dejting profil

10 saker du borde uppdatera i din dejtingprofil idag!

Tycker du att det är stiltje på dejtingfronten och att det är samma typ av personer som hör av sig till dig? Då är det högtid att uppdatera din dejtingprofil!

När du nätdejtar är det viktigt att du ständigt jobbar på att prova nya saker med din dejtingpresentation och lägger upp nya bilder. Kanske kommer de som tidigare inte vågat kontakta dig hitta en anledning att göra det när de får veta mer om dig? Idag ger vi dig tips på saker du kan ändra i din HappyPancake-profil för att attrahera den typ av person som du söker.

10 saker att ändra i din dejtingprofil

 1. Byt ut din profilbild – Omväxling förnöjer, även hos de du pratat med ett tag! Fundera på hur du kan matcha årstiden med din nya profilbild. Kanske kan du be en vän hjälpa dig att fota en ny profilbild?
 2. Skriv om inledningen på din presentation – Våga prova något nytt för att fånga intresse!
 3. Lägg upp nya bilder från sommaren som visar på dina intressen – Visa upp flera sidor av dig!
 4. Ta bort gamla bilder – De flesta som besöker en presentation blir misstänksamma om en presentation innehåller ouppdaterade bilder.
 5. Checka av om din presentation innehåller något; 1. Personligt, 2. Humoristiskt och 3. Avslöjande.
 6. Dejtat mycket på sistone? Nyttja dina nya insikter och berätta mer om vem du söker!
 7. Sök igenom din presentation efter stavfel och grammatikfel – Det kan störa.
 8. Skala av! Börjar din presentation bli väl lång? Ta bort sådant som du märkt varit mindre relevant för dem du dejtat.
 9. Addera något nytt! Kanske kan du överraska de personer som brukar besöka din profil?
 10. Vässa till avslutningen i din presentation – Se till att den som besöker din presentation inte kan motstå att skriva till dig!

Vad faller du för i en dejtingpresentation?

Berätta gärna för att hjälpa andra HappyPancake-dejtare att attrahera dig!

dating


Det finns 21 reaktioner.

Lämna kommentar
 1. M.H

  Ja att vara singel har väl så klart sina många fördelar på olika sätt.. men ändå mest nackdelar i alla fall för min del. Föredrar helt klart faktiskt tvåsamheten med en man som jag älskar mycket och han älskar mig mycket och nära i varandras liv känslomässigt sen behöver man inte alltid alltid och jämt fysiskt vara i nära geografiskt ställe för att ändå älska varandra mycket men ändå alltid kunna vara trogen även om man reser till andra sidan av jordklotet. /M

 2. Tazett

  Börja inte med ”jag är så dålig på det här med att beskriva mig själv…” Eller ”ja det har med att beskriva mig själv blir bara dåligt, men hag gör ett försök…” Eller liknande, jag får dåliga vibbar från den presentationen direkt!! Oftast så år presentationen jättebra och man kan direkt bara ta bort det översta stycket om hur dålig personen i fråga är på att skriva. Så ta bara bort det och kör på självförtroende med ödmjukhet istället. Säg inte förlåt direkt.
  Lycka till alla där ute!

 3. Eiffel

  För att ens få besökare till sin profil som ska läsa din text så är profilbild A och O. Jag har själv prövat med en del olika bilder, med en bild får jag 10 besök i veckan medan en annan kan ge 200 besök. Störst skillnad verkar det vara om man ler eller inte på bilden.

  Håller med Peter, det är roligt att man klagar på grammatikfel med en mening som innehåller grammatikfel.

 4. Thomas

  Ja tyvärr kan ju dom som driver denna sida INGET om dejting. Om jag drev en sida som denna skulle det inte få finnas upptagna eller gifta till att börja med, det skulle inte finnas sånt trams som dolda foton ALLA skulle behöva visa vem dom är så blidkrav annars blir man inte godkänd samma sak med presentation en massa trams som folk skriver nu, nä det skulle vara krav även där att man skriver om sig själv vad man vill o söker och inget trams med tre rader annars skulle man inte heller då bli godkänd. För som det är idag folk reggar sig tar en titt fyller inte i ett skit för att ALDRIG logga in igen så skrytet med ex antal aktiva medlemmar är tyvärr 100% skitsnack. Bara för att något är gratis måste då nivån vara lika med noll eller? Nä så ska det inte behöva vara men då dom bakom sidan inget vet eller kan om just dejting ja då blir det sånt skit resultat tyvärr. Synd att det ska behöva vara så här. /Thomas

 5. Jimmy

  En sak jag kan störa mig på är när någon listar egenskaper som deras tilltänkta partner INTE ska ha. Och även lista någon form av kravbild hur personen ska vara. Omedelbar ‘Next!’ på såna profiler

 6. fredrik

  Går inte understryka vikten av en bra profilbild. Presentation är sekundärt. Ofta får man frågor där svaret framgår i presentationen. Har experimenterat lite med photoshop och när jag fått till det hyfsat så kan man initiera fler kontakter. Med dålig profilbild så är det inte ens säkert att meddelande läses än mindre att din profil besöks. Så då spelar det ingen roll om du har den mest fantastiska presentation som skapats. Så..var snygg när du sysslar med nätdejting, annars bedömer jag att chanserna att dejta någon är små..nästan obefintliga:)

 7. Maja

  Om man matade in alla killars (över 35) presentationer i ett program som kunde spotta fram den mest stereotypa profilen så skulle den nog se ut såhär:

  En beskuren profilbild så man inte ser flinten. Tjejen ska enligt ålderskravet vara max lika gammal som han, men gärna så mycket som 15 år yngre. I albumet finns ytterligare en suddig personbild, tagen på långt avstånd, med bar överkropp och solglasögon. Resten av bilderna är en motorcykel, några naturscener och möjligen ett husdjur.

  Han inleder med att tala om hur svårt det är med presentationer. Berättar sen att han minsann tränar och håller sig i form och vill att tjejen ska göra detsamma. Hon ska också vara mysig och glad.

  RESA – obligatoriskt i nästan alla presentationer.

  Rabblar sen upp en massa subjektiva adjektiv om sig själv, inte sällan i punktform.

  Minst en rad om vikten av foto på tjejens profil, åsså avrunda med en kommentar om varför han är inne på samma profiler upprepade gånger.

  Hett insidertips till alla dem som verkligen inte vill sticka ut från mängden. 😀
  Hur ser den typiska tjejprofilen ut?

 8. Fredrik

  Om man betraktade. .kritiskt..alla tjejers, kvinnors, damers profil och gjorde en stereotypiskt karikatyr över detta så hade man kommit fram till följande:

  Tjejer i storstadsområden har använt dataprogrammet photoshop för flitigt. .så det finns inget genuint kvar.

  Tjejer i mindre orter har ingen presentation, men gärna en bild på tuttar eller rumpa..så de är ointressanta i det avseendet.

  Tjejer i mindre orter söker män under 30…även om de är över 40 själv.

  50 procent av alla ”kvinnor” saknar presentation. .men har en bild..vilket innebär att de på eget bevåg reducerar sig till en yta..egenskaper som är ytliga..

  De flesta ”kvinnor” har långa listor på vad de inte söker..men inte på vad de söker…om de nu mot all förmodan har profilbeskrivning.

  De flesta ”kvinnor” läser inte meddelande eller besöker profil när de får ett meddelande på dejtingsidor.

  De flesta som utger sig för att vara kvinnor på dejtingsidor skulle inte ens kvalificerat in sig som barn när min far växte upp.

 9. Maja

  Ojoj Fredrik, du gillar visst inte kvinnor särskilt mycket?
  Har du tänkt på att man på tusen olika små sätt ”läcker” det man innerst inne tycker, oavsett vilken fasad man visar upp? Det skulle kunna förklara din brist på framgång hos damerna.

  För övrigt är det helt meningslöst att ha presentation, för knappast några killar läser eller fattar den ändå. (Hur skulle de förresten hinna om de samtidigt, korkat nog, måste maila till alla profiler de besöker?) Så det är faktiskt ni killar som reducerar oss till yta. Några andra aspekter av oss verkar ni uppenbarligen inte vara så intresserade av.

  Jättekul att höra att fler tjejer har börjat söka efter yngre killar! Det är ett väldigt bra tecken på att utvecklingen går åt rätt håll. Tummen upp! 🙂

  • Trötter

   Ojoj Maja du gillar visst inte män särskilt mycket?
   Har du tänkt på att man på tusen olika små sätt ”läcker” det man innerst inne tycker, oavsett vilken fasad man visar upp? Det skulle kunna förklara din brist på framgång hos männen.

   För övrigt är det helt meningslöst att ha presentation, för knappast några tjejer läser eller fattar den ändå. (Hur skulle de förresten hinna om de samtidigt, korkat nog, måste maila till alla profiler de besöker?) Så det är faktiskt ni tjejer som reducerar oss till yta. Några andra aspekter av oss verkar ni uppenbarligen inte vara så intresserade av.

   Båda könen är lika bra på att smutskasta varann..

 10. Micke

  Jätte bra med tips hur vi kan förbättra våra profiler och bilder,
  Men har inte det här urartat till kasta skit mellan varandra.
  Jag ska tänka på era tips både från kill och tjej sidan.
  Och hoppas som Fredrik skrev, damerna kan sträcka sig till att svara när man skickar mail.
  Alla andra får svara för sig men jag är 100% seriös, skriver till dom som tilltalar mig och är ingen ” ful gubbe” med obsena bilder på kroppsdelar.
  Men man börjar ju till slut ge upp när 99.9 % av kontakterna man tar öppnas inte ens.
  Så i tjejernas ögon Sörman väl ut som en sopa.
  Stigmannen1

  • Micke

   Ursäkta stavfelen, sitter i service bil och skumpar och stavnings programmet hjälper en att stava fel.
   Tjing
   Ha en fin dag
   Stigmannen1


Kommentera