25 år och singel – Gästinlägg

singel kille

I veckans gästinlägg delar Smedis med sig av sina tankar kring singellivet, nätdejting och varför han blev medlem på HappyPancake.

25 år och singel – Gästinlägg

Är det verkligen så hemskt som det låter? 25 år gammal och singel? Men hallå, vill du inte skaffa barn, är det inte ensamt, vill du verkligen bo kvar i din tvåa på 50m2 med din jävla katt?!
Ja, det vill jag, jag trivs med ensamheten.
Detta stämmer ju inte till 100% då jag, precis som ni, blivit medlem på Happy Pancake.

Men det är ingen panik, tjejer och killar i min ålder växte upp med internetcommunityn, vi var med när det var som störst och vi lärde oss att älska det. Med all rätt dessutom! Det finns väl inget som känns så ”busigt” som att sitta och döma folk utefter deras bilder osv. i det tysta, bakom en datorskärm. Du kan tänka, tycka, och tro precis vad du vill utan att någon har något att säga till om det. Du skriver till någon som du fattar ett fysiskt tycke för och svarar inte den så är det inte hela världen då det lätt kan omvandlas till en rent teoretisk handling då du antagligen har ett 1000-tal väggar mellan dig och den som du skrev till och fick ”nobben” av.
Genom internet försvinner allt som gör att vi drar oss för att gå fram till ”den där” personen på puben, vagnen eller i affären. Du kan vara precis vem du känner för att vara för stunden, du kan uttrycka dig precis som du vill sålänge du håller dig innanför regelverket och det gör det så mycket enklare att gå runt den där osäkerheten och nervositeten som dyker upp när dina tankar ska gå från teori till praktik och du ska ta det där ökända ”första steget”.

Varför gick jag med?
Personligen har jag aldrig haft några större problem när det kommer till att träffa folk. Jag har mycket som talar för mig.
Jag ser inte förjävlig ut, har en ganska bekväm utstrålning, lätt för att prata med folk och skulle inte kalla mig det minsta blyg.
Jag bor i och är uppvuxen på Hisingen i Göteborg och tillhör ju just den delen utav ”ungdomar” som fick lära sig att älska internet och alla dess möjligheter. Det är just därför jag valde att gå med i en dejtingsida, jag ser bara möjligheter, jag hade eller har inga förväntningar eller ens förhoppningar, jag vet bara att chansen finns. Jag har hoppat mellan förhållanden sedan jag var 16, vissa längre, vissa kortare men det har lärt mig att har du bara tålamod och ett visst driv så kommer du tillslut hitta rätt och vad är det som säger att din rätta inte sitter på just HappyPancake och häckar med precis samma tankar som du?

smedis

 

 

 

HP-nick: Smedis

dating


0 kommentarer

Lämna kommentar