love me

10 saker du garanterat kommer känna igen dig i om du är singel

1. Att försöka spela glad när YTTERLIGARE en kompis har skaffat ett seriöst förhållande.

glad

2. Att varje kväll på krogen ger ett hopp om att du kanske kommer att träffa den rätte just i kväll. Bara du stannar lite längre. Och tar en shots till…

love me

3. …Och känslan av att sen vandra hem själv 03.15 från baren med en kebab i handen som enda sällskap.

sad

4. Att vara tredje hjulet på en parmiddag och låtsas vara HELT OKEJ med det samtidigt som du vet att de andra i sällskapet egentligen tycker lite synd om dig.

fejk

5. Du får dagligen rensa historiken på din webbläsare…

jerk off

6. När du känner dig lite ensam och skör går du igenom hela telefonlistan på mobilen och tänker att ”kanske hen inte var så dum ändå….”.

dreaming

7…Och du önskar dagen efter att det fanns en ex-app som stoppade dig från att skicka patetiska sms till gamla dejter du absolut inte borde träffa igen.

noo

MEN DET FINNS JU EN DEL BRA GREJER OCKSÅ……SOM:

8. Du behöver aldrig någonsin uttala den vidriga meningen ”jag ska bara kolla med regeringen först”.

freedom

9. Du orkar fortfarande trimma kroppsbehåringen och ha på dig snygga (men obekväma) kläder när du går ut. = Du är alltid lite snyggare än dina icke- singelvänner.

snygg

10. Andra par ser dig som ”wild och crazy” bara för att du inte är hemma varje fredag och tittar på ”På spåret” och äter tacos. (Och i hemlighet avundas de dig).

party

VS/

 tv

dating


Det finns 10 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. Jonas

  Jag går aldrig ut på krogen. Har aldrig tyckt om att göra det. Det är därför jag försöker förlita mig på nätdejting istället… Och på en fredagkväll hittar du mig nog på replokalen eller framför senaste avsnittet av Better Call Saul. 😛

  Så njaa, jag känner inte igen mig i så mycket av detta. Det känns som att det riktar sig till en ganska specifik typ av person, eller så kanske det bara är jag som är annorlunda och konstig som inte går på krogen?

  PS – Karaktärerna i sista gifen är bror och syster, det är nog därför stämningen mellan dem känns så oromantisk. 😀

  PS2 – Om man refererar till sin partner som ”regeringen” med lite bitterhet snarare än bara ren skämtsamhet, då är det nog en tydlig signal att förhållandet inte är så stabilt…

 2. Kate

  Igenkänning… noll

  …och jag hoppas för allt i världen, att människor har betydligt mycket mer innehåll, än denna lista låter oss hintas om!

  Är mycket glad för utkomsten egen del!

  • Kate - igen

   Precis Camilla! Vi är rörande överens…

   – Min ärliga övertygelse att hela inlägget säger mer om skribenten själv.

   – Tror fler med mig förstår Cecilia, att dessa känslor och företeelser är vad du tycker perautomatik tillhör singellivet….

   Det är ingen paradox att man gillar lugnet och även njuter av ensamheten trots att man vill träffa någon att dela livet med. Livet handlar just om att hitta lyckan där man står…

 3. Camilla

  Nope, noll igenkänning. Inte en endaste punk.
  Jag blir genuint glad av att mina vänner är lyckliga. Är aldrig på krigen och skulle inte drömma om att följa med någon dör ifrån om jag hade fått för mig en så dålig idé. Tycker det är lugnt och skönt med lugnet och fattar inte vad min kroppsbehåring har med något att göra


Kommentera