga perspektiv. Har så svårt för elakhet.

  • KARL- INGE

   ANTE

   Samma gäller mig ,, mitt fokus ligger självklart på kemi och utseende när jag dansar

   och väljer partner,, dom snyggaste är oftast bäst på att dansa beroende på att dom får dansa mest och får därmed mest träning, en del har fått alla goda anlag, o kan allting .

   sen har vi kategorin mindre vackra som är kanon att dansa med, dom har rytmen följer minsta steg dom är mjuka och lätta på fötterna en klass för sig helt enkelt,,

   det finns ett par st på varje danshak och danskväll dom blir man vän med och ngn sorts lätt attraktion o upphetsning uppstår , dom kan dansa allting och dom förgyller danskvällen på ett underbart sätt dessa kvinnor förstår oxo att det är mannen som för.

   dom träffar man ofta och det finns en konsensus av outtalad partnerskap i dansens tecken,

   oavsett om man är förälskad eller ej och har vikt ngn för kvällen så blir det många gemensamma danser med varandra. dom är nr 1 på ngt sätt pga total kroppsförståelse med varandra ,

   jätteskoj när man träffas och inte visste att dom skulle på samma dans , dessa kvinnor har man kanske samlat på sig ngt hundratal av och ibland vid större danstillfällen så kan det vara 10 – 15 av dessa dansvänner/partners och då är lyckan gjord den kvällen .

   javisst har det hänt att det blir sex med ngn av dom och då visar det sig att man verkligen är skapta för varandra på det sättet oxo , men inte livspartner.

  • Catwoman

   Karl-Inge: Nej, din teori stämmer inte. Jag är själv ganska duktig på att dansa, om jag får säga det själv, men har väl inget väldigt märkvärdigt utseende, och jag brukar få dansa ganska mycket när jag är ute och dansar! Jag antar att männen gör likadant som jag: spanar lite på dansgolvet efter vilka som är duktiga på att dansa och ser sedan till att bjuda upp dem. Ja, jag bjuder gärna upp, trots att jag är kvinna, och det brukar uppskattas av männen. Och din teori att man är ute och dansar pga att man är ute efter sex stämmer inte heller, inte i mitt fall iaf… Jag kan gärna tänka mig att bjuda upp eller tacka ja till uppbjudning även av män som jag absolut inte kan tänka mig att ha sex med, men som ändå är väldigt trevliga att dansa med. Frågor på det?

  • george

   K I

   Är man 70pr så tycker man säkert 50åriga tanter är fräscha. Men var man 25år så var 50åriga tanter vidriga. Idag skulle jag inte få för mig att gå ut å dansa. Huga å få en ful medelålders kvinna efter mig.

   Dejting kvinnors marknad

 20. Ante

  KARL-INGE
  Skönhet sitter i betraktarens ögon, personer har en tendens att bli vackrare om de har en bra personlighet och fulare vid en dålig. Vet inte var du dansar jag går på ställe där de är par också. Sedan går jag kurser. Sedan behöver inte heller en danspartner vara av motsatt kön. Jag vill dansa och sitter inte och väntar på att bli uppbjuden man kan ju dansa helt själv om man är hemma, fest, danskurs eller på nattklubb. Så din tes att de som är snyggast dansar bäst är ju lite märklig för man kan ju träna på kurs, där blir man ju inte uppbjuden. En bra lärare, talang, motivation och träning är väl det som gör skillnad och att man utvecklas. Oavsett hur bra/dålig man är kan man bli bättre. Du kanske bara dansar på singelträffar vad vet jag. Jag tittar inte på utseende eller ålder i och håller inte med dig om att snygga människor dansar bättre. Som sagt om man ger någon en chans så kan man hitta guldkorn, kemi är viktigt och det känner man ju när man dansar för det är kommunikation på en annan nivå. Om någon börjar med stereotypa komplimanger angående mitt utseende blir jag ointresserad, jag är inget objekt eller någon trofé. Jag blir intresserad av män som är intresserade av annat än sina egna behov, som är intelligenta, är omtänksamma och som känns genuina och ärliga.

 21. KARL- INGE

  ANTE
  Inget flosker nu vad är det för trams .. skönhet i betraktarens öga självklart så tänder jag på en mjuk behaglig trevlig smart kvinna om hon ser normal /söt ut så är det

  Men visst finns det kvinnor som är kanonsnygga och verkligen kan göra männen intresserade pga visuellt fin
  utan att hon öppnat munnen så dreglar vi män.

  Tjejer som dansar med varandra om vi fortfarande pratar social dans kan fortsätta med det jag vill inte ha dom , det finn brudar som Gnussar med varandra och gnuggar musen lika mkt som pannan , nej tack, Jag har upplevt dans för singlar en ggr och det var sådär ,

  Vad är det du säger är du inget objekt ??? varför tror du att männen bjuder upp dig om det inte var för just att du signalerar att du är singel och ett objekt som kan leda till ngt , självklart får du dansa om du är bra på det ( Men jag ska avslöja ngt för dig 90% som åker på dans , när förhoppningen att dom ska träffa ngn som dom blir tillsammans med om dom är singlar och i medelåldern eller mer.
  Och åter igen den som regelbundet åker på dans och får dansa alla danser med olika partner blir dom bästa dansarna,, tekniskt sätt kan man säkert bli lika bra på träning och kurser men dans handlar om känslor för partnern och rytm musik och samspel

 22. Ante

  KARL-INGE
  Du är verkligen rolig och har hela sanningen på hur saker och ting fungerar. Du får ju ha din tro på hur saker fungerar så kan jag få ha min. Du har din manliga blick och tror allt handlar om sex. Vad är gnussa och vem trycker könen mot varandra, vilka nattklubbar sker sådant på? Sådana ställe har jag aldrig bevistat? Jag dansar gärna modern dans där man inte har ngn partner för att jag gillar rörelsen. Svenska män är ju ofta lite sämre generelt på att dansa än kvinnor. Jag dansar sådana danser där man är nykter för som sagt flåsande onyktra ofräsha sluskar orkar jag inte med. Jag tycker extremt illa om att bli objektifierad, jag är betydligt mer än mitt utseende. Jag har en mkt bra partner som jag oftast dansar med, men det finns andra också, som sagt även kvinnor men inget sådant som du pratar om. Vi rör oss nog i helt olika kretsar tror jag. De människor jag umgås med har stil och kan föra sig. Jag tror inte jag är unik som söker någon som matchar mig både när det gäller intellekt, humor, ålder och utseende.

  • KARL- INGE

   Du behöver inte säga mer om du inte vet vad gnussa är så har du inte varit på ett riktigt dansställe dom senaste 30 åren

  • KARL- INGE

   ANTE

   Skrattar jaså du tror att jag inte kan föra mig och går inte riktiga dansställen ,,

   ANTE Du skulle skämmas ögonen ur dig om du visste vad det är du sitter och säger blossande röda kinder .. för jag lovar dig att jag är tongivande på alla dansställen där det spelas levande musik och du har en du kan dansa med fast det finns andra,, TÖNT-ANTE såna som du stirrar och hoppas att du ska bli uppbjuden av mig ibland så bjuder dom upp och jag har lärt mig att nobba utan att tycka synd om såna som dig Du får fortsätta att stå framför dansbandet och sjunga o dansa själv med dom likasinnade och dansbanden har överinseende med såna som dig

   LOGDANSER MALUNGN DANSBANDSVECKAN MM ps jag är med på tre olika filmer då jag dansar på Youtube.

  • KARL- INGE

   ANTE FÖR ETT ÅR SEN

   var jag med och tävlade med flera hundra ,, jag fick bronspengen ( 3a ) danserna var Bachata foxtrot, bugg och Disko

   grattis du har en bra dansör plus flera till vov jag har flera hundra runt om i Sverige

   sa du berusade ofräsha sluskar skrattar Vi spelar inte i samma division det har du rätt i du
   i gärsgårds serien och jag i toppen

   om du bara visste vilken klass skillnad det är bonnpiga stil och klass det står jag för.

  • KARL- INGE

   ANTE

   Du värjer dig mot att männen ska tycka att du ser bra och gilla ditt utseende jag sätter vad som helst på att du får dansa själv eller med din väninna pga att du ett utseende som talar emot dig

   Du är säkerligen helt oattraktiv ,, Svenska män dansar sämre än kvinnorna svenska män som är på banan helt säkert minst lika bra som utländska män vilka fördomar du har och dessutom helt felaktiga ,,

   däremot så har vi av tradition haft svensk folkdans och gammeldans som en folkrörelse ca 500,000 medlemmar 70talet dessa människor hade dansat skjortan av utländska män i våra danser hambo schottis masurka snoa mm ,,
   Österrikes dans var Wienervals dom var säkert bäst på det finnarna har sin Tango m,a,o det är olika kulturella strömningar som styr vad vi dansar,,
   Dessa olika folkslag finländare svenskar mm är betydligt mer än bara ett folkslag landsmän,,

   snacka inte objektifiering med din dubbelmoral Sen avslutningsvis har du inte ett dugg stil för du ljuger och far med fördomar och pratar om saker som du inte har insikt ett dugg i .

   FÖR DET TREDJE Var har du fått ifrån att jag och mina dans vänner är ofräscha onyktra sluskar!

   Du kan gissa o tro vad du vill om mig men att du dömer ut nästa hela dans Sverige som fulla sluskar visar bara på vilken liten kvinna otrevlig o okunnig du är , 98 % är nyktra för dom prioriterar dansen dom har kanske inte kostym eller kavaj den hänger på ryggstödet på stolen eller i garderoben för det blir för svettigt , och dom byter skjorta par tre ggr per kväll

   Att Kristina och Virastina berömmer dig för dina lögner som ingår i varje text som du skriver är skrattretande.

 23. KARL- INGE

  OK Här sitter du och snackar om social dans tillåt mig skratta ja jag vet betydligt mer än dig då det gäller dans för vet du inte vad gnussa är som är minst 30 år gammal dans då har du aldrig varit i Malungn eller logdanserna som gäller för hela Sverige inte heller har du varit på dansbandsveckan Cinderella eller normala danshak. där det verkligen är dansen som gäller

  Du jag dansar dubbelt så bra nykter som berusad så det är det som gäller men du verkar inte ha en aning om dans, ,,,, Vad är modern dans utan partner är det 60-70tals disko du pratar om det är enda dansen utan partner sen finns det förståndshandikappade som står framför dansbandet och rör sig och sjunger med är det de du gör.. Jag applåderar du har en danspartner jag har minst 200 st runt om i Sverige dansbandsgängen och jag känner o dansar med dom alla..

  Svenska män dansar sämre än kvinnorna skrattar gott åt dig jag rullar på höfterna o axlarna så du ser ut som en skurkärring

 24. Ante

  Härligt för dig att du är kung i dansbandsvärlden. Jag dansar inte till dansband så det är ju inte så konstigt om jag inte känner till vad gnussa är. Jag dansar ju latino eller modern dans och där förkommer inte det sakerna som du refererar till, gnida kön och allt var det var….Jag står alltså inte och trånar efter att någon ska bjuda upp. Finns det fortfarande ställe där det är mannen om väljer och bjuder upp? De ställe jag går på är moderna och jag dansar ofta i andra länder, där är det dansglädjen som är i fokus och inte parningsriter som det verkar vara på de där ställena som du rör dig på. Du tror att din verklighet är norm och hela sanningen. Väldigt tråkigt att diskutera med dig och din snäva lilla verklighet. Så fort du känner dig trängd går du till personangrepp, det är väldigt låg nivå på din kommunikationförmåga.

  • KARL- INGE

   ANTE

   Du dansar utomlands skrattar om du läste rätt så tävlade jag i bachata Latino

   även salsa / sås är min melodi Ja det finns ställen där mannen bjuder upp salsa och bachata hör dit det är Machokultur om ngt och hade du inte suttit och ljugit så hade du vetat det
   Latinos är mkt sensuella och sexuella ibland

   ANTE SLUTA SITT OCH LÅTSAS OC LJUG MER NU

 25. KARL- INGE

  ANTE och jag går på ställen där dom har publik som har råd att pröjsa kvällen så att det finns levande musik

  du är för sorglig en högfärdsapa utan minsta täckning som sitter och fantiserar och ljuger

  och hoppas att ngn ska tro att du har ngt att komma med NADA

  Fråga NADINE HON VET KULTUREN MED LATINOS OCH DANS OCH BRA DANSTÄLLEN

 26. Ante

  Du är verkligen one of a unkind person. Det är bara så att dina pesonlighetangrepp träffar inte mig någonstans. Utan att jag har påstått något om dig angriper du och påstår en massa om mig som du inte vet ngt om, drar felaktiga slutsatser. Jag refererar över min upplevelse på de ställe jag dansar, anklagar mig för både det ena och det andra som du inte vet något om. Härskartekniker biter inte på mig.

 27. KARL- INGE

  ANTE

  Du vet inte om det själv men din nivå på dans är som ditt språkbruk och retorik

  Botten det blir inte bättre för att du desperat ljuger och fantiserar det är så transparant som silkespapper

 28. Ante

  Jag tror du är en stackare utan socialt liv och har skapat dig en låtsaskaraktär här. Sorgligt att du får leva ditt liv här och inte har något att hämta i den riktiga världen. Nu ska jag iaf gem mig ut irl och göra mig en helkväll…och inte ägna en endaste tanke på dig som sitter där ensam och stirrar tomt framför dig för att hitta på bittra utfall. Trevlig kväll där framför skärmen önskar jag dig. Prova att vara lite trevlig du kanske blir förvånad om vad som kan ske om man bemöter människor med respekt och omtänksamhet istället.

  • KARL- INGE

   ANTE

   brist på kärlek och omtanke lider jag knappast av

   men jag väljer vilka jag respekterar och det ska dom förtjäna !!!!!!

   ,beter dom sig som dig ljuger och tramsar och pratar ut i det blå så får dom vad dom tål och det förtjänar såna som du

   Vad du tror är mig fullständigt egalt det räcker så bra med faktan jag har avslöjat om dig

   Du är knappast populär men säkert bipolär ,, du är en dumsnut och det utan prut

 29. ViraStina

  Ante:
  Du ger ett sympatiskt intryck, uttrycker dig väl språkligt och argumenterar renhårigt. Nuff said. 🙂

  För övrigt dansar jag inte – men jag spelar ofta i danssammanhang.

  • KARL- INGE

   VIRASTINA

   jag förstår att det här är din nivå och att avslöjade lögner ger ett sympatiskt intryck

   VIRASTINA DÅ KAN DU JU INSTÄMMA MED ANTE ATT INTE MANNEN BJUDER UPP I LATINOS

   OCH ATT DET INTE FINNS LEVANDE MUSIK SOM SPELAR LATINOS PÅ DANSSTÄLLEN OCH RESTURANGER KROGAR låt stå

  • Kristina

   Ja, vad roligt med ytterligare en person, som klarar av att hantera skrivandet/argumenterandet på ett så bra sätt, oavsett… 🙂

  • Catwoman

   Noterade ni andra också att Karl-Inge var mycket positiv till Antes inlägg så länge han trodde att det var en man som gömde sig bakom den signaturen, men så snart han insåg att hon var en kvinna så ändrade han attityd helt och började råskälla och förolämpa henne på olika sätt… Intressant…

  • ViraStina

   K-I:
   Jag dansar inte, som sagt var. Jag spelar. Jag håller koll på tempo, tonart och antalet repriser. Inte på vem som bjuder upp vem.

 30. KARL- INGE

  KRISTINA VAD SKOJIGT ATT FÅ BÖRJA ARGUMENTERA MED DIG OXO DU DYKER JU ALLTID UPP NÄR DU TROR ATT NI ÄR NGR ST

  håller med du kanske skulle ta en snabb kurs av den duktiga ANTE ÄR INTE DET ETT HERR NAMN FÖRESTEN

 31. KARL- INGE

  KRISTINA

  Hur går det med bantningen och dejtandet var den yngsta dejten 72 år men det är väl rätt ålder för dig jag har absolut för mig att du sa en gång att du har blivit 70 år

  och det är ju kul att du inte har gett upp än bra KRISTINA KÄMPA PÅ MED BANTNINGEN OCH DEJTANDET

  • Kristina

   Den 72 åriga mannen var ett exempel på att man önskar sig yngre kvinnor även högt upp i ålder, och i det här fallet 20 år yngre. Och som jag skrev var det en kontakt jag hade, ingen dejt!
   Beträffande min ålder så hoppas jag på några år till innan 70. Och någon bantning har jag inte haft några planer på ?

 32. KARL- INGE

  ANTE ÄR ETT KROATISKT MANSNAMN
  ANTON HAR DET SITT URSPRUNG I OXO

  NU FÖRSTÅR JAG VARFÖR KRISTINA OCH VIRASTINA GILLAR ANTES SPRÅKBRUK

 33. KARL- INGE

  TJEJMAFFIAN

  Det är inte förvånande att många föraktar er ni sitter och pratar och låtsas vara sak kunniga

  jag har avslöjat er så många ggr virastinas påståenden att det var väldigt få barn som svalt och dog i sjukdomar nu för tiden helt sanslösa uttalanden och sen hänvisade till ngn expert som hon hittat då hon googlat

  Miljöfrågan total frånvänd inte en aning på område efter område mkt snack men ingen egentlig susning

  NI ÄR TOTALT BLÅSTA

 34. KARL- INGE

  KRISTINA

  Jag förstår att det kändes när en 72 åring ratade dig och kände att han ville ha yngre efter eran kontakt med varandra

  • catwoman

   Äntligen, inte en dag för tidigt! Vad skönt, då kanske det kan bli lite sakliga diskussioner här i bloggen igen…

  • Ante

   KARL-INGE
   Ja, ta en paus och ge dig ut och få lite nya perspektiv på livet, vidga dina vyer så du lär dig att allt inte är svart eller vitt. Du kanske också upptäcker att du inte är norm . Var rädd om lilla blodtrycket bara för det kan vara farligt för hjärtat om man blir så arg bara av att ngn inte tycker som du. Du kanske skulle använda det gamla hederliga knepet att räkna till 10 när du blir arg. Lycka till!

 35. Ante

  KARL-INGE
  Ojoj vilken öm tå som jag trampat på. Du larmar och står i och angeper mig personligen och lägger in argument och gör tolkningar som jag aldrig någonsin sagt. Jag har aldrig pratat om varken etnicitet eller sagt att någon dans är sämre än någon annan. Jag har heller inte sagt något om huruvida ditt beteende är treblig eller ej i danssammanhang. Däremot kan du inte föra en respektabel ton i en diskussion för du går stäändigt till personangrepp. Från början ville jag bara göra ett enkelt inlägg om glädjen dans ger mig och att på de ställe jag dansar nu så gäller respekt och att JAG aldrig blivit utsatt för att bli objektifierad där. Du har börjat med att föra in en massa andra saker i diskussionen, där du säger att min upplevelse är lögn medan din är sanning. Jag säger inte att du ljuger utan bara att min upplevelse är en annan än din. Allt detta enbart för ett inlägg från mig om glädjen med dans som handlar om samspel och att lyssna på de andra partnerns signaler. Jag tycker att ditt sätt kommunicera är trist och lågt. Jag har aldrig sagt att du är si och så men du kanske ska fundera på varför du känner dig utpekad och tolkar det som att alla skriver direkt till dig? Sedan kanske du också kan fundera på om andras upplevelse kan vara sann även om den inte stämmer med din bild, vidga dina vyer lite eventuellt? Om du bara går runt och umgås med folk som bekräftar din världsbild lär du ha det svårt i sociala kontakter. Jag kommer aldrig bli en sådan person som sänker mig till din nivå. På det sätt du för en diskussion definierar dig på pricken, en liten människa. Ajaj, nu blir det versaler, larm, ståhej, missförstånd och arga haranger och nya personangrepp för mig från dig igen….

 36. KARL- INGE

  ANTE SOM SAGT

  VÄND OCH VRID PÅ DET DIN FALSKA KVINNA !!! Jag har aldrig påstått att du sagt ngt om vilken dans som är bäst Däremot hävdade du att kvinnor dansade bättre än män likaså att dom dansade bättre utomlands för där är det dansglädjen och inte parningsriter som gäller där jag verkar gå
  du spottar på hela Sveriges dansmiljö där det verkligen är dansen i centrum typ Malung veckan

  100, 000 besöker och dansar den veckan vi har flera metropoler och org som sliter ihjäl sig för den svenska danskulturen . jag har bara förakt över till såna som dig För du vet inte ett dugg om danskulturen utan bara sitter och snackar skit.

  ANTE AV DIN BESKRIVNING DÅ DU ÄR UTE PÅ DANS SÅ VET JAG VILKEN KATEGORI DU TILLHÖR
  DEN HELT VÄRDELÖSA SOM STÅR OCH SPRATTLAR FÖR DIG SJÄLV MEN TROR ATT DU KAN DANSA ,,
  JAG SER DIN TYP OFTA OCH VI SOM DANSAR HAR OFTAST ÖVERENSENDE MED SÅNA SOM DIG ELLER SÅ DANSAR DU MED DIN VÄNNINA ,,
  PAR DANS ÄR FÖR MAN OCH KVINNA TILLSAMMANS DET FINNS HUR MKT FAKTA BESKRIVET SOM HELST OM DET MEN I BRIST PÅ MAN SOM INTE BJUDER UPP DIG SÅ FÅR DU HA NGT MANHAFTIGT FRUNTIMMER I DINA ARMAR MEN DET ÄR OK MEN SNACKA INTE SKIT OM DANSEN I SVERIGE FÖR DU HAR INTE EN ANING .

  VAD DET GÄLLER MIN PERSONLIGA NIVÅ SOM MÄNNISKA RÅDER DET SAMMA SAK SOM DANSEN , JAG ÄR I TOPP OCH DU ÄR I BOTTEN JAG HAR VÄNNER I HELA SVERIGE MÅNGA INVANDRARVÄNNER OCH VÄNNER UTOMLANDS ÄVEN SLÄKT UTOMLANDS ,,

  DU ÄR HELT SÄKERT SKITFUL HELKORKAD OCH NOLL CHANSER TILL ATT FINNA PARTNER.
  DU GÖR SAMMA SAK SOM TJEJMAFFIAN LJUGER ER BLÅ I HUVET ANTE LER

 37. Mini

  Oj oj oj här finns en stackars herre som inte mår bra.Synd bara att Hp tillåter någon som uppenbarligen har så grava problem få så många inlägg publicerade.Och kanske ännu värre ha en profil och träffa kvinnor från Hp.
  Hoppas verkligen någon tar ansvar här

  • KARL- INGE

   MINI

   JAG mår väldigt bra och ja jag dejtar hela tiden det är därför jag är här på HP

   och det är väldigt mång som verkligen är förtjusta i mig som träffar mig RIL

   Är det ngn som har problem så är det du och dina tjejkompisar för kan du inte skilja på debatt om den så är dålig i dina ögon
   och att jag är en härlig kille som får ögonen att glänsa på mina mysiga tjejer jag möter, Det visar bara på vilken liten kvinna du är MINI som inte accepterar att vi människor är olika och för debatter /inlägg olika du och ngr tjejer dyker upp efter långa debatter och försöker glida på faktum att ni är flera st hyenor av sämsta sorten med inlägg av denna typ.

   Faktum kvarstår dock Ante snackar utan vetskap rakt ut i det blå och visst retar det mig när dom försöker flytta fakta till fokus på debatteknik eller grammatik

   lögner som stavas rätt är fortfarande lögner ,,,

  • T.R

   Här är det de fräcka påhoppen som drar mest kommentarer. Bloggen skulle inte leva vidare särskilt länge utan dem. Några väl avväga (“trevliga”) inlägg räcker inte. Vi vet redan vad som sker i dejtingdjungeln. Vi har fått tips om hur vi ska framhäva oss som intressanta inför det motsatta könet. Ämnet är uttömt och uttjatat. Vi har läst att vi inte bör vara ivriga, att vi bör höra av oss lagom mycket, fortsätta till nästa person om hen inte svarar inom rimlig tid eller slingrar sig (eftersom detta betyder att hen aldrig kommer bli intresserad senare heller.) Det finns inget mer att tillägga i debatten.
   Därför drunknar vi i kommentarer som inte alls knyter an till det ursprungliga bloggämnet. Det är självaste “cirkusen i sandlådan” som får alla att känna sig manade att skriva. Du är dum…nej du är dum som säger att hen är dum…och så fortsätter det i all evighet. Påhopp och försvar är det som trissar upp mängden av inlägg. Det är tydligt vilka de är som vaknar när det stormar och vilka som hellre avstår att kommentera i denna meningslösa fight…

 38. KARL- INGE

  ANTE,, KRISTINA,, VIRASTINA

  Försök inte föra folk bakom ljuset genom att klaga på grammatiken eller versaler eller stav fel

  För det är inte mer sant om det är grammatiskt perfekt ,,, skitdålig retorik men typiskt falska löngnarmänniskor

  • ViraStina

   När det finns substans i ett inlägg, spelar skrivsättet ganska liten roll. Då kan man ha överseende med spaltmeter av versaler.

   Men när inläggen till övervägande del består av förvirrade personangrepp och långa haranger av förolämpningar mot 80% av övriga skribenter, tappar man däremot toleransen för skrivfel väldigt fort.

 39. Ada

  KARL-INGE

  Så skönt att fler än jag reagerat på dina personangrepp och att du tror dig veta allt. Dina normer ska gälla, nåde den som tror något annat. Du vet allt och kan allt och är dessutom hett eftertraktad av alla kvinnor oavsett ålder. Är du så egotrippad i verkligheten så tycker jag uppriktigt synd om dig. Har svårt att tro på att någon kan falla för de egenskaperna.

  • KARL- INGE

   ADA

   jag vet nog mina fel och brister och visst ger jag tillbaka med personangrepp

   Skillnaden på mig och dig och dina vänner typ virastina Är att jag står för det,

   ni ljuger och förnekar allt som ni gör som är mindre smickrande av eran personlighet.

   Inte heller erkänner ni att ni inte var insatt i ämnet utan attackerar mitt skrivsätt och att jag använder personangrepp och ni låtsas vara offer när ni själva verket är dom som gjort fel

   ANTE grattis du har träffat en vän som har exakt lika falsk och lögnaktig sida som du

   Nu plötsligt sitter du och spekulerar om min personlighet och nyss var det en massa påståenden
   om densamma

   VIRASTINA STAVFEL MÅ VARA HÄNT MEN NÄR DU SATT FÖR ETT ÅR SEN OCH SA ATTDET HAR ALDRIG VARIT SÅ BRA PÅ JORDEN OCH SVÄLTEN VAR NÄSTAN UTROTAD ,,

   OCH LIKASÅ MILJÖN VAR DET MINSSAN INGEN FARA MED,,
   DONALD TRUMP OCH DU HAR SAMMA FÖRNEKELSE ELLER OKUNIGHET HAN SPARKAR ALLA SOM PÅSTÅR ANNAT
   DU SITTER OCH LJUGER OCH FÖRNEKAR FÖR DET ÄR DITT VAPEN

   PS TITTA PÅ AKTUELLT NGN GÅNG OCH HOPPA ÖVER BLOGGEN SÅ KANSKE DU FÖRSTÅR MER OM DIN OMVÄRLD DÅ KANSKE DET TER SIG FJUTTIGT ATT PRATA OM VERSALER ÄVEN FÖR DIG.

  • KARL- INGE

   VIRASTINA JA DOM 80 % DU TALAR OM ÄR DU OCH TJEJMAFFIAN SOM JAGGÖR PERSONANGREPP PÅ FÖR ATT NI LJUGER OCH ÄR ALLMÄNT VEDERVÄRDIGA PERSONER

   DU SITTER HÄR I DIN LILLA VÄRD OCH FANTISERAR OCH LJUGER DAGARNA I ÄNDAN
   SJÄLVKLART ATT JAG SÄGER EMOT ERAT SKITSNACK

  • ViraStina

   K-I:
   Vad du skriker.

   Det är möjligt att tanterna du träffar är stendöva, men här blir det faktiskt bara jobbigt att försöka läsa.

   Å andra sidan missar vi ju inget, så det kvittar.

 40. Ante

  K-I
  Återigen missförstår du, jag har inte med en stavelse nämnt ngt om din skrivförmåga men nu börjar jag fundera över din läsförmåga. Däremot har jag funderat på din argumentationsförmåga som till största delen handlar om att du är arg på mig för att jag inte tycker eller har samma upplevelser som du. Du har dessutom hel felaktigt fått för dig att jag har något emot dansband, det har jag inte. Jag tycker det är kul att dansa till det mesta med en bra partner. Jag gillar inte att dansa med människor som är onyktra som jag inte känner. Jag har aldrig sagt ngt om dig i de sammanhangen. Jag bryr mig inte ett dugg om vad du tycker eller tror om mig. Sedan när man skriver med versaler så betyder det i en blogg eller i ett sms att man skriker. Du läser in saker och tolkar in saker som aldrig sagts. Det måste vara ganska jobbigt att vara du, en vuxen man som missföstår saker hela tiden. Jag tycker heller ingenting mer än att det är lite synd om dig bara.

  • KARL- INGE

   ANTE SLÄNG DIG I VÄGGEN , ,HÅLL VIRASTINA I HANDEN DÅ !

   DET KOMMER SÄKERT EN BLOGG SNART OM OTROHET,,

   DÅ KAN NI BERÄTTA OM ERA SVEK OXO FÖR DET ÄR SÅNA SOM NI SOM LJUGER UTAN BLINKA SOM INTE HAR NGN MORAL OCH BLIR FÖRPASSADE TILL BLOGGEN

   VI SYNS OM ETT KVARTAL

  • ViraStina

   K-I:
   Skulle det vara väldigt smärtsamt för dig att INTE komma tillbaka om ett kvartal…? Du kanske kan hitta på något annat istället? Något som inte gör dig så upprörd, så att du tappar kontrollen och måste skrika och ljuga så förskräckligt?

   Bara ett förslag i all välmening.

 41. george

  K-I

  Det är trist för de yngre männen när det är dom gamla tanterna som gillar mogen dans. Hade de yngre töserna också gillat mogen dans hade det varit roligare o dansa

 42. george

  Rätt intressant Karl inge. Du säger dig vara ett kap för kvinnor och har många omkring dig. Hur har du tid för denna blogg? Tror nog mer att du är en liten lönnfet gubbe med begynnande flint. Du sitter där i din fåtölj med ditt gulsvettiga vita linne och slitna grå träningsbyxor.

  • Elle_

   Det tror inte jag. Jag har sett den profil som han påstod var hans och visserligen var den långt ifrån min smak (tänker inte gå in på detaljer eftersom jag försöker låta bli att göra personangrepp), men jag tror säkert att hans gymtimmar och hans flirtiga sida går hem hos en del kvinnor. Jag skulle gissa att K-I är rätt behaglig i en kvnnas sällskap – dvs om hon är attraktiv och behandlar honom som den kung han anser sig vara. Jag vågar inte spekulera i hur de hätska, osammanhängande versalinläggen motsvaras i hans beteende IRL, dock, så själv skulle jag inte gärna möta upp honom på stan. Det skulle inte kännas helt stabilt att säga emot eller ens underlåta att dyrka honom på tu man hand.

  • T.R

   Ni har inte tänkt på hur trist ni kommer få det när den här Karl-Inge försvinner? Ni tycks inte märka att det är han som är er drivkraft, den som får er att reagera och kommentera flitigt? Jag har läst i bloggen ganska länge nu och ser ett mönster. Bloggen sjuder av inlägg när den här mannen yttrar något. Han kan ruska om dem som knappt ens orkar bry sig (i ett redan uttjatat dejtämne.) Jag funderar på vad det är som är så lockande att bemöta honom då han redan visat att han vill provocera? Krigar instinkter? Bloggämnet i sig själv glöms gärna av till fördel för Karl-Inges inlägg.
   Elle’s analys är säkert korrekt. Han är en man som lyckas stjäla rampljuset var han än befinner sig, och inte enbart IRL, utan likväl i denna blogg…

  • catwoman

   T.R: Det stämmer faktiskt inte riktigt. Flera av oss försöker tappert hålla oss till att diskutera ämnet i blogginlägget, men det slutar ändå med att vi får ägna tid åt att bemöta en massa aggressiva och bittra off-topic kommentarer som åtminstone jag inte tycker ska få stå oemotsagda, oftast kommentarer med en väldigt nedlåtande kvinnosyn. Det vore eldigt skönt om folk faktiskt höll sig till ämnet och inte ägnade spaltmeter åt att kalla kvinnor i allmänhet för bottenskrap eller kalla alla som inte håller med för vidriga, dumsnutar, falska osv.

   Åtminstone jag har nästan tröttnat på att kommentera här av den anledningen, om de värsta sabotörerna kunde hålla sig härifrån skulle iaf jag nog skriva här oftare…

  • ViraStina

   T.R
   Jag har skrivit på den här bloggen i närmare tre år. Det var betydligt mer fart på diskussionerna här innan K-I dök upp med alla sina obegripliga förolämpningar. Folk vågade skriva mer personligt, eftersom ingen fick för sig att vrida till deras berättelser till oigenkännlighet och anklaga dem för lögner.

   När han har härjat runt här i omgångar, har diskussionerna dött ut, och det enda som har återstått är trötta påhopp. Ingen vill skriva något i själva ämnet eller om dejting, eftersom man vet att det kommer att spottas på. Själv avskräcks jag inte trots påhoppen eftersom de är så absurda, men jag ledsnar ändå för att alla vettiga som kan diskutera drar sig undan i ren självbevarelsedrift.

   Sedan har det förstås varit ups and downs ändå i perioder. Men min upplevelse är raka motsatsen till din. Det är livligare här när inte en viss person gör allting för att sabba, och det har varit åtskilliga väldigt bra intensiva och givande debatter här, när han har hållit sig undan.

 43. Kristina

  Ok TR tråkigt att du ser det så, men oxå ganska typiskt ngn som inte riktigt har förstått!
  Det finns några här som försöker .. men blir avbrutna.. i att faktiskt vilja försöka att förklara kanske utifrån egna upplevelser!

 44. Romantisk-tjej

  Jag håller med T.R, jag tänker ungefär likadant. Jag har också undrat varför man väljer att fortsätta en diskussion med en person där man redan från start vet att svaren kommer leda till påhopp. Man brukar ju säga att man inte ska “mata trollen”. Och i det här fallet finns det ju skäl att låta bli.

  Ett tips är att nämna något kring bloggens ämne, till exempel något självupplevt istället för att gå i polemik på en meningslös kommentar. Det är ju faktiskt det som är trollens bete, att man svarar dem. Kanske kan vara tänkvärt?

  Jag är säker på att det blir mer intressanta diskussioner om alla låter bli att svara de som mobbar eller pratar strunt. Peter kommer t ex fortsätta att kalla tjejer avskräde, inget kommer förändra saken för att ni talar om för honom att man inte får tänka så. George kommer fortsätta mässa om alla fula gamla tanter som jagar honom. Och K-I kommer fortsätta klanka ner på icke-smala eller de som inte tänker exakt som han.

  Det kommer alltid finnas troll på nätet, folk som vill provocera/avreagera sig. Vill man att diskussionen ska gå i en mer seriös riktning kan man välja att svara endast seriösa inlägg.

  Jag fick många korkade mail när jag var på dejtingsidor. Men jag ägnade såklart inte min tid åt dessa killar för jag förstod att det var meningslöst. Det är inte min uppgift att fostra vuxna människor. Men jag kan alltid välja att låta bli att ha kontakt och blockera dem – och istället ägna tiden åt roliga och intressanta konversationer. Samma tänk kan man ha här.


Post a new comment

(OBS! Din E-postadress publiceras ej.)