10 dejter med fjärilar i magen – Gästinlägg

fjärilar i magen

Finns det egentligen någon mer härlig känsla än fjärilar i magen? Nervositeten inför en första dejt kan tyckas lite läskig men kan också vara helt fantastisk! Kan vi njuta av den blir dejtandet så mycket roligare. Detta är något dagens gästbloggare vill uppmuntra till.

För att få fler inblickar i dejtinglivet så har vi bett HappyPancake-dejtarna att gästblogga för oss! Först ut är Juleri som delar sina första upplevelser från att nätdejta. Mysig nervositet inför spännande nya möten – Det inspirerar!

Fjärilar i magen – Juleri gästbloggar

Efter ett långt förhållande och en tillvaro som vändes upp och ned så fick jag tipset om att gå med på en dejtingsida. Min tjejkompis tipsade om HappyPancake och jag var i början skeptisk till vad som skulle hända och vilka som man skulle skriva med. Jag skrev en presentation och laddade upp bilder som jag tyckte visade upp min bästa sida, ett fint leende och pigga ögon.

Den första timmen fick jag 5 mail och 10 personer tittade in på min sida och all nervositet släppte. Jag tänkte att hur kan alla dessa vara singlar, det var ju massor med fina killar!

Nu är jag ofta inne på sidan och jag har hittills träffat tio killar och jag hoppas att det kommer bli flera möten. Jag känner mig mer öppen, modig och nyfiken på människor och det är ett bra sätt att prata, skriva och träffa nya människor när man kanske känner att krogen, arbetet eller något annat inte erbjuder samma möjlighet till kontakt.

Det bästa med nätdejting är det första mötet. När allt började med att man klickade på en bild på någon som man tyckte såg fin ut. Man skriver ett tag, byter telefonnummer och om det känns rätt så bestämmer man sig för att träffas.  Ni vet kanske känslan när man står och väntar på någon. Man är nervös och har gått igenom hela sin garderob. Man har fjärilar i magen och hoppas att det ska gå bra, att man kan prata och skratta tillsammans. Det är en massa tankar och känslor och tillslut  så står han/hon/hen där och man bara ler.

Så till alla singlar där ute, ge inte upp! Våga skriv till den personen som får er att  skratta med sin presentationtext eller skriv något om den fina bilden. Jag tror att man kommer långt med en trevlig personlighet, ett fint leende och att man är öppen mot andra människor. Ibland så finns kemin där eller så är man för olika men tänk så många människor som man aldrig har träffat och jag tycker verkligen om den där första dejten, det kan vara början på något helt nytt.

juleriJag ger nätdejting 5 stjärnor av 5 möjliga och jag ska fortsätta att leta efter min mörka, skäggiga man med tatueringar.

Lycka till!

HP-nick: Juleri

Vill du dela tankar från ditt singelliv?

Skicka ett mail till love@happypancake.com

dating


0 kommentarer

Lämna kommentar