29 dagar kvar! Nuläget i Jakten på Kärleken

Vi är inne på de sista 30 dagarna av Jakten på Kärlekens 90 dagar och det börjar bli riktigt spännande att följa tjejerna i deras dejtande. Det tisslas och tasslas om fjärilar i magen på flera håll och sommaren bjuder tjejerna på flera härliga stunder. Med 29 dagar kvar i Jakten på Kärlek ser vi över nuläget hos tjejerna.

Eftersom LaLinda letar efter någon att dela sina dagar med så har hon i veckan samlat ihop lite klipp från sin vardag vilket hon satt ihop till en video för att visa hur en vanlig dag ser ut. Se den här!

Visst vill man hänga på sprudlande Linda?

KaisaLaisa bjuder nog på den mest härliga dejten den här veckan då hon fångade sommarkänslan med drinkar, räckmacka och bra sällskap. En bild säger mer än 1000 ord – Se själva!

Kaisalaisa heaven 23

Kicki917 tog med sin dejt till Star Bowling eftersom vi gav henne en liten utmaning i att göra något hon inte riktigt är bekväm med. Mer om den utmaningen kommer i ett inlägg på fredag!

Kicki917 bowling

Meea då? Ja, Meea slog till med en klassiker och utmanade sin date att göra något han inte riktigt är bekväm med – Bio!

Meea biodejt

Det här berättar Meea om dejten:

”Datenight! Bio med popcorn och Cola, klassiker 🙂 innan berättade min dejt att han tycker det kan vara jobbigt att gå på bio, eftersom det ofta är folk som stör och prasslar med påsar och skrattar högt osv. Självklart hamnade han bredvid några damer som satt och skrattade högt genom hela filmen. Jag tyckte själv att det blev ganska irriterande. Typiskt! :p filmen var ingen höjdare heller. Men men, sällskapet och popcornen var goda, så det var bra ändå :)”

Lycka till tjejer!

jakten down

dating


Det finns 3 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. fredrik

  Why follow a girl?? There isnt a girl in the world that doesnt have trouble getting a date! Their problem is that they are to picky!! Follow someone ordinary instead, like a man whos looking to meet someone! If ur not a Brad Pitt lookalike or someother dreamguy you thoesnt stand a chance!!

 2. Anna

  De är finns alltid dom som klagar på att kvinnor är kräsna, men faktum är att vi blir ju behandlade som skit av de flesta på dessa sajter – och att inte tycka det är ok är inte att kallas kräsen!

  • Jonas

   Vi män blir behandlade som skit också, fast på andra sätt. Ni kvinnor blir ”behandlade som skit” såtillvida att ni får för många mail av för många creeps som skriver otrevliga saker. Men ni får iallafall en jäkla massa kontakter varav åtminstone en del måste vara vettiga. Vi män å andra sidan blir ”behandlade som skit” såtillvida att nästintill ingen kvinna nånsin hör av sig till oss på egen initiativ, och det är extremt sällsynt att någon kvinna svarar på kontaktförsök (just för att ni får så många mail). När man då som seriös och vettig man ständigt får höra alla kvinnor klaga över hur svårt det är att hitta seriösa och vettiga män bland alla påflugna drägg, samtidigt som man som sagt aldrig får svar från kvinnor man skickar mail till, gör det lätt att man känner sig helt osynlig, ointressant, oattraktiv, rentav ignorerad. Det känns som att om man inte är ”perfekt” så får man aldrig någon uppmärksamhet, enbart konstanta avvisningar.


Kommentera