cats-in-sink

13 katter som har fattat det här med kärlek

Här kommer 13 lektioner i kärlek, levererat av världens kanske sötaste katter? Mjaow! 

 1. Hur man flirtar på rätt sätt…

cute-kittens48

2. Att en kyss blir bättre om man blundar.

85499

3. Och att en kyss i nacken kan göra vem som helst pirrig.

310537640_e89d64311a

4. Att ibland dyka upp med en liten present eller blomma är ett sätt att visa omtanke och uppskattning.

animals-beautiful-cat-cats-cute-flowers-Favim.com-787600

5. Att en kram löser de flesta problem.

Funny Romantic Cats Photographers 1

6. Och funkar inte det kan man alltid bjuda på en massage…

hqdefault

7. Att hålla hand kan vara ett sätt att visa närhet utan att behöva prata.

cool-cats-cats-in-love

8. Kärlek kan vara att ta ett bad tillsammans.

cats-in-sink

9. Men också att ge utrymme till varandras hobbys.

a.baa-this-cat-love-to-play-on-pla

10. Höjden av romantik kan vara en månskenspromenad..

Cat_Lovers

11. Men ibland kan det faktiskt vara skönast att bara chilla hemma i soffan utan en massa krav och måsten.

Kitty-love-cats-in-love

12. Kärlek handlar ju faktiskt om att ha någon att luta sig mot i livets upp och nedgångar.

Two-cats-in-love-Sweet-Animal-Love-05

13. Helt enkelt att hitta någon som älskar en precis för den man är!

1337671808_0-78

 

Kan du inte få nog av katter? Läs gärna det här inlägget också!: ”10 bevis på att din katt är bättre än en partner”. 

dating


Det finns 27 reaktioner.

Lämna kommentar
  • jacob

   Ge inte upp! Och du kan oavsett skaffa 40 katter. Kan ju vara kul om du hittade en partner med samma intresse att ha 40 katter 🙂

  • Miss Z

   Jag tror snarare att det är enklare och hitta en kille som vill dejta 40 brudar i veckan för att få bli bekräftad, står med sin Iphone och spänner muskler framför spegeln, fläskottlett på huvudet och ett grin i fejset.

   Går sen in här och gnäller över att han inga mail får, att ingen svarar på mailen. Att det är så oerhört synd om han. Samtidigt beteer han sig som ett ass mot de tjejer som faktiskt visar han uppmärksamhet, tjejer blir allt mer oengagerade för det går 10 såna killar på 1 vettigt funtad kille.

   Nej 40 katter känns mer realistiskt än att hitta en kille på HP. EN NORMAL kille…

  • Romantisk-tjej

   Det är ungefär 0,2% av de jag skrivit till som gick på dejt med mig. Det spelar ingen roll om bilderna var vackra och intressanta, (inga spegelselfies) presentationen var långt ifrån intetsägande samt att jag svarade snabbt på alla mail och att jag initierade 70-80% av all mailkontakt som dessutom var personlig för var och en (inga tjenare, hej hur är läget eller liknande) utan alla mail var baserade på vad jag tyckte om deras presentation. Däremot var det få killar som ens läst min presentation och de frågade ofta frågor om saker som redan var ifyllda faktarutan.

   Att killar är grymt oengagerade var nog det som slog mig mest när jag var på HP.

   Det var något lättare att träffa någon som sökte vänner. Men de var å andra sidan svåra att hitta.

  • Miss Z

   Och så klagar de på att man inte svarar, inte konstigt när de beteer sig som stolpskott.

   Man svarar, skickar mail, får inget svar, man tar initiativ. Varför ska man svara på mail som det skriker noll engagemang.

  • HoppfullSkeptiker

   Miss Z,
   ”Och så klagar de på att man inte svarar, inte konstigt när de beteer sig som stolpskott.”

   Så du beskyller alltså alla oss män som kommenterar här på bloggen för att bete oss som stolpskott? Jag och många andra här ”klagar” ju över att vi aldrig får mail och aldrig får svar på mailen vi skickar. Är vi alla stolpskott alltså? Fullkomligt struntprat. Förolämpande och provocerande struntprat dessutom.

   ”Varför ska man svara på mail som det skriker noll engagemang.”

   Inte ens vi som skriver mail där vi tydligt försöker visa engagemang får ju svar på våra mail, så ditt ”argument” håller inte öht.

   Romantisk-tjej:
   ”Att killar är grymt oengagerade var nog det som slog mig mest när jag var på HP.”

   ”Killar” är inte en homogen grupp, så uttala dig gärna inte om killar i allmänhet på det sättet är du snäll. Det finns säkert många oengagerade men det finns också många som är seriösa, entusiastiska och engagerade. Dra inte alla över en kam är du snäll.

   Vi killar upplever nämligen också att väldigt många tjejer på HP är grymt oengagerade. Så oengagemang är knappast alls unikt för män utan verkar snarare vara vanligt bland båda könen inom nätdejting.

  • Miss Z

   Hoppfullskeptiker!

   Ja den riktar sig till män som kan ta att en kvinna utalar sig om hur de upplever hur män agerar på nätet. Så där räknas du inte med. Vad glad för det….

  • ViraStina

   Jag undrar på allvar hur man ska komma till rätta med bristen på engagemang i nätdejtingen. Uppenbarligen finns det massor av folk som tar det med en klackspark. Och det kan man förstås inte förbjuda.

   Men samtidigt är vi ganska många som går in för det seriöst. Och det är ju vi som far illa. Vi som sitter där och känner oss usla både när vi blir ignorerade och när vi själva måste nobba någon.

   Det går alltså att urskilja två grupper av medlemmar. En som tycks betrakta nätdejtingen som en virtuell miljö där man sätter sina egna umgängesregler. Och en som snarare ser det som en utvidgning av verkligheten, befolkad av reella människor, som man ska behandla respektfullt.

   Min gissning är att den första gruppen är störst, och jag tror dessutom att den växer hela tiden. Det blir lite djungelns lag. Vi som tillhör den andra gruppen står helt enkelt inte ut i längden.

   Och det är därför jag konstaterar att nätdejting inte är något för mig. Det är inte dåligt i sig, och det passar säkert utmärkt för mer hårdhudade personer. Men för mig skapar det bara en deprimerande kombination av kroniskt dåligt samvete och tilltufsad självkänsla.

   Frågan är om det finns något sätt att ”reclaima” nätet som mötesplats, utan alla tråkiga bieffekter. Går det att återskapa verklighetens sociala koder och respekt på dejtingsidorna? Eller får vi leva med att vi helt enkelt ses som avhumaniserade förbrukningsvaror när vi ger oss in i det sammanhanget?

   Inte för att det har något med katter att göra, men ändå. 🙂

  • Miss Z

   Åh säg det även till dem som gillar att trycka till när tjejer utalar sig om hur män uppför sig på HP… Ser överallt här hur det en del män trycker ner kvinnliga klientalet när de uttrycker sin frustration över killars beteende. Förövrigt höll jag mig till ämnet om det va mig du syfta på… ☺

  • Boccaccios

   Jäklar ViraStina, huvudet på spiken, igen 🙂

   För jag är en av dem som ser internet som en förlängning, eller utvidgning, av verkligheten. Och jag anser, ärligt och uppriktigt, att människor på nätet skall behandlas med samma respekt som människor i verkligheten.

   Och nog känns det som att jag är i minoritet.

   Sedan tror jag att det finns Ett ganska enkelt sätt om vi vill återta nätet.
   Det kanske inte hjälper till 100% men det hade definitivt varit en början.

   Och det är om vi tar bort möjligheten till anonymitet.
   Inga fler påhittade användarnamn. Utan öppen, ärlig representation.
   Jag tror verkligen att det hade varit ett jättebra steg mot att minska den första gruppen du pratar om.

   Och för att föregå med gott exempel, från och med nu avsäger jag mig namnet Boccaccios. Hädanefter kommer jag skriva här på bloggen under mitt eget namn, som är:

   John Gustafsson

   Mina kontaktuppgifter:
   johngivarberg@gmail.com

   Och om jag glömmer vid något tillfälle och skriver som Boccaccios, snälla, påminn mig om detta 🙂

   Jag tänker dock inte säga mer om katter. Min inställning framgick förhoppningsvis med all önskvärd tydlighet i min tidigare kommentar?

  • HoppfullSkeptiker

   Miss Z,
   Du säger att män gnäller och beter sig som ”stolpskott”, ”ass” och så vidare. Jag säger då att alla män inte är stolpskott, att det finns gott om män som faktiskt är engagerade, och att det finns både män och kvinnor som är oengagerade.

   Och detta ser du som att jag ”trycker ner” dig och dina åsikter och att jag ”inte kan ta att en kvinna yttrycker sig om män”…? Skämtar du, eller?

 1. Boccaccios

  Hmmm…

  Hp:

  Jag tror er klocka går fel?
  Jag publicerade mitt Testing, testing klockan 00.04 den 21:a oktober. Men det står angivet att det är publicerat en timme tidigare.

  Var finns era servrar förresten?

  • HoppfullSkeptiker

   Så har det varit sedan jag började kommentera här på bloggen, så det är inget nytt. Troligen står väl servern i England eller nåt.

  • Boccaccios

   Hoppfullskeptiker:

   Nu var tidsangivelsen rätt.
   Men vi är ju tillbaka vid normaltid också.

   Hmmm…?
   England är kanske rätt?

 2. JaguarBoy

  Jag har hellre en kisse än 10 totalt ointetsägande kvinnor . Har provat här att träffa den rätta , men vad händer ?? Jag besöker , skriver , väntar ….. sen bryr jag mej inte ett skit .
  Har kommit fram till att minst hälften här på HP är ”lockehöns” för att vi dumma pojkar , män , killar , gubbar ska bli lockade och frestade . Sen totalt noll 🙁
  Näääää hellre så klappar jag min lilla kisse i soffan på kvällarna , jag kommer att sörja mer den dagen hon inte finns mer , än den dagen jag skilde mej efter 7 års äktenskap..

 3. Boccaccios

  För att hålla mig till ämnet vill jag ställa en fråga.

  Hur kommer det sig att så många människor förknippar katter med gulligt och kärlek?
  För visst, de ser söta ut, i bland. Inte ofta men i bland.
  Och när det passar dem ligger de i ditt knä och spinner, om du är snäll mot den.

  Men samtidigt finns det väl knappast något mer egoistiskt än en katt?

  För jag menar, en katt tröstar inte dig aktivt om du är ledsen. Okej, ibland kan en katt lägga sig i ditt knä när du är ledsen. Men det är ju för att den vill bli klappad, inte för att du skall bli tröstad. Men vill en katt inte bli klappad, då skiter ju den i hur mycket du vill klappa den. Oavsett om du är glad eller ledsen. En katt ser kanske glad ut när du kommer hem från jobbet? Den kommer fram och stryker sig mot ditt ben. Men det handlar ju inte om att den älskar dig, det handlar ju om att den snart kommer att få mat. Och så vidare.

  Det är ju helt enkelt så, om jag förstått allting rätt, att en katt vet inte ens vad kärlek är.
  För en katt är Alltid sig själv närmast.
  Den ultimata egoisten helt enkelt.

  Alltså tycker jag bilder på hundar hade passat bättre i samband med ordet kärlek.

  Men okej, jag är inte objektiv. Jag tycker inte om katter men älskar hundar 🙂

  Och bara för att vara lite petig vill jag påpeka ett fel med rubriken.
  Det är 13 fotografier på katter. Men det är 23 katter på fotografierna.


Kommentera