27 nya saker att göra på dejten

1. Klättra ihop på ett klättercenter

2. Gör hemmagjord pizza, eller sushi tillsammans

3. Dansa salsa eller prova på en buggkurs

4. Spela pingis, dart, flipper eller biljard på en spelhall

5. Besök ett museum

6. Utmana varandra i basket. Helt gratis och perfekt att göra på till exempel en skolgård

7. Åk på en cykelutflykt 

8. Leta reda på ett äventyrsbad och släpp fram barnet inom er 

9. Ha ett Tv-serie marathon

10. Var turist i er egna stad och gå på sightseeing

11. Paddla kanot

12. Ät hotellfrukost

13. Gå på en fotbollsmatch

14. Ge er ut och fotografera 

15. Bestig ett berg och njut av utsikten och sällskapet på toppen

16. Gå på loppis

17. Spela minigolf

18. Slå på stort med en ballongflygning 

19. Ge er ut på en guidad ridtur och upplev naturen och varandras sällskap från hästryggen

20. Ha en heldag på IKEA och avsluta dejten med köttbullar och gräddsås i restaurangen  

21. Gå på choklad, vin eller ölprovning eller anordna en egen provning hemma 

22. Spela sällskapsspel

23. Gå på stand up och skratta tillsammans 

24. Besök olika lägenhetsvisningar och låtsas vara spekultanter 

25. Få igång adrenalinet med en omgång Go cart

26. Utmana varandra i TV-spel 

27. Gå på konsert eller teater. Mycket roligare än att gå på bio! 

dating


Det finns 8 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Mini

  Jag tänker att det är stor skillnad på att träffa en person från nätet för första gången och att verkligen dejta en person stadigt.

  Det finns såklart massor av härliga saker att göra ihop med en person man verkligen gillar och önskar lära känna mer.

  Däremot är jag tveksam till att planera in för stora saker. Och framförallt något som tar mycket tid i anspråk allra första gången man träffar en person.

  Mycket bättre ses och ta en promenad eller fika någon timme.I bästa fall flyger tiden iväg och man vill ses så snart som möjligt igen.Men tyvärr är det inte helt ovanligt att man nästan räknar minuterna tills det är ok att gå därifrån utan att vara oartig.

  • george

   Mini

   Huvudet på spiken igen. Var på en arrangerad det en gång. Folk tyckte att vi passa ihop. Som du skrev, man räkna minuterna tills det var ok att lämna henne.

 2. ViraStina

  Punkt 20 är bra. Jag har alltid undvikit IKEA så långt det går, eftersom ingenting tröttar ut mig lika effektivt som en tröstlös ökenvandring genom den oändliga möbelutställningen till det skräckinjagande ta-själv-lagret.

  Men jag och min nuvarande kille gick där på den tiden vi var kompisar, och letade lite grejer till min lägenhet. Han erbjöd sig frivilligt att vara bärhjälp, och det säger man ju inte nej till.

  Och vi hade hur kul som helst. Fråga mig inte hur. Det var en ny upplevelse för mig. Men kan man ha roligt tillsammans på IKEA, finns det definitivt gott hopp för framtiden.

 3. Fenrisulven

  Teater, stå upp och tvserie marathon? Vad är det för tips där större delen av dejten går ut på att man skall sitta tyst i timmar i mörker och inte ens titta på varandra?

  De flest andra tipsen tipsen är också ganska usla. De tar upp ganska mycket tid, behöver bokas, är svåra att smita ifrån och/eller är ganska dyra.
  Betydligt bättre är att ta någon lämplig dryck to-go från lämpligt fik och fönstershoppa/titta i affärer på stan. Enkelt att justera efter partner, ändamål. Behöver inte känna varandra jättebra för att hitta diverse ämnen att prata om. Kan kombineras med en snabb shopping också, köpa kaffe mjölk, present eller nått annat litet för att få insikt i den andras liv eller dela med sig utan att bli för personlig.

 4. Limpan_94

  Jättebra tips, synd bara att inga kvinnor på HP verkar vara speciellt intresserade utav att dejta. Man sitter och skriver till er utifrån era presentationer osv men ändå verkar man inte vara värd mer än att få se ”mottagare läst” utan nåt svar tillbaka. Jag kan förstå att man inte svarar nån som skriver nåt kortfattat och intetsägande, men om man lägger ner tid och du faktiskt läser meddelandet så kan man ta sig tiden att skriva ”Tack för ditt mejl, tyvärr är jag inte intresserad men önskar dig lycka till” jag är i alla fall uppfostrad till att ha den sociala kompetensen.


Kommentera